Remskift kan sagtens være nemt

Jeg vil her vise meget detaljeret med billeder og forklaring, hvordan du nemt selv kan udskifte din NATO eller Læderrem på et Daniel Wellington ur, eller et hvilket som helst andet ur.

Skift ur rem på 1 min, følg guiden.

Heldigvis er det en yderst simpel og overskuelig opgave, hvis man ønsker at udskifte sin rem, og fremgangsmetoden er stort set det samme, ligemeget om du har et Daniel Wellington ur, eller et hvilket som helst andet ur. Vi har lavet en YouTube video der forklare hvordan du nemt skifter rem selv, hvis du hellere vil se en visuel video af det.
Hvis du endnu ikke har fået købt dig et par ekstra remme, så vil jeg anbefale dig at tjekke vores fulde udvalg af ure og remme ud her på Watchfelt ure webshop.
 
Natorem Glasgow med guldspændeLæderrem St. Mawes
En af de største fordele ved at eje et Daniel Wellington ur, er at du ikke behøver at vælge mellem et klassiske eller trendy ur når du står og skal købe det. Takket være deres udskiftelige NATO og læder remme. Det tager kun et par minutter at udskifte din nuværende læder rem til en smart NATO rem og vice versa. Hvis du ikke allerede har den medfølgende pind, der høre med når du køber et DW ur, så kan du nøjes med at bruge en papirclips, dit ur, og din nye rem. Vi har valgt at vise hvordan man gør ved hjælp af en papirclips, da den er nemmest at anskaffe sig.

Køb Daniel Wellington remme her

Trin 1

Find en blød og flad overflade der ikke ridser dit ur imens du arbejder med det. Du kan med fordel ligge uret ned på en avis eller en klud. 
Rem skift på et DW ur

trin 2

Bøj spidsen af papirklipsen til 90 grader (hvis du ikke selv har en, kan du evt. brug din venindes eller kærestes ørering)
Hvordan man skifter en DW læder rem

trin 3

På ydersiden af uret, kan du se hvordan stiften der holder remmen fast til uret, stikker ud. Det er her du skal presse klipsen ind.
Daniel Wellington rem skift 

trin 4

Pres forsigtig ind fra ydersiden, indtil stiften presses ind og du herefter kan vippe remmen ud til siden.
Skift af rem på DW ur 

trin 5

Gentag samme øvelse på den anden side af remmen.
Udskiftning af NATO rem på DW ur Watchfelt.dk

trin 6

Sæt stiften tilbage i urskiven uden remmen. Det gøres nemmest ved at placere den ene ende af stiften i hullet på urskiven, med hjælp fra din negl, skubber du stiften ind og presser den ind på plads indtil stiften popper ud i hullet igen.
Urrem og NATO strop skift på DW ur Watchfelt.dk

trin 7

Gør det samme med den anden stift.
Skift rem på et ur

trin 8

Sæt urskiven på den nye NATO rem. Remmen skal over stiften, under urhuset, og over stiften på den anden side. Vær sikker på du kun bruger den øverste rem, når du føre remmen igennem.
Tip: Kl. 12 på urskiven skal pege op mod spændet.

trin 9

Før nu den lange rem igennem den kortere rem. Sådan giver du dit Daniel Wellington et helt nyt look!
Skulle du have interesse i at købe en anden rem, som også kan bruges på andre ure ind lige DW. Så se vores udvalg af Daniel Wellington remme her på Watchfelt.dk