Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington dameure har været den hotteste trend siden 2014, de har formået at skabe et behov for et smukt og tidsløst dameur, uret alle drømmer om og dameuret alle ønsker sig. Se hele udvalget af Daniel Wellington ure herunder og ligeså tag et kig på vores 40mm Daniel Wellington modeller som egner sig rigtig godt til en kvindes håndled.

Side

Vi fandt 28 produkter

Side

Vi fandt 28 produkter

På trods af brandets korte tid på markedet har det alligevel formået at forføre alverdens forbrugere på de stadig voksende markeder, som Daniel Wellington eksisterer på. Og manden bag de populære ure, Filip Tysander, ønskede da også, at de kunne blive båret af begge køn og til mange forskellige begivenheder – uanset om man blot skulle til en uformel middag eller et vigtigt møde. Uret er på mange måder alsidig, både når det kommer til de aktiviteter, som de passer ind i, men også på grund af modellernes design og deres tilpasninger. For mange udgør uret ikke blot et værktøj til at vise klokken, men så sandelig også et stykke tøj, som kan komplementere ens nuværende stil. Og det er her, at et Daniel Wellington dame ur excellerer til den modebevidste kvinde.

Allerede når du pakker dit nyanskaffede ur ud, vil du lægge mærke til de elementer, der kendetegner et DW ur til damer. Indpakningen er simpel, men elegant, og du vil ikke irritere dig over alle mulige overflødige ting, som du ikke får brug for – hvilket på mange måder også kan relateres til selve uret og dets detaljer.

Et DW dameur er alsidig  

Urer fra Daniel Wellington gør sig bemærket grundet deres afsæt i den minimalistiske tankegang, som har præget skandinavisk design i en årrække. Skaberen af brandet, Filip Tysander, er da også fra Sverige, så derfor er det intet under, at det netop er disse kvaliteter, som præger uret. Det minimalistiske design har også gjort, at uret er utrolig let. Det hænger naturligvis sammen med, at urerne er designet til at være slanke og simple - både at se på, men også at bære på. Denne detalje gør dem derfor meget lettere end andre ure på markedet. Du ender derfor ikke med at blive irriteret over et drilsk ur, som føles tungt om håndleddet, men i stedet vil du tit opleve, at du endda glemmer, at du har et ur på. Det leder igen hen til deres ønsker om, at uret skal kunne bruges til enhver begivenhed og heller ikke stå for meget ud i en given situation.

Urets interne elementer er da også præget af minimalismen – her er ingen ekstra gadgets, som man alligevel ikke får brug for. Udover det kendte logo, som du vil finde på alle Daniel Wellington ure, er der nemlig kun time- og minutviseren at forholde sig til. Der er end ikke tal, men blot linjer, som indikerer, hvad klokken er. En anden træls ting ved mange ure, som de fleste kender til, er den irriterende lyd, når viseren skifter sekund- eller minuttal. Den distraherende lyd finder du ikke ved et DW ur. Det er essentielt, hvis du har uret på dit natbord eller på håndleddet, når du vil hvile dig.

Ur kendetegnet ved flot finish

Materialet er heller ikke at tage fejl af. Ure fra Daniel Wellington er af poleret rustfrit stål, som er ideelt og kendetegnende for de gode urer på markedet. Således undgår du, at dit ur pludselig får ridser, plamager, eller at det slides ned hurtigt. Stålet gør, at uret ikke bliver påvirket af udefrakommende faktorer som eksempelvis vand, så du undgår korrosion og en efterfølgende forringelse af uret og din oplevelse af det. De fleste af modellerne er endda vandtætte i højere eller mindre grad.

Udover det slidstærke materiale, der også beskytter uret mod varme og kemikalier i hverdagen, vil du også opleve, at det er overtrukket med et yderligere lag. Et Daniel Wellington dameur i sølv eller guld er også populære modeller på markedet. Udover det åbenlyse designvalg er det også med til at sørge for, at uret ikke afbleges efter længere brug. Det medvirker, at du får et slidstærkt ur, som du kan bruge i mange år fremover.

