Producenter Der er 76 producenter

 • Aagaard

 • Ambassador

  Fra Sverige har vi endnu et udsøgt ure brand, Ambassador watches der har sat baren for tidsløse ure designs højt.

  Hvert ur er navngivet i henhold til året, der inspirerede til urets design og i alt tages der udgangspunkt i 3 årstal.

  Urene er lavet så deres remme kan udskiftes nemt. Bygget med præcision og integritet, kan brugeren af uret være sikre på, at de får et ur, der både er tidløst i udseende og funktion.

 • BeDifferent

  BeDifferent er lækre træ solbriller med et stilrent design der kan bruges hele året rundt, både imod solen men ligeså meget som et mode smykke.

 • Borgvardt

  Borgvardt ure

  Filosofien bag Borgvardt ure er at de ikke tror på eksklusive armbåndsure, bør masse produceres, men derimod samles i hånden - hver med sit eget Limited Edition nummer. 

  Alle deres smukke herreure bliver håndsamlet i Japan med materialer og komponenter fra hele verden. Én kollektion hos Borgvardt består at et begrænset parti og skiller sig ud fra mængden.

 • Casio

  Edifice fra Casio - Store herreure

  Casio er kvalitets ure der består af digital og quartz urværker. Vi har delt de mange Casio modeller op i kategorier så det er nemmere for dig at få et overblik, vi er Aut. Casio forhandler der består af følgende serier:

  Casio Edifice
  Casio Basic (Retro ure design)
  Casio G-shock

  Gem
 • CERTINA

 • Chris Copenhagen

  Chris Copenhagen er et forholdsvis nyt ure mærke som er grundlagt i 2016 af Chris Kaiser Sørensen som efter flere års overvejelser endelig har fået sin drøm udlevet om at præge og designe sine egne ure.

  De fine danske dressure er således designet i Danmark og er produceret med nogle fine og solide urværk der sikre at tidens holdes samt et enestående safirglas som altid løfter et urs kvalitet betydeligt.

 • CLUSE

  Med de smagfulde dameure fra Cluse Watches kan vi nu tilbyde vores stilrige kunder et moderne ure mærke til langt under prisen for nærmeste ure konkurrenter. Cluse ure står for stilrene linjer, tidsløst design og kvalitet til en brøkdel af prisen.

  Watchfelt er autoriseret Cluse Danmark ure forhandler

 • Daniel Wellington

  Tidens mest populære ure til herre og damer er Daniel Wellington, lavet i en 26mm, 34mm, 36mm og 40mm udgave. Deres ure er lavet i et smukt og minimalistisk design, i en rosa guld og sølv udgave, de kan fås med læderrem eller NATO rem og i 4 forskellige størrelser. Vi har det mest populære udvalg af Daniel Wellington herreure online. 

  100% prismatch på alle Daniel Wellington ure. Vi har Danmarks billigste priser på Daniel Wellington som officiel forhandler.
 • ENAMEL

 • Extri

  Extri er et populært mærke fra UK, med fokus på sportsudøvere. Extri er et sportsbrand der har forsøgt at kombinere moderne stil og sporty look.

 • EYKI

  Billige ure EYKI Master

  EYKI ure er blevet kendte og populære på rekord tid, måske mest pga. de har et udtryk af dyre kvalitets ure, men kun koster fra 248 - 699 DKK.

 • Gant

 • Goriani Leather

  Goriani Leather udføre smukt håndværk i læder og levere de smarte Watch Roll der kan bruges som rejse etui og ure opbevaring.
 • Grand Frank

  Grand Frank watches er et Svensk brand med fokus på lækre kvalitets ure, flot håndværk og armbåndsure der måler 43mm.
  Watchfelt sælger Grand Frank herreure i Danmark og er Dansk aut. Grand Frank forhandler.

 • House Doctor

  HOUSE DOCTOR Vægure 

  Find dit næste House Doctor vægur hos Watchfelt.dk
  Alle House Doctors produkter er designet in-house og er eksploderet i popularitet de seneste år. House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med egen konsultation i Danmark og forhandlere over det meste af verden. De sikrer sig løbende, at der ikke gås på kompromis med den høje kvalitet, hvorfor vi ser House Doctor som et perfekt valg til vores sortiment.

 • Jack & Jones

  Jack & Jones laver billige solbriller til mænd med et tidsløst design, et super godt valg af solbriller når man skal nyde sommeren. Deres solbriller beskytter imod solen med UV400 glas og har en god pasform.

  Prisen for et par Jack & Jones solbriller er kun 149 kr. og må siges at være et fantastisk køb til prisen, her er tænkt på såvel design, komfort og pris på samme tid.
 • Karlsson

  Karlsson er et kendt brand der har et stort udvalg af ure til væggen, alarmure og vækkeure i smarte designs.
  Karlsson er konstant i en legende designer rolle og kommer konstant på nye måder at vise tiden på.
  Watchfelt er udvalgt Dansk Aut. Karlsson forhandler af deres flotte og moderne ure indenfor vækkeure, vægure og alarmure.

 • Lecharl

  Fra svenske Lecharl præsentere vi elegante forretnings ure med stil, disse firkantede ure bære præg af Svensk perfektionisme og respekt for håndværket. Kvalitets materialer går igen på Royal 38mm og Born 1929 42mm urene.

 • Lene Visholm

 • Les Deux

  Les Deux Copenhagen er Dansk designet ure med fokus på lækre detaljer og flot håndværk. Les Deux er et dedikeret tøj brand der også laver herreure af høj kvalitet.
  Watchfelt er udvalgt forhandler af Les Deux ure.
 • Megir

  Brandet Megir har hovedsæde i Kina hvor største delen af ure kommer fra, det er et brand hvor høj kvalitet er i fokus og en skarp lav pris er til gavn for dig. Megir som holder sig i den billige ende har bevidst valgt at fokusere på en høj kvalitet og et tidsløst design, et design der gør uret ser eksklusivt ud. 

 • MSTR

  Mester (MSTR) over oprindeligt et Tysk ord der betyder "Mester" - En respekteret og erfaren leder der er kvalificeret til at oplære andre. MSTR er kendt som en uovertruffen trendsætter der inspirerer andre og viser vejen frem med urenes tidsløse design.

 • MVMT

  Fede MVMT watches


  Vi kan som de første i Danmark nu tilbyde jer de meget omtalte og populære MVMT ure. MVMT Watches er af Amerikansk oprindelse og er kommet med et frisk og nyt moderne design, herreuret er en stor 45mm model der mest henvender sig til mænd, men kan også bæres af damer & en 38mm dame urs model med perlemor på urskiven.

 • Nordahl Jewellery

  Vi har de smukke og populære armbånd fra Nordahl Jewellery.

  Med et flot og billigt armbånd fra Nordahl Jewellery vil det matche perfekt til dit nye flotte ur fra os af. Armbåndene fra Nordahl Andersen er minimalistiske, feminine og billige.

 • Olivercph

  Leder du efter et personligt ur, så kigger du på de helt rigtige ure. Oliver Copenhagen ure passer til det meste af dit outfit, uanset om du er mand eller kvinde. Olivercph ure har et tidløst design, og du får mulighed for at skifte rem uden værktøj. Bestil et Olivercph ur i dag - vi pakker og sender din ordre samme dag som du bestiller.

 • Omega

  Vi sælger Omega vintageure med masser af historie bag sig og klassiske designs.

  Firmaet, der senere hen skulle blive kendt som Omega, tog sin begyndelse i 1848, da dets stifter Louis Brandt åbnede et lille værksted i La Chaux-de-Fonds i Schweitz. Værkstedet gik under navnet Louis Brandt & Son og beskæftigede sig med at samle lommeure sammensat af dele fra lokale leverandører.

  Efter Louis Brandts død i 1879 overtog hans to sønner, Louis-Paul og César, forretningen og begyndte grundet upålidelige leverandører at producere deres egne dele til deres ure.

 • Original Grain

  Smukke træure fra Original Grain

  Original Grain er trendy og moderne træure, der har taget skridtet videre og kombineret 100% naturligt træ med rustfrit stål. Original Grain er ure der blev skabt med Amerikansk ånd, design, grundighed og nytænkning.

  Træurene er opfundet og designet af de 2 brødre Andrew beltran og Ryan beltran. 2 seje gutter der har en fortid som ex-militær og surfer, de satte sig for at ville producere et moderne træur som kan holde til alt hvad et normalt ur kan holde til men stadig have essensen af det smukke og bløde træ i sit design.

