CLUSE_armbandsur.jpg

Skal du købe et nyt og moderne armbåndsur i 2016, så vil du have svært ved at komme uden om CLUSE. Ure fra CLUSE Watches er blevet et stort hit på det danske marked, da urerne tiltaler kvinder i en bred aldersgruppe. Urerne byder på en række funktioner og et utal af kvaliteter, som de færreste andre ure kan hamle op med.

De mange skønne ure fra CLUSE Watches er tilegnet den moderne kvinde, som sætter pris på en minimalistisk og elegant stil. I modsætning til mange andre urmærker, så er CLUSE Watches ikke en producent, der er kendt for at pryde sin ure med særligt mange detaljer. Retter du dit blik imod den store kollektion, vil du opdage, at der er noget for enhver smag.

Der er rig mulighed for at fremhæve sin feminine side med et CLUSE Watches ur, hvor intet – hverken design, kvalitet eller funktionalitet er overladt til tilfældighederne. Med andre ord kan du forvente at få leveret et gennemført ur, hvor der ikke er en finger at sætte på noget. I de seneste år er urerne blevet revet fra hylderne, og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt.

En af de helt store fordele ved CLUSE dameure er, at de kan bruges til alle anledninger. Således kan du iklæde dig et behageligt og moderne armbåndsur til både hverdag, fest og arbejde. Tilmed er det en stor fordel, at urerne passer til stort set alt tøj. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde et ur, der stemmer overens med din personlighed – og din stil. 

Læs også: Mest populære ure i 2016 til under 2000 kr. 

Moderigtige og feminine dameure fra CLUSE til budgetvenlige priser 

CLUSE er et urmærke, som man med fordel kan kigge nærmere på, hvis man er interesseret i at købe budgetvenlige dameure. Urerne er bl.a. kendt for at være moderigtige og feminine, hvilket vil behage de fleste kvinder. Selvom både kvalitet, design og funktionalitet er i højsæde, så befinder priserne på urerne sig i den lave ende.

Man behøves ikke have en formue til rådighed, hvis man har forelsket sig i et CLUSE dameur. Urerne koster mellem 795 kr. og 895 kr., hvilket bekræfter, at urerne appellerer til ethvert budget. Skal du forkæle dig selv, eller en kvinde du holder af med et dameur, så vil CLUSE være et oplagt urmærke. 

CLUSE dameure er designet og fremstillet med sans for elegance, livsglæde og femininitet, ligesom der er stor fokus på at opretholde den højeste kvalitet. CLUSE benytter sig kun de bedste materialer og komponenter, da kvalitetsure indgår som en fast del af sortimentet.

CLUSE Watches har specialiseret sig i design, udvikling og fremstilling af dameure med læderremme og stålremme. Producenten har bl.a. imponeret modeverdenen med serien, La Boheme, som for alvor er blevet en stor succes i rigtigt mange lande de seneste år. De billigste CLUSE ure er urerne med læderremme, som kan købes til under 800 kr. på det danske marked.

Ure fra CLUSE er typisk både lette og tynde. Urkassen på langt de fleste ure måler 38 mm i diameter, mens tykkelsen måler 7 mm. Ydermere har urerne en meget lav vægt, som gør dem behagelige at bære på håndleddet i længere tid ad gangen. Køber man et CLUSE ur, så får man et praktisk og stilfuldt etui med i købet. Dermed har man mulighed for at opbevare sit armbåndsur på den sikreste og mest anstændige måde. 

7 beundringsværdige CLUSE dameure til under 800 kr.

CLUSE Watches har efterhånden fremstillet og lanceret rigtigt mange billige ure til damer. Sortimentet består hovedsageligt af billige dameure, hvor man kan indfri sine krav, behov og ønsker. Vil du også gøre en god handel, så bliver du her introduceret for 7 beundringsværdige CLUSE ure til damer. Det er vel at bemærke ure, du kan købe til under 800 kr.