Den kendetegnende detalje – remmen

Detaljen, der adskiller sig fra de andre producenter på markedet, når man snakker om ure fra Daniel Wellington, er den mangesidige rem. Remmen på uret er utrolig nem at skifte, og det lader dig vælge efter dine præferencer og stil og alt efter hvilket arrangement, du skal til. Mange vælger de farverige NATO-remme, som er fremstillet af nylon. Der findes naturligvis også remme i læder til urerne, hvis du foretrækker det. Valgmulighederne inden for remmen er også med til at gøre uret endnu lettere, idet du slipper for de tunge remme i stål.

Et prisvenligt ur – selv på et stramt budget

Den minimalistiske tankegang er også med til at gøre priserne på urerne ganske overkommelige – selv på et lille budget. Hvis du – eller en du kender – derfor leder efter et elegant og stilrent ur, som er til at betale sig fra, er et ur fra Daniel Wellington et åbenlyst valg. Som Daniel Wellington forhandler vil du hos Watchfelt finde en masse eksempler på Daniel Wellington dameure på tilbud, så du ender med at spare endnu flere penge på et allerede prisvenligt ur. Idet vi altid er lagerførende inden for DW dameure, vil du kunne finde lige netop den farve, model eller størrelse, som passer til dine behov.

Hurtig og sikker levering hos Watchfelt

Vi bestræber os altid på at sende bestillingen afsted hurtigst muligt, så leveringen blot tager 1 til 3 dage. Vi sørger selvfølgelig for, at uret bliver sendt forsvarligt i boble kuverter. Udover den hurtige levering får du også en lille hilsen og en rabatkode med i købet. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.


DANIEL WELLINGTON BESTSELLER MODEURE

I 2014 begyndte Daniel Wellington urene virkelig at tage fart. Virksomhedens instagramprofil blev hurtigt en af de største og mest aktive profiler inden for mode. Daniel Wellington modeure opfordrede sine kunder til at tage et stilfuldt billede af deres nye ur, ligge det op på instagram og på den måde spredte brandet og budskabet sig med lyntes hast. Siden da er Daniel Wellington ure blevet et kæmpe hit, og er således nu et af de stærkeste brands inden for ure. Ejer du ikke allerede et modeur fra Daniel Wellington, så vil du med garanti finde et der passer til dig her på siden.

Daniel Wellington ure er kendetegnet ved at have et kun 6mm. smalt ur, et minimalistisk design der vækker minder fra de gamle dage. Wellington remmen er lavet af det bedste læder eller en natostrop i kvalitets nylon. En Daniel Wellington rem skiftes hurtigt og nemt, til den ønskede farve eller model man bedst kan lide.

Som Daniel Wellington forhandler, er vi altid lagerførende med alle Daniel Wellington dameure.

Har du allerede en personlig favorit iblandt disse bedårende og smukke dameure, ellers så lad dig inspirere at vores egne helt personlige favoritter iblandt Wellington urene:

>> Daniel Wellington Tilbud - Daniel Wellington Dameur Sheffield Sølv - Daniel Wellington Dameur St. Mawes Rosa Guld <<

Læs om manden bag Daniel Wellington og hans spændene historie om hvordan han opfandt det moderne ur, tryk på linket Filip Tysander

Vi sender altid vores pakker forsvarligt i boble kuverter, med en lille hilsen og en rabatkode, derudover sender vi lyn hurtigt og levering er kun 1-2 dage med Postdanmark. Fragten er billig og kun 29 kr.

Vil du se en lille ure review af Daniel Wellington St. Mawes på Youtube, så klik her.

Daniel Wellington ur til herre er nutidens klart mest moderne og trendy herreur, der findes ikke et så elegant og klassisk herreur som Daniel Wellingtons ure. Prisen kan alle være med på, designet kan alle lide og brugervenligheden når du selv skal skifte din rem, kan alle finde ud af.

