Et ur til enhver anledning

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Watchfelt.dk sælger stort set alle typer ure. 
Uanset om du måtte være på jagt efter et ur til byturen eller et ur til fysisk aktivitet, har vi uret til dig her på siden.

Et ur er nemlig ikke bare et standardaccessorie, man bare køber. Man kan næsten endda gå så langt at sige, at det faktisk reflekterer ens personlighed.
Mode urene her på siden kan derfor købes i minimalistiske, elegante designs, der går til det meste tøj og de fleste anledninger, ligesom vi også fører ure med større skive, mere kompleksitet og forskellige features.

Vælg en rem, der komplimenterer uret

På flere af vores urmodeller er der mulighed for at udskifte remmen. Dertil kommer, at de forskellige ure har forskellige remme der hver udgør sit helt unikke look.

Winchester dameur fra Daniel Wellington

Læderrem
Den mest klassiske rem er formentlig læderremmen. Ure med læderrem er ganske behagelige at have rundt om håndleddet, da uret sidder tæt og komfortabelt på håndleddet. Læderremmene kommer i forskellige farver og materialer, og man bør således vælge en rem, der står godt til det øvrige ur.

Læderremmene på vores ure følger EU kravene og er lavet af kvalitets læder, det fåes ligeså i krokodilleskind. Vær opmærksom på at læder kan smitte af hvis det bliver vådt eller sidder på et meget svedigt håndled. 

NATO-rem
NATO-remmen giver et dejligt uformelt, casual look til uret. NATO-remmen sidder godt på håndleddet, og det er let at justere længden på remmen. Dertil kommer, at NATO-remmene oftest kommer i en eller flere farver, hvorfor det også kan være velvalgt med en rem, der enten matcher eller fremhæver dele af ens tøj.

En natorem er lavet af stærk nylon og er utrolig holdbart, passer man godt på sin natorem holder den i mange år frem. Fordelen ved en rem i nylon er at den kan vaskes, vi anbefaler vask ved kold eller op til maks 30 grader. 

Stålrem
Stålremmen er også meget udbredt, og den findes ligeledes på rigtigt mange af vores urmodeller.
Stålremmen er en smule tungere end de to foregående remme, men til gengæld er der her mulighed for at få en rem i samme materiale som ens øvrige ur, hvor eksempelvis en rem i sølv eller guld kan stå godt til ens øvrige ur.

Læs også Triwa Vs. Daniel Wellington - Ur duel

Triwa Dusk Klinga med mesh lænke

Stort ur eller lille ur?

Hvis vi kigger 20 år tilbage i tiden, så var det mest almindeligt at kvinderne havde et lille spinkelt ur på armen, mænd bar ure der var meget små i forhold til nutidens store ure.

Som tiden bevæger sig fremad, har trenden med ureneste størrelser ligeså bevæget sig fremad, for idag at kunne bære ure der måler helt op til +50mm og for de flestes vedkommende vil uret stikke udover hele ens håndled - For nogle er et stort ur lig med stor selvtillid og stor stil.

Tidens mest trendy størrelser er lige nu 36mm dameure og 40mm herreure, markedet er begyndt at producere rigtig mange 40mm dameure og 43/45mm herreure, og vi ser altså trenden bliver at ure designerne vil have endnu større ure.

Vores mest karakteristiske ure er MVMT der måler 45mm til herre og dameurene måler 38mm.

Daniel Wellington blev lyn hurtigt kendt med deres 36mm dameure og 40mm herreure, som ligeså bruges af mange kvinder der ønsker et lidt større ure.

Casio bliver ved med at producere deres retro ure som er en klart bestseller fra deres basic serie, urene der stammer tilbage fra 80´erne har beholdt de små proportioner og måler 25mm for de små modeller og op til 36mm til de største retroure.

Casio G-shock urene er oppe i 50-58mm.

MVMT Chrono herreure i 45mm 


Dyk ned i vores udsøgte luksus udvalg

Her på siden har vi efterhånden fået opbygget et eksklusivt og udsøgt udvalg af ure. Det betyder forhåbentligt, at vi har et ur, der passer til enhver smag. Således har vi allerede haft langt over 1.500 kunder i butikken, og måske du skal være den næste af slagsen.

Vi har haft særlig forkus på at indkøb de mest populære og trendy ure lige nu, du finder derfor ikke en masse ure der ikke er in eller lækre at se på. De grimme ure har vi valgt fra og derfor vil du finde vores udvalg til at være et af landets bedste, mere kvalitet og mindre skrammel.

Der burde nemlig ikke være noget, der holder en tilbage fra at finde det helt perfekte ur her på siden.
Vi bestræber os i den forbindelse på at have ure, der passer til enhver prisklasse, således der er til både de små og de store tegnebøger.

Dertil kommer, at der er ure i masser af forskellige looks, således selv den mest kræsne forhåbentligt kan forelske sig i et af vores moderne ure her hos Watchfelt.
Hvis der måtte opstå spørgsmål eller lignende, mens du surfer rundt på vores site i jagten på et ur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi kan være behjælpelige med at besvare spørgsmål.

Læs mere omkring vores mest solgte ure her på siden og se vores Top 5 mest solgte ure