Herreure

Vi er stolte over at kunne vise dig vores store samling af lækre herreure. Hos os kan du være helt sikker på urenes ægthed og høje kvalitet, da vi er autoriserede forhandlere af alle vores førte mærker. Af vores mest populære mærker kan nævnes, FOSSIL, Jaguar, Hugo Boss, Festina, Seiko, CASIO og Citizen. Disse mærker er meget forskellige i deres stil og udtryk, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så husk at vi sidder klar på mail eller telefon. Vi håber du kan finde dit næste drømmeur blandt vores store udvalg.

Læs mere
Side

Vi fandt 918 produkter

Side

Vi fandt 918 produkter

Vælg dit helt rigtige drømmeur.

Der er mange overvejelser man skal gøre sig inden man foretager sig et køb af ur. Uret skulle du gerne have i mange år, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du får valgt det helt rigtige. Derfor vil vi her komme med en lille guide til, hvilke ting du bør overveje i forbindelse med at skulle købe et nyt ur.

Vælg den rigtige vandtæthed.

Først og fremmest skal du overveje i hvilke situationer du gerne vil bruge uret. Det har nemlig betydning for hvilken vandtæthed du skal vælge. Her er det urets ATM tal du skal være opmærksom på. Ure på 20 ATM, kan bruges til dykning, hvilket er et af de højeste ATM tal der findes. Hvis du gerne vil kunne svømme og snorkle med uret, kan du nøjes med 10 ATM. Hvis du ikke har planer om at have uret med i vandet, kan et ur med 3 ATM klare vandsprøjt og regnskyl. Det er meget praktisk at have et ur, der godt kan klare lidt vand fra eksempelvis bilvask eller opvask.

Find den perfekte størrelse.

Det er en god idé at overveje hvilken størrelse du gerne vil have dit ur i. Mange herreure kan føles meget store og tunge, hvis man ikke er vandt til at gå med ur. Derfor kan det være, at du skal starte ud med et lidt mindre, og mere letvægtigt i starten, hvis du ikke er så meget til et stort, markant ur. Ure på omkring 40-42 mm defineres som et normalt størrelses herreur.

Vælg det design der matcher bedst med din stil.

Tag altid højde for hvad du ellers har i din gaderobe, når du skal vælge et herreur. Tænk på om uret skal bruges til hverdag og fest, og hvilket tøj du har, som du gerne vil have skal matche til dit ur. Er din stil meget smart og sporty, kan vi anbefale ure fra mærker som CASIO eller Jaguar. Har du en mere minimalistisk og klassisk stil, kunne det være at mærker som Skagen eller Kronaby var mere noget for dig. Er du til markante udtryk, med masser af guld og brillanter, laver Guess nogle smukke ure i flotte detaljerige designs. Vi håber det lykkedes for dig at finde et ur, der passer perfekt til dig, blandt vores store udvalg.