Wellington er endelig kommet med et smukt designet ur, hvor funktionaliteten bare virker og det ydre er så smukt at alle ønsker sig et Daniel Wellington herreur. Vi er lagerførende og har et stort udvalg af herreure fra Daniel Wellington - Vi er autoriseret Daniel Wellington forhandler.

Daniel Wellington uret kendetegner sig unikt ved at være 6mm tyndt og urets lige linjer og simple features, som gør dem populære til mænd med en forkærlighed for minimalistisk elegance. Vores unikke udvalg af herreure til den stilrige gentlemen fra Daniel Wellington henvender sig til den kvalitetsbevidste mand på jagt efter et armbåndsur, der på én gang har et enkelt og underspillet look, og samtidig et genkendeligt og karismatisk design. Hos Watchfelt.dk finder du et nøje og eksklusivt udvalg af herreure fra Daniel Wellington. Vi er opdateret med deres nyeste kollektioner for at give dig det helt rigtige udvalg. Urene er et oplagt og naturligt accessorie til et smukt jakkesæt, et tur på sportspladsen eller den afslappede stil til en familiefest.

Daniel Wellington herreure – Det perfekte ur til enhver mand

Daniel Wellington er et yderst anerkendt brand, når det kommer til herreure. Brandet er kendt for at have givet de klassiske herreure med læderrem, et fornyet og stilrent look. Derefter har det taget fart, og brandet byder nu på en masse forskellige modeller, når det kommer til herreure. Daniel Wellington ure til mænd er kendetegnet ved det minimalistiske og stilrene udtryk, der kan være den perfekte tilføjelse til enhver mands samling af ure. Urene fremstår moderne og klassiske på samme tid. Der er gjort meget ud af at benytte rene linjer, der skaber en balance gennem alle urenes dele. Det er lige fra rem til urskive. 

Kvaliteten er i top, når du vælger et ur fra Daniel Wellington til mænd. Der er sørget for gode materialer, der sikrer dig et ur, du kan bruge i mange år. Det er et ur, du helt sikkert vil blive rigtig glad for, da det både kan give noget elegant og smart til dine outfits. Enhver mand skal eje minimum et ur. Er du på udkig efter det ene ur, der kan fuldende din stil og fremtoning, er det helt sikkert Daniel Wellington armbåndsure, du skal udforske. 

Find et klassisk DW-herreur hos Watchfelt

Vil du gerne have et ur, du kan bære både til hverdag og særlige anledninger, er det helt sikkert et klassisk ur, du skal gå efter. Daniel Wellington byder på flere forskellige ure, der vil begå sig godt som et klassisk ur. Et typisk klassisk ur, der aldrig er gået af mode, er et ur med læderrem. Læderremmen har en helt bestemt klassisk vibe over sig, der ikke kan sammenlignes med et andet materiale. Materialet emmer af noget traditionelt, samtidig med at det har en eksklusiv fremtoning.

Du finder flere forskellige Daniel Wellington ure til herrer, der er lavet med en læderrem. Urene med læderrem fremstår særdeles klassisk. Det er et ur, der vil give din fremtoning personlighed, da du signalerer æstetik og tradition på en særpræget måde. Der er noget modent over at bære et klassisk armbåndsur med en læderrem. Urene fra Daniel Wellington er lavet klassiske hele vejen igennem. Det betyder, at læderremmen er ledsaget af en elegant og klassisk urskive, der giver den perfekte klassiske kombination. Det er et ur, enhver mand må eje. 

Når du er på jagt efter det helt rigtige klassiske Daniel Wellington ur til herrer, er der flere modeller at vælge imellem. Du kan derfor nemt finde et armbåndsur, der er klassisk, men hvor du kan tilpasse det din egen stil og personlighed. Der er læderremme i forskellige farver, der bevæger sig fra helt sort til forskellige brune nuancer. Derudover er der også mulighed for at vælge imellem forskellige farver til urskiven. Du kan både finde urskiver i sølv og rosaguld. Der er derfor mange forskellige muligheder selv til det klassiske ur, når du køber et ur fra Daniel Wellington. 

