Daniel Wellington ure

Daniel Wellington herreur er tidens mest trendy smykke, vi hos Watchfelt.dk har det bedste dameure udvalg og herreure udvalg til den stilbevidste Wellington fan.

Watchfelt har været en af de førende til at omtale og gøre Danskerne opmærsomme på Wellington urene, vi har via vores populære og store Instagram profil altid været først med inspirerende billeder fra vores kunder og deres passion af de billige Daniel Wellington modeure.

For at man rigtigt kan forstå hvordan et ret nyt ure brand som DW kan blive markedsførende og alles drømmeur så hurtigt, så skal man forstå hvor dygtige de har været til at ramme en ny trend, bruge de rigtige sociale medier og hvordan de har formået at interagere sig med deres kunder. Når du som person har ejet et Daniel Wellington ur har du hurtigt kunne opnå en stor status på sociale medier, når du har lagt dit inspirations billede op på Instagram har folk misundet dig det, de har drømt om at være dig for Daniel Wellington uret blev lyn hurtigt et symbol på høj status og højeste mode.

I 2015 har ingen andre ure mærker overgået DW, nu ses de smukke ure overalt i tøj butikker, accessories og mode butikker og altså ikke kun hos smykke og ure manden som det ellers er det normale sted at finde sit foretrukne ur.

De mest solgtee Daniel Wellington dameure er Sheffield serien, det kommer i et sølv ur og et rosa guld ur med sheffield sort læderrem.

Af herreurene fra Wellington er de mest populære ure, Sheffield sølvur i 40mm og St. Mawes rosa guld i 40mm

Vi skal være lagerførende med alle vores Wellington ure da vi er autoriseret Daniel Wellington forhandler. For dig som kunde giver det en stor fordel, du kan forvente at få leveret dit nye dameur og herreur indenfor 1-2 dage med Postdanmark. Du betaler altid en billig fragt og køber du nok, så bliver fragten gratis. Vi har den fordelagtige betalings metode hvor vi kan tilbyde ViaBill Free afdrags ordning, det betyder du kan købe et ur fra kun 40-50 kr. i mdr, der afbetales over 24 mdr. helt gratis. Vi har den hurtige MobilePay betalings løsning, Paypal og normal Visa/Dankort og mastercard.

Her på siden kan du finde dit yndlings Daniel Wellington ur og finde masser af inspirations billeder, under det enkelte produkt. Vores ure fra Wellington er blevet omtalt på ure bloggen Billige-ure.dk
Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign