Daniel Wellington ure

Daniel Wellington ure er tidens mest trendy smykke, vi hos Watchfelt.dk har det bedste dameure udvalg og herreure udvalg til den stilbevidste Wellington fan.

Watchfelt har været en af de førende til at omtale og gøre Danskerne opmærsomme på Wellington urene, vi har via vores populære og store Instagram profil altid været først med inspirerende b...

Daniel Wellington ure er tidens mest trendy smykke, vi hos Watchfelt.dk har det bedste dameure udvalg og herreure udvalg til den stilbevidste Wellington fan.

Watchfelt har været en af de førende til at omtale og gøre Danskerne opmærsomme på Wellington urene, vi har via vores populære og store Instagram profil altid været først med inspirerende billeder fra vores kunder og deres passion af de billige Daniel Wellington modeure.

For at man rigtigt kan forstå hvordan et ret nyt ure brand som DW kan blive markedsførende og alles drømmeur så hurtigt, så skal man forstå hvor dygtige de har været til at ramme en ny trend, bruge de rigtige sociale medier og hvordan de har formået at interagere sig med deres kunder. Når du som person har ejet et Daniel Wellington ur har du hurtigt kunne opnå en stor status på sociale medier, når du har lagt dit inspirations billede op på Instagram har folk misundet dig det, de har drømt om at være dig for Daniel Wellington uret blev lyn hurtigt et symbol på høj status og højeste mode.

I 2015 har ingen andre ure mærker overgået DW, nu ses de smukke ure overalt i tøj butikker, accessories og mode butikker og altså ikke kun hos smykke og ure manden som det ellers er det normale sted at finde sit foretrukne ur.

De mest solgtee Daniel Wellington dameure er Sheffield serien, det kommer i et sølv ur og et rosa guld ur med sheffield sort læderrem.

Af herreurene fra Wellington er de mest populære ure, Sheffield sølvur i 40mm og St. Mawes rosa guld i 40mm

Vi skal være lagerførende med alle vores Wellington ure da vi er autoriseret Daniel Wellington forhandler. For dig som kunde giver det en stor fordel, du kan forvente at få leveret dit nye dameur og herreur indenfor 1-2 dage med Postdanmark. Du betaler altid en billig fragt og køber du nok, så bliver fragten gratis. Vi har den fordelagtige betalings metode hvor vi kan tilbyde ViaBill Free afdrags ordning, det betyder du kan købe et ur fra kun 40-50 kr. i mdr, der afbetales over 24 mdr. helt gratis. Vi har den hurtige MobilePay betalings løsning, Paypal og normal Visa/Dankort og mastercard.

Her på siden kan du finde dit yndlings Daniel Wellington ur og finde masser af inspirations billeder, under det enkelte produkt. Vores ure fra Wellington er blevet omtalt på ure bloggen Billige-ure.dk

Udvid beskrivelse
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • En utrolig Flot NATO rem i smukke farver fra Daniel Wellington. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-pink rem.

  229,00 kr
 • Classy Sheffield 34mm. Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur i rosa guld, omgivet af en flot sort læderrem, som giver et enestående look.  Urskiven på kun 6mm besidder de smukke og eksklusive Swarovski-krystaller. Denne model fremhæver virkelig feminiteten. Uret passer til enhver lejlighed og remmen kan skiftes hvis looket skal tilpasses outfittet!   

  1 194,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med rød-hvid-blå NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 094,00 kr
 • Trendy ur fra Daniel Wellington til herre i Rosa Guld, med blå-grøn Nato rem i stærk og let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot nylon rem i blå-grøn farver med DW logo ingraveret i guld låsen.  

  1 194,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, St. Mawes er med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 454,00 kr
 • Stilfuldt og smukt natour til herre fra Daniel Wellington. De blå & røde farver matcher perfekt med det Rosa Guld. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 194,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Dette elegante dameur passer perfekt til dig med et lidt mindre håndled, dig der ikke ønsker uret skal fylde det hele. Med den sorte læderrem og det smukke rosa guld ur, er uret perfekt til hverdag og fest. Dameuret er kun 6mm tyndt, med et Kvartsurværk fra Japan der yder den bedste præcision. Modeuret har en sort...

  994,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Elegant og sofistikeret dameur, i en lille model der måler 26mm om urskiven. Med en smuk lysebrun læderrem. Daniel Wellington St. Mawes dameur, i Sølv, har smukke sten i urskiven. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i guld...

  1 094,00 kr
 • Classic Canterbury er et flot modeur fra Daniel Wellington. Uret er feminint og giver et flot farverigt look. Uret er i rosa guld med hvid urskive og detaljer i guld. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon for optimal comfort. DW logo er ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Her er et af vores favoritter iblandt Daniel Wellington Nato urene, Classy Glasgow 0963DW med 34mm. Urskiven er den nye model med smukke swarowski sten i uret. Et yndefuldt dameur, i Sølv med en navyblå og hvid natorrem. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en farverig natorem med DW logo ingraveret i sølv...