Forskellige stilrene herreure fra Daniel Wellington 

Ud over at du kan finde et stort udvalg af klassiske armbåndsure fra Daniel Wellington, kan du også finde de mere sofistikerede og moderne ure fra brandet. Der bliver leget med forskellige materialer til urremmene og designsammensætningen af urrem og -skive. Det giver dig mulighed for at vælge imellem en masse smarte designs, når du er på udkig efter et DW-herreur. Vil du gerne have et nyt og trendy ur til din samling, er der flere forskellige muligheder fra Daniel Wellington.

Der er forskellige navne til en model, der antyder forskellige dele af uret. Daniel Wellington ure vil typisk starte med betegnelsen Classic, Classic Black eller Dapper. Dette betegner, hvilken type urskive der er tale om, når det kommer til designet af tal og viser på uret. Daniel Wellington Dapper er kendt for at anvende romertal til tallene på uret. Derudover er Daniel Wellington Dapper modellerne lavet med flotte blå visere. Når det kommer til Daniel Wellington Classic og Classic Black, minder disse meget om hinanden. De har den samme klokkeslætsanmærkning, der ikke er decideret tal, men blot enkle og stilrene streger. Viserne ved et Daniel Wellington Classic eller Classic Black er samme farve som urskiven. Forskellen mellem Classic og Classic Black er farven, der er inde i selve urskiven. Ved Classic er den hvid indeni, hvorimod den er sort ved en Classic Black model.

Efter den første betegnelse, fx Classic, vil der typisk være et navn, der betegner designet på remmen. Designet af remmen er en kombination af en farve og en style, der til sammen giver et unikt design af urremmen. Daniel Wellington byder på en masse forskellige designs, når det kommer til urremme. Du finder noget til forskellig smag og stil.

Du har også mulighed for at vælge Daniel Wellington ure med forskellige urskiver. Der er mulighed for at vælge imellem ure med en sølv eller rosaguld urskive. Man har typisk en bestemt farve, man hælder mest til, når det kommer til ædelmetaller på smykker. Det gælder typisk også ure. Med Daniel Wellington ure er der noget til enhver præference, uanset om du er til sølv eller rosaguld.

Kombinationen af typen af urskive, designet af remmen og farven på urskiven kan give dig det perfekte Daniel Wellington herreur, du skal bruge.  

Find det helt rigtige Daniel Wellington ur hos Watchfelt

Hos Watchfelt har vi samlet et stort udvalg af forskellige modeller af herreure fra Daniel Wellington. Vi er en autoriseret Daniel Wellington forhandler. Det betyder, at du trygt kan handle dit Daniel Wellington ur hos os og få det velkendte udførte design og kvalitet. 

Hos Watchfelt finder du specielt udvalgte serier. Det vil typisk være de mest populære serier, vi har samlet her. Vi har hovedsageligt Classic og Classic Black modeller, når det kommer til urskiven. Du har til gengæld mulighed for at vælge imellem sølv og rosaguld til mange af modellerne.

Af de klassiske ure med læderremme finder du bl.a. St. Mawes med brun læderrem, Sheffield med sort læderrem, Bristol med en mørkebrun læderrem og Durham med en lysebrun læderrem. Vil du gerne have en rem med flere detaljer, er der Reading modellen, der er lavet af sort krokodilleskind.

Er du mere til de mere moderne, men minimalistiske ure, har vi taget flere af de velkendte NATO-remme med i vores sortiment. Disse remme er kendt for at være tekstilremme. Hos Watchfelt finder du både Cornwall, der er den klassiske sorte, Bayswater, der er en stilet mørkeblå farve, Oxford, der er mørkeblå med en rød stribe i midten og Cambridge, der her en mørkeblå, hvid og rød stribe. 

Vi har fundet det bedste fra Daniel Wellington. Du vil helt sikkert finde det helt perfekte herreur fra Daniel Wellington hos Watchfelt. Her finder du et minimalistisk, elegant, stilrent, klassisk og moderne design. 