CLUSE La Boheme Silver White / Pink 

CLUSE-la-boheme-silver-whitepink.jpg

CLUSE La Boheme Silver White / Pink er et armbåndsur, som de færreste kvinder ville sige nej til at eje. Det er nemlig et topmoderne og tiltalende dameur, som kommer i farverne sølv, hvid og pink. Det er farver, der passer til den feminine og stilfulde kvinde, som tror på sig selv og ved, hvordan man skaber et moderne outfit. 

Tilmed er det et let og elegant ur, der sidder behageligt på håndleddet, og som er nemt at indstille i størrelsen. Uret byder på en feminin læderrem i en feminin, pink farve. Det tidløse design og den høje kvalitet er med til at sikre dig, at du kan bruge uret i mange år fremover. Selvom CLUSE står bag mange dameure, så er der ingen tvivl om, at dette ur er et af de mest feminine i rækken. 

Uret fungerer fantastisk i samspil med andre accessories i sølv og / eller læder. Du kan f.eks. bruge CLUSE La Boheme Silver White / Pink sammen med et armbånd, halskæde og øreringe i matchende stil. 

Køb CLUSE La Boheme Silver White / Pink her

CLUSE La Boheme Full Black

cluse-la-boheme-full-black.jpg

Man kan aldrig gå helt galt i byen med et sort ur, og CLUSE La Boheme Full Black er selvfølgelig ingen undtagelse. Det er nemlig et dameur, der ene og alene er domineret af farven sort. Her er uret, som du kan bruge til alle tænkelige outfits. Du behøves nemlig ikke tage hensyn til tøjets stil og farver, da alt fungerer til et sort armbåndsur.

CLUSE La Boheme Full Black er udstyret med en solid læderrem i sort. Uret er både elegant og stilrent, hvilket er nogle af de nøgleord, der beskriver det perfekte armbåndsur. Kort og godt vil du næppe blive skuffet, hvis du investerer i dette dameur fra CLUSE, som er gennemført på alle parametre.

Det stilrene ur fungerer bedst med et armbånd ved siden af på håndleddet. Det er nemlig en af dine muligheder for at sætte prikken over i’et på din kvindelige stil.

Køb CLUSE La Boheme Full Black her

CLUSE La Boheme Rose Gold White / Caramel 

cluse-la-boheme-rose-gold-whitecaramel.j

Hvad siger du til et dameur, der er prydet med farverne rosa guld, hvid og karamelfarvet? Det er disse tre farver, der er fokus på her. Uret er et af de største hits fra CLUSE Watches i øjeblikket. Det er især værd at lægge mærke til den karamelfarvede læderrem, som er med til at give uret et råt look. Samtidig er de mange rosa guld detaljer med til at give uret et feminint look. Sætter du pris på et ur, der både er råt og feminint, så er dette armbåndsur et fremragende bud.

Vil du shine i hverdagen, så behøves du blot at tage CLUSE La Boheme Rose Gold White / Caramel om håndleddet. Skal du gå rundt med uret i offentligheden, kan du allerede begynde at forbedre dig på at få en masse beundringsværdige blikke. Det er nemlig et ur, der skaber stor beundring takket være den skønne stil.

Skal dit outfit helt på plads, så kan du runde dit outfit af med et læderarmbånd, som vil fungere perfekt med dette ur.

Køb CLUSE La Boheme Rose Gold White / Caramel her

CLUSE La Boheme Rose Gold Black / Black 

cluse-la-boheme-rose-gold-blackblack.jpg

CLUSE La Boheme Rose Gold Black / Black er et dameur, der skriger af elegance på alle mulige måder. Uret byder på to elegante farver, henholdsvis rosa gold og sort, som altid er en glimrende kombination. Selve læderremmen er sort, mens mange af de øvrige detaljer er rosa guld. Du kan justere remmen, så du sikrer dig, at uret sidder helt perfekt på dit håndled.

Vil du have et ur, der fremhæver din personlighed på en naturlig måde, så vil dette armbåndsur være et sikkert valg. Uret bærer præg af en ungdommelig stil, hvor du for alvor kan udtrykke, at du er en attraktiv og selvsikker kvinde. CLUSE La Boheme Rose Gold Black / Black er en vaskeægte bestseller, som du selvfølgelig også kan få fingrene i.

Køb CLUSE La Boheme Rose Gold Black / Black her 

CLUSE La Boheme Full Black / Nude

CLUSE-la-boheme-full-blacknude.jpg

CLUSE La Boheme Full Black / Nude er et ur, der skiller sig en anelse ud fra mængden. Det skiller sig bl.a. ud med sin hudfarvede læderrem, som ikke desto mindre er en flot detalje. Den hudfarvede læderrem er med til at fremhæve urskiven og de øvrige detaljer, som er sorte.

Et ur som dette vil også kunne bruges til både hverdag og festlige lejligheder, hvor du gerne vil have et ur på håndleddet. Sætter du pris på et ur, der ikke ligner alle andres, så vil dette armbåndsur måske være det ideelle valg for dig.

Skal dit look være spot-on, så skal du sørge for at både tøj, make-up og øvrige accessories passer sammen med dette CLUSE dameur.

Køb CLUSE La Boheme Full Black / Nude her

CLUSE La Boheme Rose Gold White / Grey

cluse-la-boheme-rose-gold-whitegrey.jpg

Du får her et kvalitetsur fra CLUSE - CLUSE La Boheme Rose Gold White / Grey, som er præget af farverne rosa guld, hvid og grå. Selve læderremmen er grå og er desuden prydet med flotte stikninger. Uret er let og elegant, hvilket gør det behageligt at have på til forskellige begivenheder.

Behandler du uret korrekt, så vil du kunne bruge det rigtigt mange gange i fremtiden. Det er muligt, da kvaliteten er høj, og designet er tidløst. Tilmed er uret domineret af farver, som også vil være et hit i fremtiden. Uret byder på mange fordele i forhold til både kvalitet og funktionalitet, hvilket har gjort det meget attraktivt at eje blandt kvinder i alle aldre.

Køb CLUSE La Boheme Rose Gold White / Grey her 

CLUSE La Boheme Silver White / Black

cluse-la-boheme-silver-whiteblack.jpg

Kunne du også godt tænke dig et dameur i farverne sølv, hvid og sort, så er det dette CLUSE ur, du skal investere i. CLUSE La Boheme Silver White / Black udstråler elegance og eksklusivitet med sit guddommelige design. Læderremmen er sort, urskiven er hvid, mens alle  øvrige detaljer er sølv.

En farvekombination bestående af sølv, hvid og sort er noget, som vil klæde til de fleste moderigtige kvinder. Således vil der også være gode muligheder for, at dette ur vil klæde dig og din stil.

CLUSE La Boheme Silver White / Black er efterhånden gået hen og blevet et must-have. Det stilrene ur har nemlig været med til at tage det danske urmarked med storm.

Køb CLUSE La Boheme Silver White / Black her

Læs også: Populære ure i 2016 til kvinder og mænd

Bestil dit foretrukne CLUSE ur i dag

Har du også forelsket dig i CLUSE og deres fantastiske dameure, så kan du bestille dit foretrukne ur allerede i dag. Efterspørgslen er stor, hvorfor der er nogle af dameurerne, der ofte kun findes i begrænset antal. Watchfelt.dk har sammensat et attraktivt udvalg af CLUSE dameure, hvor priserne er presset i bund.

Det er svært at komme uden om, at CLUSE dameure er et hit, og det vil det højst sandsynligt fortsætte med at være i en lang årrække. Kvalitetsmæssigt er det tvivlsomt, at man kan købe bedre ure til prisen. CLUSE Watches har nemlig stor succes med at fremstille kvalitetsure i eksklusive designs, som ikke behøves koste en formue. 

Vi forsøger så vidt muligt at have alle ure fra CLUSE på lager, så du kan gøre en god handel. Vi kan desuden tilbyde 365 dages bytteservice, fuld tilfredshed og prisgaranti. Der er altså mange fordele ved at shoppe CLUSE dameure på nettet.