Ure

Ure

Hos Watchfelt kan vi tilbyde et af Danmarks største udvalg af lækre ure og smykker til både mænd og kvinder. Vi er autoriserede forhandlere af mange kendte mærker såsom, Skagen, SEIKO, Jaguar, CASIO, Daniel Wellington, Fossil og mange flere.

Vi ved at med et så stort udvalg som vores, kan det være svært at gennemskue hvilket ur, der passer bedst til en. Når du køber et ur er der en række ting du bør have med i overvejelserne. Først og fremmest bør du overveje om du vil have et mekanisk ur, eller et quartz ur. Der er fordele og ulemper ved begge ure. Et mekanisk ur er batterifrit, hvilket vil sige at det er mere lydløst end et quartz ur. Et quartz ur er meget præcist og super stabilt – mere end et mekanisk ur er. Et quartz ur kræver heller ikke nogen optrækning, da det bruger elektricitet fra et lille batteri. Derudover skal du selvfølgelig også tænke over hvornår du gerne vil bruge dit ur, og hvilken stil der matcher bedst til din personlighed.

Dit budget er også en god idé at overveje. Hos Watchfelt har vi ure i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Vi anbefaler også at du løbende holder øje med vores side, hvis du gerne vil have fat i et ur til en billig pris. Vi sætter nemlig løbende udvalgte ure på tilbud.

Side

Vi fandt 1883 produkter

Side

Vi fandt 1883 produkter