Et ur, hvor kvaliteten kommer frem for alt andet

Selvom designet er en vigtig del af urene fra Daniel Wellington, er det kvaliteten, der går frem for alt andet. Et smart og elegant ur er ikke meget værd, hvis det ikke går, som det skal. Dette ses bl.a. i urværket, der er nøje udvalgt. Der anvendes hovedsageligt et japansk kvartsurværk til urene fra Daniel Wellington. Det er med til at give en fabelagtig kvalitet til uret, da det vil gå yderst præcist. Det er altid at foretrække at have et ur, der går rigtigt.

Ud over at kvaliteten indvendigt er sikret, er der selvfølgelig også sørget for gode kvalitetsmaterialer til de resterende dele af uret. Det giver dig et helt igennem gennemtænkt ur, hvor der er sørget for kvalitet i alle delene af uret. Dertil kan det nævnes, at du har mulighed for at skifte imellem remmene til et Daniel Wellington ur. Det giver dig mulighed for at have en rem, der passer til enhver lejlighed. 

Køb et Daniel Wellington ur til manden, der har alt

Et Daniel Wellington ur er den perfekte gave til manden, der har alt. Med et smart og minimalistisk herreur fra Daniel Wellington kan du give den perfekte gave til din kæreste, ven, bror eller et andet familiemedlem, der fortjener et stilrent og minimalistisk ur. Dertil er et ur fra Daniel Wellington ikke nødvendigvis en gave, der springer hele budgettet. Du får meget kvalitet og design for pengene. 

Mænd har det med at have svært ved at finde på nye ønsker. Et flot Daniel Wellington armbåndsur, kan være den perfekte overraskelse til manden, der har alt. Har han allerede et Daniel Wellington ur, har du også mulighed for at udvide hans samling med en smart ny urrem.


Forstå hvorfor Daniel Wellington ure er så populære

For at man rigtigt kan forstå hvordan et ret nyt ure brand som DW kan blive markedsførende og alles drømmeur så hurtigt, så skal man forstå hvor dygtige de har været til at ramme en ny trend, bruge de rigtige sociale medier og hvordan de har formået at interagere sig med deres kunder. Når du som person har ejet et Daniel Wellington ur har du hurtigt kunne opnå en stor status på sociale medier, når du har lagt dit inspirations billede op på Instagram har folk misundet dig det, de har drømt om at være dig for Daniel Wellington uret blev lyn hurtigt et symbol på høj status og højeste mode. 

I 2015 har ingen andre ure mærker overgået DW, nu ses de smukke ure overalt i tøj butikker, accessories og mode butikker og altså ikke kun hos smykke og ure manden som det ellers er det normale sted at finde sit foretrukne ur. 

De mest solgtee Daniel Wellington dameure er Sheffield serien, det kommer i et sølv ur og et rosa guld ur med sheffield sort læderrem. 

Af herreurene fra Wellington er de mest populære ure, Sheffield sølvur i 40mm og St. Mawes rosa guld i 40mm

Vi skal være lagerførende med alle vores Wellington ure da vi er autoriseret Daniel Wellington forhandler. For dig som kunde giver det en stor fordel, du kan forvente at få leveret dit nye dameur og herreur indenfor 1-2 dage med Postdanmark. Du betaler altid en billig fragt og køber du nok, så bliver fragten gratis. Vi har den fordelagtige betalings metode hvor vi kan tilbyde ViaBill Free afdrags ordning, det betyder du kan købe et ur fra kun 40-50 kr. i mdr, der afbetales over 24 mdr. helt gratis. Vi har den hurtige MobilePay betalings løsning, Paypal og normal Visa/Dankort og mastercard. 

Her på siden kan du finde dit yndlings Daniel Wellington ur og finde masser af inspirations billeder, under det enkelte produkt. Vores ure fra Wellington er blevet omtalt på ure bloggen Billige-ure.dk