Casio

Casio

Casio er kvalitets ure der består af digital og quartz urværker. Vi har delt de mange Casio modeller op i kategorier, så det er nemmere for dig at få et overblik. Vi er autoriseret Casio forhandler.

Casio er et fantastisk ure brand, de har igennem årenes løb udviklet flotte og spektakulære ure, i et tæt samarbejde med Formet 1 og Redbull udvikler de konstant nye trendsættende og moderne ure til mænd. De har ramt en tid med de mega fede retro ure som især kvinderne har taget til sig.

Side

Vi fandt 181 produkter

Side

Vi fandt 181 produkter

Casio rykker grænserne for hvad et ur kan, hvordan et ur skal se ud, hvor stort et ur skal være og generelt er de den trendsættende magt indenfor ure.

Casio retroure er meget fremme i tiden, til trods for ur modellen blev opfundet i 1980´erne. De fleste Casio ure er unisex modeller og klæder damer og herre smukt. Der er et bredt udvalg af billige ure i sølv og guld udgaver, nogle med analog og LED visning, men de fleste er kun med digital. Generelt omkring Casio retrourene er at de er meget små i størrelserne, fra de helst små dame ure der måler 25mm og til de lidt større der passer fint til herre på 36mm. 

G-shock fra Casio er utrolig populære og vi føre Basic collectionen, det betyder for dig at du får masser af smarte funktioner, et ur der er proppet med lækre detaljer men til billige priser. G-shock basic er G-shock som du kender dem, med et robust udtryk og store i størrelserne, de mindre der passer fint til kvinder måler 43mm og op til de helt store herreure der måler 52mm. Det her er ure der bare holder og holder, du kan udsætte dem for alt slags vejr og bære uret under alle slags forhold, et G-shock bliver ved med at gå. 

Casio Edifice urene er store herreure, med flotte og smarte detaljer, de fleste er med kronograf visning, stopur og alarmer, men fåes også med mere avancerede funktioner. En rigtig man går med Casio Edifice, det symbolisere mandens standpunkt i livet, magt og selvtillid er en faktor dette ur giver alle mænd med på deres vej. Det har et helt utroligt flot design, om du vælger uret med de smukke og kvalitets bevidste læderremme eller om du er mere til fuld stål og masser af vægt fylde, så er Edifice Casio det perfekte valg. Størrelsen taler for sig selv, urene måler fra 45mm og op til 51mm.