Hvem er Watchfelt?

Watchfelt.dk - Moderne ure til den stilbevidste. ✅ Herreure ✅ Dameure ✅ Armbånd ✅ Solbriller

HVEM ER VI?

Watchfelt er stiftet i 2014 og er med mange års erfaring en troværdig forhandler af ure online. Vores kontor ligger i hjertet af Danmark, trekantsområdet der består af byerne Fredericia, Vejle, Kolding og opland.

Ideen med Watchfelt.dk er at tilbyde vores kunder stilfyldte ure i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Watchfelt.dk henvender sig primært til den moderne målgruppe. Hos Watchfelt har vi et nøje udvalgt sortiment af ure og armbånd, hvor fokus er på kun at udvælge de smarteste og mest moderne brands til den stilbevidste mand eller kvinde.

Vi bestræber os på altid at være opdateret med alle nye trends og tendenser på markedet. Vi søger inspiration fra hele verden, og vi forsøger altid at være de første på det danske marked med nye brands og styles.

Tilfredse kunder er det vigtigste for os. Derfor har vi hos Watchfelt.dk valgt at tilbyde en kundeservice i særklasse. Det betyder, at vi har dag-til-dag levering, hvor fragt kun koster 39 kr. Vi tilbyder gratis fragt ved køb for over 1500 kr, Desuden har vi valgt at tilbyde en udvidet 365 dages bytteservice, der sikrer dig, at du kan få tid til at føle dig helt sikker på, at du har gjort det rigtige køb. Hos Watchfelt har vi også valgt at tilbyde en række forskellige betalingsløsninger, således at der er noget til enhver præference. Herunder tilbyder vi betaling via. ViaBill, kreditkort, bankoverførsel og Paypal. Sidst men ikke mindst, er der altid mulighed for at komme i kontakt med os. Vi er at finde på Facebook, Instagram, og vi besvarer altid e-mails indenfor 24 timer.

Vores telefontid er Mandag til Fredag kl. 9 -  15 på tlf: 99 33 66 69.

Support og spørgsmål omkring ordre kontakt e-mail: info@watchfelt.dk

 

 


Watchfelt er webshop mærket - Online salg af ure