Frk Lisberg

Frk Lisberg

Er du på udkig efter feminine, elegante og eksklusive smykker, er Frk. Lisberg det helt rette smykkemærke for dig. Med et vågent øje på tidens trends passer smykker fra Frk. Lisberg ind i garderoben uanset de skiftende modetrends.

Det er karakteristisk for Frk Lisberg at skabe personlige smykker, og de har bl.a. vedhæng med personlige titler og ordsprog. Sammen med ædelsten i et væld af farver kan du kombinere smykkerne og skabe dit eget personlige look.

Hos Henrik Ørsnes er vi autoriseret forhandler af Frk. Lisberg.

Side

Vi fandt 409 produkter

Side

Vi fandt 409 produkter

Høj kvalitet og skæve designs 

Der er garanti for, at enhver pige og kvinde uanset alder og livsstil kan sammensætte det helt rigtige look med det store smykkeudvalg fra Frk. Lisberg. 

De mange kollektioner består af både øreringe, armbånd, fingerringe og halskæder, og hvert et smykke er skabt med smag for både kvalitet og detaljer. 

De gennemgående materialer er sterlingsølv, som findes i følgende udgaver:

  • Forgyldt 
  • Ikke-forgyldt
  • Rosa-forgyldt
  • Rhodineret 

Der er forskel på, hvilket udtryk, der er mest tiltalende, for forskellige personer.

Holder du af det klare, stilfulde og tidløse udtryk, kan sterlingsølv i sin rene udgave være det rette valg for dig, mens det forgyldte look kan være rigtigt for dig, der foretrækker det romantiske og elegante look. 

Det rosa-forgyldte look vil være perfekt til den feminine pige, og til kvinden med karakter og stil vil de rhodinerede smykker være det rette valg af materiale.

Der er brugt ædelsten i mange af smykkerne, som er med til at skabe de skæve designs og unikke udtryk. 

Om du er til et romantisk eller pompøst udtryk, kan du finde dine favoritsmykker i det smagfulde udvalg hos Frk. Lisberg.

Personlige smykker til piger og kvinder i alle aldre

Der er lagt stor vægt på personlighed i de mange smykker fra den danske designer. Du finder vedhæng med bogstaver samt små statements i kategorien for halskæder. Disse kan være perfekte som gaver til de store begivenheder i livet såsom konfirmation, rund fødselsdag, studenterfest eller barnedåb. Den høje kvalitet på smykkerne gør, at enhver pige og kvinde får smykker for livet, som kan bæres år efter år uden af miste stil og elegance.

Du kan sammensætte dit helt eget look og skabe din egen stil med de unikke og personlige smykker fra Frk. Lisberg. 

Du kan også gennemføre det elegante og feminine udtryk ved at vælge smykker med samme type sølvlook og med samme type ædelsten. Vil du skabe et karakterfuldt og personligt udtryk, kan du til gengæld sammensætte smykker med forskellige ædelstene i et unikt mønster.

Stilfulde smykker til gave og selvforkælelse 

Der er ikke kun lagt vægt på stil og eksklusivitet hos de populære og moderigtige smykker fra Frk. Lisberg. Der er også fokus på at designe smykker til gode priser, som alle og enhver kan få glæde af. 

Det brede udvalg og de konkurrencedygtige priser gør det muligt at give en pige eller kvinde smykker for livet, når de gives som gave.

Derudover er smykkerne perfekte til selvforkælelse. De tidløse og enestående designs giver dig et hav af anvendelsesmuligheder, og du kan bruge din halskæde, dine øreringe, dit armbånd eller din fingerring i masser af år.