Dameure

Velkommen til vores samling af dameure. Her vil du finde en masse flotte kvalitetsure fra kendte mærker. Vi er autoriserede forhandlere af blandt andet Tommy Hilfiger, Festina, Fossil, Skagen, CASIO, Citizen, Seiko og Certina. Vi ved at det kan være rigtig svært at vælge et armbåndsur, og derfor har du mulighed for at henvende dig til vores kundeservice på mail eller telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Husk at når du køber dit ur hos os, får du gratis fragt ved køb for over 399 kr. Hvis dit ur, mod forventning, ikke lige faldt i din smag alligevel, sender vi en returlabel med, så du kan sende din ordre gratis tilbage til os. Vi håber du finder et ur, der passer perfekt til dig blandt vores store udvalg, og bliver glad for det i mange år fremover.

Læs mere
Side

Vi fandt 806 produkter

Side

Vi fandt 806 produkter

Sådan vælger du dit nye drømmeur.

Et moderne ur, skal i dag kunne meget mere end blot at vise dig klokken. Det er også meget normalt at eje flere end kun ét armbåndsur. Armbåndsure udkommer nemlig i et hav af forskellige designs, der alle kan noget forskelligt. Armbåndsurene er lavet til forskellige formål, f.eks. til dykning, sport, hverdag og fest. Det de fleste kvinder går efter når de vælger ure, er urets udseende. Vi anbefaler at du tænker over om uret skal bruges til hverdag eller fest.

Vælg den rigtige vandtæthed.

Hvis du skal bruge dit ur til hverdag, kan det være en god idé at se på urets vandtæthed. Her skal du kigge på urets ATM tal. Her er det vigtigt at uret har en vandtæthed på minimum 3. Det betyder nemlig at det kan klare vandsprøjt og regnskyl. Hvis du ønsker at bruge uret til svømning, skal du helt op på en vandtæthed på 10 ATM, og hvis det skal bruges til dykning, er vi helt oppe på 20 ATM. Hvis uret kun skal bruges til festlige lejligheder, betyder vandtætheden knap så meget. Her er det ofte urets look, der er i centrum.

Find den perfekte størrelse.

Ofte er ure til kvinder mindre i størrelsen end ure til mænd. Det er blandt andet fordi at kvinder typisk har et mindre håndled end mænd, samt at det giver et mere feminint look, når uret er indre.  I dag findes der dameure i alle størrelser. Hvis urskiven er 32 mm, vil man typisk sige at uret er småt. Hvis urskiven er 33-37 er uret meget normalt, og hvis uret er over 38 mm, er det et ret stort kvinde ur. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du synes bedst om. Nogle kan godt lide hvis man næsten ikke kan mærke at man har uret på. Her er det en god idé at vælge et lille eller letvægtigt ur.

Vælg det design der matcher bedst med din stil.

Når du vælger ur, er det en god idé at tage højde for din stil, samt hvilke andre accessoires du hr, som skal passe sammen med dit ur. Det kan også være en god idé at tænke på om dit ur skal være i sølv, guld eller rosa. Når du skal træffe dette valg kan du tænke over hvilke smykker du har, der vil passe bedst dertil. Hvis din stil er simpel og minimalistisk anbefaler vi mærker som Skagen Ure, eller Daniel Wellington. Disse er meget simple i deres udtryk, og er super stilfulde. Er du mere til markante udtryk og flere detaljer, vil vi anbefale ure fra Festina eller Michael Kors. Disse er ofte meget pyntede med sten og flotte remme.