Original Grain ure

Moderne træure fra Original Grain er ikke bare træure som vi kender dem, det er et rigtigt herreur i 43mm op til 47mm lavet af stål men hvor der på urkransen, i urskiven og i ledene på lænken er påsat med rigtigt træ.

Træurene kommer i flere forskellige varianter men har samme design og opbygning og er et rigtigt herreur der henvender sig til alt fra den unge hipster til tømren.

Vi fandt Original Grain Watches første gang via deres kickstarter projekt og blev straks forelsket, vi blev de første i Danmark til at sælge de flotte træure.

De flotte og populære træure er blevet taget godt imod af vores kunder, det var især et stort julegave hit i December hvor mange kvinder købte uret til manden.

De mest populære træ herreure er følgende:

ORIGINAL GRAIN MODERNE TRÆURE

Original Grain er moderne træure, der kombinere det smukke naturtræ med rustfrit stål. Der er således ikke tale om et normalt træur, der blot består af træ. Original Grain er modeure, der kan bruges til enhver lejlighed og med deres 43mm til herre, har urene en perfekt størrelse til de fleste. Prisen for et unikt og smart Original Grain ur er også i den lave ende, så disse ure egner sig særligt godt til den prisbevidste kunde..

 

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign