MVMT

Vi kan som de første i Danmark nu tilbyde jer de meget omtalte og populære MVMT ure. MVMT Watches er af Amerikansk oprindelse og er kommet med et frisk og nyt moderne design, herreuret er en stor 45mm model der mest henvender sig til mænd, men kan også bæres af damer & en 38mm dame urs model med perlemor på urskiven.

Vi fandt 6 produkter

Vi fandt 6 produkter

Leder du efter et smukt, sofistikeret, unikt og moderne ur, så køb dit næste MVMT ur hos Watchfelt.dk - MVMT ure er til dig der ønsker noget helt unikt, et designer ur du ikke har set før og så til en pris hvor alle har råd. MVMT er nemlig billige ure med et helt ekseptionelt design og super kvalitet, det er store ure man kun finder hos en procucent som MVMT fra USA.

De har lavet en utrolig smuk 38mm stålrems damemodel i sølv, rosa guld, guld. Derudover har de lavet en model i guld med cremefarvet læderrem. Det unikke ved dette dameur fremfor andre, er at de har benyttet ægte perlemor fra havets bund som urskive.

MVMT må betragtes som et af de mest trendy ure på markedet i USA lige pt. og vi ser en stor interesse for disse moderne og billige ure i Danmark.

De kommer i mange flotte modeller med såvel læderrem som stålrem.

MVMT Classic var deres første serie af herreure & nu i 2015 er de kommet med en ny udgave af herreure der hedder MVMT Chrono. Chrono er gået tiden i møde og lavet et fremtids lignende design, men stadig med sans for det klassiske design i den flotte bredde læderrem der gør uret så behageligt at gå med og giver MVMT urene deres helt unikke farvespil og look.

Første gang vi faldt over MVMT watches var via Facebook, de har formået at skabe en af verdens største og mest besøgte Facebook profiler indenfor ure branchen, og det er til trods for at MVMT watches er et relativt nyt og upcoming ure brand. Går man ind på Instagram og leder efter MVMT watches, vil du igen her møde en af Instagrams største ure profiler, dette siger ikke så lidt om MVMT.

Det var den første grundt til vi tog et nærmere kig på watches MVMT, herefter kunne vi jo nemt konstatere at de ure designs MVMT kom med, var helt specielle og meget moderne, et ure brand lige efter vores smag som vi vidste ville passe perfekt ind i vores kollektion af moderne ure til herre og damer.

MVMT watches er nu vores andet mest solgte ure brand efter Daniel Wellington. Da vi stadigvæk er den eneste og første forhandler af MVMT watchtes i Danmark, er det kun et spørgsmål om tid før andre ure forhandlere indser hvor vigtigt det er at kunne tilbyde de modebevidste Danskere et watch brand som MVMT. MVMT watches er billige ure med et tidsløst og moderne ure design.

Stedet hvor det hele startede var Indiegogo der er et fundraiser projekt hvor MVMT oprindeligt satsede på at få samlet 15.000$ ind til deres nye projekt, lykkedes dette ville de kunne sætte de første MVMT ure i produktion - Det endte med at blive en kæmpe succes og på 1 mdr. samlede de 250.000$ ind og blev straks et stort og efterspurgt brand.