I denne artikel bliver du præsenteret for 12 moderne Daniel Wellington dressure, der aldrig går af mode. Det omfatter selvfølgelig både herreure og dameure, som kan købes til fordelagtige priser på nettet. 

Daniel Wellington er den stolte producent af alle de dressure, vi vil kigge på i artiklen. Du kan forvente at blive beriget med en masse inspiration, så du forhåbentligt kan finde det armbåndsur, som du aldrig har gået og drømt om. 

Dressure = Ure der passer godt til et jakkesæt eller en kjole (dress to impress)

Hvad skal jeg vide om Daniel Wellington? 

Daniel Wellington er ikke bare ét urmærke ud af mange. Det er nemlig et af de mest populære urmærker på det internationale marked, hvorfor du med fordel kan kigge nærmere på deres mange interessante urkollektioner.

Daniel Wellington står bag nogle af tidernes mest eftertragtede armbåndsure til både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe. Daniel Wellington er bl.a. kendt for følgende:

  • Svensk brand
  • Godt håndværk
  • Enestående kvalitet
  • Unikke designs
  • Prisvenlige ure
  • Udskiftelige remme

Der er kun gode grunde til at købe et ur fra Daniel Wellington, så hvad venter du på? Du kan forkæle dig selv med et nyt kvalitetsur, der udstråler stil og klasse. Vil du vide mere om Daniel Wellington, så kan du klikke dig ind på følgende link: https://www.danielwellington.com/dk/

Daniel Wellington Herreure (6 stk.) 

Vi starter med at kigge på en håndfuld herreure, hvor du med sikkerhed kan finde mindst ét ur, der fanger din interesse. Der er tale om ure til både mænd og unge fyre, som sætter pris på høj kvalitet og simple designs. Du kan i de følgende afsnit læse om 6 forskellige herreure, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer på verdensplan. 


1. Daniel Wellington - Classic Black Durham 40mm Rosa 

Pris: 1495 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black Durham 40mm Rosa hører til blandt de mest stilrene og mest populære herreure på det danske marked. Du kan med fordel bruge dette herreur, når du skal være ekstra fin til en festlig lejlighed. Det er et godt eksempel på et tidsløst herreur, der vil passe til enhver mand.

Det er nærliggende at bruge dette herreur til et jakkesæt og evt. i kombination med andre elegante accessories. Du kan aldrig gå helt galt i byen med dette dressur, uanset om du skal til fødselsdag, bryllup, jubilæum eller en helt fjerde festlig lejlighed. 

Daniel Wellington - Classic Black Durham 40mm Rosa byder på en flot lysebrun læderrem, mineralglas samt rosa detaljer. Du får et herreur af højeste kvalitet, som du kan bruge i mange år, hvis du behandler det korrekt.

- Læs mere om uret her2. Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 40mm Sølv 

Pris: 1495 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 40mm Sølv er det perfekte herreur til dig, der vægter kvalitet og design højere end alle andre faktorer. Du kan få fingrene i dette flotte og elegante ur, hvor farverne sort og sølv er dominerende. 

Den sorte læderrem, de sølv detaljer og det enestående look er noget af det, der er med til at gøre dette herreur ganske specielt. Du finder næppe et mere gennemført herreur i en prisklasse, hvor alle forbrugere kan være med.

Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 40mm Sølv er fortsat en nyhed på det danske urmarked, hvor uret står i meget høj kurs. Du kan godt forberede dig på at få en masse beundrende blikke, hvis du vælger at påsætte dette ur på dit håndled. 

- Læs mere om uret her3. Daniel Wellington - Classic Black Cornwall 40mm Sølv

Pris: 1195 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black Cornwall 40mm Sølv er et flot og maskulint ur, som du kan tage på håndleddet, når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv. Uret tilhører mellemprisklassen, hvor du er garanteret kvalitet, komfort og stil for alle pengene. 

Du kan sætte prikken over i’et på dit festlige outfit med dette herreur, som kommer med en håndfuld elegante detaljer. Uret er udelukkende fremstillet af kvalitetsmaterialer, hvorfor du kan forvente, at levetiden er lang.

- Læs mere om uret her4. Daniel Wellington - Classic Bristol Sølv Ur 40mm


Pris: 1494 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Bristol Sølv Ur 40mm er uret, du skal have fat i, hvis du leder efter et klassisk ur af høj kvalitet. Herreuret er udstyret med en flot brun læderrem og et flot urværk i sølv. 

Dette designerur har skabt stor opmærksomhed med sit minimalistiske og slanke design. Det er svært ikke at blive begejstret for det omtalte ur, som kan bruges til både hverdag og fest.

Daniel Wellington - Classic Bristol Sølv Ur 40mm har en aftagelig strop, så du kan nemt montere en anden rem på uret, hvis du ønsker det. Endvidere skal det nævnes, at uret har en lang batterilevetid og er delvist vandtæt.

- Læs mere om uret her5. Daniel Wellington - Classic Sheffield 40mm Rosa Guld 

Pris: 1494 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Sheffield 40mm Rosa Guld er endnu et fremragende eksempel på et gennemført herreur fra den svenske urproducent. Dette ur har været en bestseller siden lanceringen i sin tid, og det er ikke helt tilfældigt. Herreuret har flere visuelle højdepunkter – bl.a. den sorte læderrem og det elegante urhus i rosa guld.

Daniel Wellington - Classic Sheffield 40mm Rosa Guld kommer med en rustfri rem og urkasse samt japansk kvartsurværk. Det storsælgende dressur er udstyret med et batteri, som kan bruges i mange år, før det skal udskiftes. Skulle du mod forventning blive træt af den sorte læderrem, så kan du altid skifte den ud med en anden rem. 

- Læs mere om uret her 6. Daniel Wellington - Classic Cambridge 40mm

Pris: 1194 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Cambridge 40mm er et herreur, der kommer med en farverig urrem. Remmens farver består af farverne rød, hvid og blå. Du kan bære dette herreur til enhver lejlighed, hvor du gerne vil pifte dit outfit lidt op.

Det tynde herreur kommer med udskiftelig urrem, vandtæt urkasse og stærk nylonrem. Det japanske kvartsurværk sikrer den højeste præcision, så du altid har styr på tiden. Daniel Wellington - Classic Cambridge 40mm skiller sig ud fra de klassiske herreure, men det er ikke desto mindre en populær udgivelse fra Daniel Wellington. 

- Læs mere om uret herDaniel Wellington Dameure (6 stk.)

Daniel Wellington har også designet, udviklet og produceret en lang række dameure, hvor der ingenlunde er gået på kompromis med hverken design, komfort eller kvalitet. Vi tager et kig på nogle af de mange minimalistiske ure, som de færreste kvinder kan modstå. Vi har udvalgt 6 dameure, som du kan læse mere om i de kommende afsnit. 

1. Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 36mm i Sølv

Pris: 1295 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 36mm i Sølv er et let og elegant dameur, som kan bæres af enhver feminin kvinde. Dameuret er oplagt til festlig brug, da det fungerer glimrende i samspil med en kjole eller anden festlig påklædning. 

Daniel Wellington - Classic Black Sheffield 36mm i Sølv byder på en sort læderrem og et gennemført design. Foretrækker du en simpel og elegant stil, så vil du elske dette dameur, som sprudler af elegance. Selvom uret udstråler elegance og eksklusivitet, så kan du købe det til en yderst fair pris.

- Læs mere om uret her2. Daniel Wellington - Classic Black Cornwall 36mm Rosa

Pris: 1095 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black Cornwall 36mm Rosa bør hurtigst muligt finde vej til din ursamling, hvis du drømmer om at eje et dameur, som du kan bruge til alle festlige begivenheder. Du kan for alvor fremhæve din kvindelige side med dette dressur, som har en håndfuld feminine detaljer.

Daniel Wellington - Classic Black Cornwall 36mm Rosa kommer med en flot og solid nylonrem, som kan udskiftes ved behov. Vi vil lade designet tale for sig selv, da et billede siger mere end tusinde ord.

- Læs mere om uret her3. Daniel Wellington - Classic Black St. Mawes 36mm Rosa

Pris: 1295 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Black St. Mawes 36mm Rosa hører til blandt de mest klassiske og stilrene dameure fra den svenske producent. Hele urserien - inklusiv dette dameur - er velkendt for sine enkelte og elegante urskiver. 

Daniel Wellington - Classic Black St. Mawes 36mm Rosa er fremstillet af rustfrie materialer og er udstyret med en flot brun læderrem. Det er desuden værd at fremhæve det ultratynde urhus, den sofistikerede urskive og den perfekte konstruktion.

- Læs mere om uret her4. Daniel Wellington - Classic Durham 36mm Rosa Guld

Pris: 1294 kr. (vejledende salgspris)

Daniel Wellington - Classic Durham 36mm Rosa Guld er en stor nyhed til dig, som kun vil bære de flotteste ure og smykker på markedet. Du kan være sikker på, at du får leveret et helt unikt dameur. Du skal dog bemærke, at farven på remmen kan variere. 

Læderremmen er fremstillet af amerikansk læder og er blevet behandlet med vegetabilsk olie  med henblik på at sikre den bedste holdbarhed og det pæneste look. Du kan blive den lykkelige ejer af det feminine dameur, der nemt kan justeres til at passe til netop dit håndled.

- Læs mere om uret her5. Daniel Wellington - Classic Reading 36mm Sølv

Pris: 1294 kr. (vejledende salgspris) 

Daniel Wellington - Classic Reading 36mm Sølv er måske landets mest elegante og feminine dameur. Du kan i hvert fald forvente at få et gennemført designerur, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer. 

Dameuret skiller sig bl.a. ud med den specielle krokodilleskindsrem i sort, ligesom den offwhite urskive og den tynde urkasse ligeledes fanger forbrugernes opmærksomhed.

Den lave vægt og de komfortable materialer er med til at sikre dig, at du får et ur, der sidder perfekt på dit håndled. Du kan have uret siddende på håndleddet hele natten, uden at det vil genere dig på den ene eller anden måde.

- Læs mere om uret her6. Daniel Wellington - Classic Southampton 36mm Rosa Guld

Pris: 1094 kr. (vejledende salgspris) 

Daniel Wellington - Classic Southampton 36mm er uret til den feminine og selvsikre kvinde, som kun er interesseret i at købe kvalitetssmykker. Uret har en flot nylonrem i farverne blå, hvid og pink, som vil falde i enhver kvindes smag. 

Det eftertragtede dameur har et ultratyndt urhus, et japansk kvartsurværk og et indgraveret logo i guldlåsen. Lyder det som sød musik i dine ører, så kan du sikre dig et eksemplar allerede i dag. Du bliver indehaver af et armbåndsur, som dine veninder med stor sikkerhed vil misunde. 

- Læs mere om uret her

Læs også disse blogindlæg:

-       Sådan blev Daniel Wellington til et milliard foretagende

-       Daniel Wellington Danske Blogside