  Original Grain Classic måler 43mm og har fokus på flot håndværk og et ur der skal bruges til hverdags brug.

  Original Grain The Barrel er 47mm store ure hvor træet stammer fra gamle vin tønder, dette er med til at give en helt unik og smuk træsort.

 • PANDORA

 • PerleMust

  PerleMust armbånd er billige armbånd til kvinder med smag for det elegante og det enkelte design

 • Pilgrim

  Pilgrim er startet af 2 danskere i 1983, de startede med flotte og unikke smykke designs og har senere udvidet til kollektioner af ure hovedsageligt rettet imod kvinder.

 • REC Watches

  REC Watches er Dansk designet og unikt håndværk. Mændene bag REC fandt på den karakteristiske ide at give urene sjæl fra gamle klassiske ikoner såsom Moris Mini og Ford Mustang biler.

 • Rossling & Co.

  Sofistikeret herreur Rossling & Co

  Rossling & Co. er et nyt moderne ur brand, der med sine innovative tanker ikke står i vejen for at gå imod strømmen. De har skabt et brand hvor uret skinner igennem med nytænkning i form af tweed rem, blå viser, tyndt urhus og elegant design.

 • Seeker Watches

  Seeker Watches stammer fra Aalborg i DK og har 2 Danske gutter bag sig. Det er 40mm unisex ure skabt til fest og farver. AAL uret er dedikeret til Aalborgs flotte og rå rammer. Med Safir krystal glas, 3 udskiftelige remme og kvalitets materialer.

 • Seiko  Seiko er en garant for høj kvalitet, og mærket har mange år været synonym med kvalitet i ure. Du kan både finde feminine Seiko dameure og mere robuste og maskuline ure til mænd. Udvalget er enormt, så du kan både finde ure med almindelig lænke, mesh lænke og læderrem. Derudover har mange af de forskellige modeller særlige nyttige funktioner. Kronografunktionen på nogle ure gør eksempelvis at uret kan bruges som stopur, og derudover er der også helt eksklusive Seiko Astron ure med GPS funktion. Hvad end dit behov er, så kan Seiko levere og du kan altid finde såvel billige Seiko ure som mere eksklusive ure der kan noget mere. Hver serie har sine særlige kendetegn. Serien Solar giver lidt sig selv, og dækker over at uret er helt eller delvist drevet af solenergi. Derudover kan du også finde serier som Presage, Prospex og Seiko Kinetic. Tjek udvalget ud og find din favorit i dag.
 • Skone

 • Swiss Military

 • Swiss Military Hanowa

  Swiss Military Hanowa er Schweiziske ure der i Danmark er blevet populære af flere grunde. Deres uovertrufne kvalitet der for altid har været synonymet for Schweiziske ure, at de fleste Swiss Military ure kommer med Safir Krystalglas og deres moderne design der giver uret et tidsløst udtryk.

  Køber du et Swiss Military armbåndsur så køber du på samme tid et kvalitets urværk fra Schweiz som måske ender med at gå i længere tid ind dig selv.

  Se vores Herreure fra Swiss Military
  Hanowa her
  Se vores Dameure fra Swiss Military Hanowa her


 • Thread Etiquette

  Thread Etiquette er et af de førende designer huse indenfor moderigtige armbånd, accessories og ure i USA, til billige penge. Vi er de første i Danmark til at introducere de flotte anker armbånd fra Thread Etiquette.

 • Tommy Hilfiger

  Tommy Hilfiger ure

  Tommy Hilfiger er et populært mærke i hele modebranchen, og den velkendte stil kan nu også fås i et lækker armbåndsur. Se hele vores udvalg af flotte Tommy Hilfiger dameure og herreure og køb din favorit i dag.
 • Triwa

  Triwa ur

  Vi har et udsøgt udvalg af ure fra Triwa. Triwa er et Svensk kvalitets brand, der har fokus på tidens hotte trends, Triwa ure er moderne og tidsløse i deres design og stil. Triwa watches henvender sig til såvel kvinder som mænd, stilen er meget trendy og er nyeste mode.

  Gem

 • Virginstone

  Virginstone er håndlavede kvalitets armbånd fra Danmark, smedet med passion og kærlighed. Havet og den rå natur har været inspirations kilden der har søsat disse flotte armbånd.

 • WatchGlass

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign