Indholdsfortegnelse


5 x julegaveidéer til ham
- REC Watches (REC Cooper C1)
- MSTR Watches (MSTR Ambassador Polish Silver / Black Croc Leather)
- Virginstone (Virginstone Black Leather)
- Casio (Casio G-Shock White GA-100A-7AER)
- Original Grain (Original Grain The Rosewood)

5 x julegaveidéer til hende
- Daniel Wellington (Daniel Wellingto Sheffield Rosa / Guld)
- Nordahl Jewellery (Nordahl Jewellery Forgyldt Sølvarmbånd)
- Seeker (Seeker AAL Silver / Mesh)
- Triwa (Triwa Lose Lansen Double)
- PerleMust (PerleMust Armbånd Multifarvet grå) 

Årets julegaver skal bestilles på nettet
Shop ure, armbånd og smykker - Og få 365 dages bytteservice

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det ikke er for tidligt at begynde at tænke i julegaver. Har du endnu ikke fået købt årets julegaver, kan du med fordel få styr på dine indkøb allerede i dag.

5 x julegaveidéer til ham

Mangler du inspiration, kan du læse vores 10 bedste gaveidéer til ham og hende. Vi kommer bl.a. med gaveidéer, der omfatter ure, armbånd og andre moderigtige smykker. Skal du købe en gave til en person, der går op i sin stil, vil vores idéer til julegaver være nyttige.

I dag er det ikke kun kvinder, der efterspørger accessories i forskellige arter. Det gælder også mænd og unge fyre, som for alvor har fået øjnene op for, hvordan man kan fuldende et outfit med accessories. Den moderne mand ønsker sig ikke længere underbukser og strømper i gave. I stedet bliver armbåndsure, armbånd og solbriller noteret højt på ønskelisten. 

1. REC Watches (REC Cooper C1)

REC Watches er et urmærke, der er elsket af bilglade og stilbevidste mænd. REC Watches har taget det danske marked med storm med sine retro-inspirerende ur, som kan bruges til enhver lejlighed.

Det specielle ved urerne fra REC Watches Cooper er, at de er blevet udstyret med originale genbrugsdele fra Mini Cooper. Det er bl.a. værd at kigge nærmere på REC Cooper C1, hvor der er noteret et unikt stelnummer på bagsiden af uret. Det er et sikkert gavehit, som manden vil blive meget begejstret for at modtage.

2. MSTR Watches (MSTR Ambassador Polish Silver / Black Croc Leather) 

MSTR Watches er også et urmærke, der er et kig værd. MSTR Watches har designet og udviklet utallige, moderne herreure, som bliver revet fra de danske butikshylder. Det er herreure i den mellemhøje prisklasse, hvor man virkelig får kvalitet for pengene.

MSTR Watches står bl.a. bag MSTR Ambassador Polish Silver / Black Croc Leather, som er er det perfekte herreur. Uret er stort og maskulint, ligesom det kommer i elegante farver – sort og sølv. Uret skiller sig bl.a. ud med sin solide læderrem og romertal, som vil klæde enhver mand.

3. Virginstone (Virginstone Black Leather) 

Virginstone er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at designe og udvikle armbånd til begge køn. Skal du købe en god gave til den moderigtige herre, kan du overveje at købe et armbånd fra danske Virginstone.

Virginstone Denmark kan bl.a. præsentere forbrugerne for dette klassiske læderarmbånd – Virginstone Black Leather. Det vil uden tvivl blive et stort gavehit i år, da armbåndet er fuldent på alle patameter – lige fra kvalitet til komfort og design. Det er desuden en prisvenlig gave, som modtageren med sikkerhed vil blive glad for. 

4. Casio (Casio G-Shock White GA-100A-7AER)

Casio har stor succes med at levere moderne herreure til det internationale urmarked. Er man på udkig efter et maskulint ur, hvor der er kræset for selv de mindste detaljer, kan man aldrig gå helt galt i byen ved at købe et herreur fra Casio. Vi har at gøre med en urproducent, der tager sit kvalitetsansvar alvorligt. 

Casio har bl.a. imponeret verden med Casio G-Shock White GA-100A-7AER, som er et fremragende gavehit. Dette hvide herreur kan bruges som modeur såvel som dykkerur og sportsur. Uret har en masse nyttige funktioner – bl.a. LED lys i display, digital tidsvisning og en håndfuld andre funktioner. Det er uret, som alle mænd drømmer om at eje.

5. Original Grain (Original Grain The Rosewood)

Original Grain er en urproducent med stor succes på det danske urmarked. Urproducenten er bl.a. kendt for sine mange træure, som i stigende grad bliver efterspurgt. Skal man være med på moden i 2016, er det mere eller mindre et must at eje at træur – f.eks. fra Original Grain.

Original Grain kommer med Original Grain The Rosewood, som vi vurderer bliver et fantastisk gavehit i år. Det er ikke blot et hvilket som helst træur. Det er faktisk det første ur fra Original Grain Wood Watches, som fortsat er særdeles populært. Du kan købe det moderne herreur til manden, du holder af. Herreuret udstråler klasse og stil på alle mulige måder.

5 x julegaveidéer til hende

Skal man forkæle en kvinde med en gave, vil man altid ramme plet ved at købe et smykke. Kvinder elsker smykker – og det har de altid gjort. Det er desuden et faktum, at kvinder ikke kan få for mange smykker. Der findes f.eks. dameure og armbånd til enhver kvinde, hvor man naturligvis skal tage højde for stil og smag. Vi har kigget på nogle af bedste gaveidéer til hende, som du selvfølgelig bør danne dig et overblik over.

1.     Daniel Wellington (Daniel Wellington Classic Sheffield Rosa / Guld) 

Daniel Wellington er en urproducent, som man skal kende til, hvis man er kvinde og går op i mode. Der er efterhånden rigtigt mange urmærker, der har specialiseret sig i at designe ure til modne og stilbevidste kvinder. Det gælder bl.a. Daniel Wellington, som er et urmærke, der er populært i hele verden. Det er blevet et must-have at eje et ur fra Daniel Wellington, hvorfor din udkårne naturligvis også fortjener et af de fantastiske ure.

Daniel Wellington Classic Sheffield Rosa / Guld er et klassisk dameur, hvor der er fokus på de feminine og elegante detaljer. Det er et meget eftertragtet armbåndsur med sort læderrem, kvartsurværk og tynd urskive. Det minimalistiske og tidløse design falder i enhver kvindes smag. Det er bl.a. derfor, at vi betragter det som en perfekt gaveidé til hende.

2.     Nordahl Jewellery (Nordahl Jewellery Forgyldt Sølvarmbånd)

Nordahl Jewellery er et relativt nyt brand, som har taget det danske smykkemarked med storm. Producenten har lanceret en masse feminine og minimalistiske armbånd til den selvsikre kvinde. Armbåndene vil være det perfekte match til et moderne dameur, hvor man virkelig kan skabe positiv opmærksomhed med sine smykker.

Nordahl Jewellery har bl.a. designet dette forgyldte sølvarmbånd, som er udsmykket med 3 cirkler á 12 mm. Selve armbåndet måler 17 cm. og passer til langt de fleste kvinder. Skal du købe et armbånd til en kvinde i gave, kunne dette sølvarmbånd meget vel være det oplagte valg. Nordahl Jewellery har også designet mange andre flotte armbånd til kvinder.

3.     Seeker (Seeker AAL Silver / Mesh)

Seeker er et urmærke, der er på vej frem på den internationale urmarked. Urmærket er naturligvis også havnet på det danske marked, hvor den høje popularitet er svær at tage fejl af. Ure fra Seeker kommer med høj sandsynlighed til at ligge under mange juletræer i år. Mangler du også at købe årets julegave til hende, kan du købe et ur fra Seeker. 

Urproducenten har bl.a. skabt stor succes med Seeker AAL Silver / Mesh, som er et eksemplarisk dameur. Vi har at gøre med et udsøgt ur, som kan bruges alene eller i samspil med andre smykker. Stilmæssigt er der ikke en finger at sætte på uret fra Seeker, som også byder på høj kvalitet. Uret er udstyret med en flot og solid meshrem – den perfekte gave!

4.     Triwa (Triwa Rose Lansen Double) 


Triwa er et verdenskendt urmærke, som også har fundet sig til rette på det danske urmarked. Ure fra Triwa står ofte højt på danskernes ønskeliste, og det er ikke helt tilfældigt. Triwa er et svensk urmærke, som designer kvalitetsure til mænd og kvinder med sans for stil.

Triwa bidrager med et af årets største gavehit. Det er selvfølgelig Triwa Lose Lansen Double, som du kan købe i gave til kvinden, du holder af. Uret byder bl.a. på rosenguld urskive samt turkise og hvide detaljer. Ydermere får du en flot brun læderrem, der er flettet af organisk læder. Den organiske læder kommer både komfort og design til gode.

5.     PerleMust (PerleMust Armbånd – Multifarvet Grå)

PerleMust er et dansk brand, som vi kan tillade os at være stolt af. Den danske virksomhed har specialiseret sig i at designe håndlavede armbånd og accessories, hvor der bliver anvendt de bedste materialer. PerleMust benytter sig af smykkeelastik, hvilket gør det nemt at tage deres armbånd af og på.

PerleMust har bl.a. designet PerleMust Armbånd – Multifarvet Grå, som er et populært perlearmbånd i høj kvalitet. Har du endnu ikke fundet den rigtige julegave til hende, kan du overveje at købe dette perlearmbånd fra PerleMust. Armbåndet er spækket med en masse flotte perler, hvor de grålige nuancer er dominerende. Det er en billig gave, som ikke desto mindre vil kunne skabe stor glæde og taknemmelighed hos modtageren.

Årets julegaver skal bestilles på nettet

Julen skal ikke være en højtid, hvor stress og jag kommer til at dominere. Skal man undgå, at julen bliver en stresset tid, kan man med fordel bestilles årets gaver på internettet. Vælger du at shoppe online, slipper du for fyldte gader, lange butikskøer og stressede butiksekspedienter.

I dag er der stort set ingen grænser for, hvad man kan handle på nettet. Skal du f.eks. købe ure og armbånd til dine kære, kan du klare alle dine indkøb fra din digitale enhed. Du kan handle, når det passer dig, og du får leveret de bestilte gaver direkte til din hoveddør. Det er en nem og stressfri måde at købe gaver på, som flere og flere danskere benytter sig. E-handel er kommet for at blive, hvilket vi bl.a. kan glæde os over, når vi skal købe gaver til vores nærmeste.

Shop ure, armbånd og smykker – Og få 365 dages bytteservice

Der er flere gode grunde til, at danskerne i højere grad køber julegaver på nettet. Det hænger bl.a. sammen med, at man får en imponerende bytteservice, hvis man handler på den rigtige webshop. Watchfelt.dk giver 365 dages bytteservice, så den heldige modtager kan bytte sit smykke inden for 365 dage. Det betyder med andre ord, at man ikke behøves at lade sig stresse, hvis man har modtaget en gave, som man ønsker at bytte til en anden farve, størrelse eller variant. 

Det er svært at nævne nogle gode grunde til ikke at handle på nettet. Mangler du gaver til dine nærmeste, så shop smykker på nettet og vær forberedt på, at modtageren bliver ellevild.