Armbånd

Leder du efter et nyt armbånd? Vores guldarmbånd og sølvarmbånd er perfekte til enhver lejlighed. De er smukke, elegante og tidløse. Uanset om du ønsker at fejre et jubilæum eller bare ønsker at give nogen noget særligt, vil disse armbånd blive værdsat for evigt.

Vores armbånd er den perfekte gave til alle, der elsker smykker lige så meget som de elsker livet! Brug dem selv eller giv dem væk - uanset hvad vil de altid minde dig om den person, der gjorde din dag lysere med sin betænksomhed.

Læs mere
Side

Vi fandt 267 produkter

Side

Vi fandt 267 produkter

Hvad er et armbånd?

Et armbånd er et smykke, der består af et bånd eller en kæde og ofte med charms, perler og nipsgenstande. Armbånd tjener som dekorative smykker, der kan bæres om håndleddet.

Et armbånd i guld eller sølv er en fantastisk gave, fordi det er meget personligt. I modsætning til at købe den nyeste smart phone gadget til nogen, som de sikkert gerne vil have, men ikke har brug for, viser det at give et guldarmbånd til nogen, at du holder nok af dem til at tænke på noget, som de faktisk måske virkelig vil elske.

Der er mange grunde til, at folk vil købe et lækkert guldarmbånd. Hvis nogen f.eks. er ved at dimittere eller lige er blevet optaget på deres drømmestudiet, kan det være perfekt at vente til det rette tidspunkt. Et smykke er en ting, der altid vil have betydning for dem, uanset hvad der sker i deres liv.

Omvendt er der også tidspunkter, hvor folk vælger en smuk armring, blot fordi man har lyst til at forkæle sig selv i dag. Kort sagt er armbånd perfekte gaver til enhver tid i løbet af året og har altid en vigtig betydning.

Typer af armbånd

Vi har mange typer af forskellige armbånd til rådighed, lige fra klassiske armbånd til armbånd i læder og med ædelsten. Uanset om du leder efter noget bestemt eller bare kigger rundt i vores udvalg, har vi det perfekte armbånd til enhver på ethvert tidspunkt af året!

Vores diamantarmbånd har 100% naturlige diamanter sat i eksempelvis 18 karat hvidguld eller sterlingsølv.

Vores sølvarmbånd er lavet af rent sterling sølv af de bedste håndværkere i branchen. De har smukke, håndvalgte ædelsten, der giver farve og liv til dit håndled.

En anden populær type armbånd er diamantarmbåndet. Disse armbånd er typisk fremstillet i guld og har brillanter af høj kvalitet. De er perfekte til folk, der elsker at give den en ekstra tand på kvalitet og eksklusivitet.

Vores læderarmbånd er lavet af ægte læder af højeste kvalitet! Læderarmbånd er perfekte til mænd eller kvinder i alle aldre, fordi de kan dresses op eller ned alt efter lejligheden.

Vores ædelsten-armbånd er lavet med 100% ægte, naturlige ædelsten, som er blevet nøje udvalgt af producenterne. Vores brede udvalg af armbånd med flotte ædelsten giver dig et væld af valgmuligheder, når du skal vælge dit perfekte armbånd!

Sådan bærer du et armbånd

Du undrer dig måske over, hvordan det er bedst at bære et armbånd. Hvilken slags armbånd passer til det, du har på? Lad os rådgive dig om, hvordan du kan bære et armbånd i mange forskellige stilarter. Kend dine muligheder, når det kommer til armbånd. Der findes for eksempel armbånd af silikone eller gummi, armbånd af metal og smykker, der er lavet af guld eller sølv. Den bedste måde at starte på er ved at følge nedenstående trin:

  • Påfør armbåndet på dit håndled
  • Find ud af, hvor det begynder at sidde behageligt, så du nemt kan skubbe det op. Det skal sidde stramt nok til at være ubehageligt, men løst nok til, at du kan smutte to fingre under det.
  • Hvis du vil fjerne et manchetarmbånd, skal du holde begge ender af armbåndets åbning sammen med den ene hånd og langsomt skrue urhovedet af med den anden hånd. Når det er løsnet nok til, at en hånd kan komme uhindret ind, skal du blot skubbe forsigtigt på begge sider af armbåndet, indtil det er fri (eller indtil du hører et lille klik).

Andre smykker du kan bære med et armbånd

Andre fine smykker som du kan bære sammen med armbånd er:

  • Øreringe - De rigtige øreringe er kendt for at ændre hele en kvindes udseende - især når de matcher hendes øjen- eller hårfarve. Øreringe, der matcher din manchet, skaber også et sjovt accessory touch for folk, der kan lide at have hænderne optaget, mens de stadig er stilfulde. Hæle med remme er en anden smuk måde at tilføje detaljer til et outfit på.
  • Halskæde - En ting ved smykker er, at de fuldender dit outfit og får dig til at se komplet ud fra top til tå, uden at noget mangler eller er malplaceret. En halskæde er naturligvis et must, da den kan ændre hele en kvindes udseende, især når de passer til hendes hårfarve.
  • Ringe - Ringe med en smule vægt og karakter er perfekte smykker til at kombinere med dine armbånd. En ring kan være af ethvert metal, i enhver stil og med eller uden ædelsten, alt efter hvad der er i din garderobe.

Tips til at bære forskellige typer armbånd

Forskellige armbånd kan bruges på meget forskellige måder. Afhængigt af hvordan du ønsker at se ud, afhænger det af, hvilken slags armbånd du bør bære.

Gummiarmbånd er perfekte til atleten, der har brug for lidt motivation.

Metalarmbånd findes i mange forskellige former, størrelser og designs. En ting, som de alle har til fælles, er, at de ser godt ud på dit håndled!

Læderarmbånd er et godt basisstykke til enhver garderobe. De kan dresses op eller ned alt efter lejligheden.

Vær kreativ, når du blander dine smykker, så du kan få din stil fra kedelig, trist og ensformig til interessant, elegant og mystisk.