  1 194,00 kr
 • Der findes ikke mange herreure der er ligeså smukke og yndefulde som det blå-hvide Daniel Wellington Glasgow mode ur. Med den blå-hvide natorem og det flotte rosa guld ur, er uret i en perfekt og harmonisk kombination. Natoremmen er lavet af hårdfør nylon med den flotte navyblå farve og et guld spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • Classic Canterbury fra Daniel Wellington er et stilrigt designerur i Rosa Guld, med rød-hvid-blå Nato rem i slidstærkt nylon for ekstra comfort.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Nyeste skrig på stammen, det smukke Classy Sheffield sølvur med 34mm urhus. Et elegant og stilfuldt dameur fra Daniel Wellington, med den karakteristiske sorte læderrem, der giver et unikt look.  Urskiven er på 6mm og gør uret unikt, Classy besidder de eksklusive og smukke Swarovski-krystaller. 

  1 294,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem.

  229,00 kr
 • Det blå-hvide Glasgow herre ur fra Daniel Wellington er et populært ur, der på en og samme tid er klassisk og ny moderne. Remmen er af nylon med den flotte navyblå farve og sølv spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 294,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 094,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i sølv, med en stærk nylon rem i blå-rød. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en stærk nylon rem i blå-rød. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en stærk nylon rem i blå-pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Et yderst yndefuldt og populært dameur. Daniel Wellington er et smukt dameur, i den pæne sølv farve med en knækket hvid urskive. Uret præsenteres smukt med den flotte læderrem i mørkebrun farve. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 294,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Smukt og stilfuldt Daniel Wellington St. Mawes dameur, i Rosa Guld, med en stærk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm ** Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, omgivet af en flot brun læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  894,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-røde rem.

  229,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot lysebrun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld læderrem i sort til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Moderne NATO rem i populære farver til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  229,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Moderne NATO rem i populære farver til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  229,00 kr
 • Moderne NATO rem i populære farver til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  229,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  369,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Flot rosaguld NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Flot sølv NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Maskulin NATOrem med sølvlås der nemt kan sættes på dit Daniel Wellington ur. Warwick har en flot blå og grøn farve og giver et lækkert look. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Flot rosaguld dame NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Flot sølv NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Et smukt og maskulint herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-hvid-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-hvid-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 194,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot mørkebrun læderrem af krokodilleskind. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har slidstærk læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 294,00 kr
 • Flot nøddebrunt Daniel Wellington ur, Classy med 34mm. urskive er den nye model med smukke sten i uret. Et dameur, i Rosa Guld, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 194,00 kr
 • Flot nøddebrunt Daniel Wellington ur, Classy St. Mawes med 34mm. urskive er den nye model med smukke sten i uret. Et dameur, i flot sølv, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • Stilfuld læderrem i krokodilleskind til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  324,00 kr
 • Stilfuld sølv læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld rosa guld læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld sølv læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld rosa guld læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Sølv, med en klassisk rem i sort læder. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Nu kan du også udskifte dit Classy 26mm ur med denne flotte sølv NATOrem i 13mm på dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  178,00 kr
 • Flot NATO rem fra Daniel Wellington, i feminine farver. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-pink rem.

  229,00 kr
 • Stilfuld krokodille skinds rem med guldlås og smukt mønster i flot mørkebrun farve der passer til dit Daniel Wellington ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Stilfuld krokodille skinds rem med sølvlås og smukt mønster i flot mørkebrun farve der passer til dit Daniel Wellington ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Et af tidens smukkeste nato ure er denne Classy Glasgow model til damer i rosa guld. Uret er 34mm bredt og med navy blå og hvid natorem. Uret er feminit og smukt med de flotte swarowski sten. 0953DW Classy Glasgow hedder uret fra Daniel Wellington. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon med DW logo ingraveret i guld låsen og kun 6mm højt.

  994,00 kr
 • Flot natorrem med guldlås i grønne farver, der giver et frisk udseende og pifter ens stil op. Perfekt match til dit Daniel Wellington ur. Warwick har en flot blå og grøn farve og giver et lækkert look. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Vis dig frem med dette elegante Oxford natorem fra Daniel Wellington i en flot dyb rød farve. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem og rosaguld spænde.

  229,00 kr
 • Vis dig frem med dette elegante Oxford natorem fra Daniel Wellington i en flot dyb rød farve. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem og sølv spænde.

  229,00 kr
 • Nu kan du også udskifte dit Classy 26mm ur med denne flotte guld NATOrem i 13mm på dit Daniel Wellington ur. 1008DW Glasgow natorem er med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  178,00 kr
 • Elegant og flot Daniel Wellington dameur 36mm, i Sølv, med en flot natorem i blå-pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • Sølvuret går aldrig af mode, især ikke når du har sådan en flot Daniel Wellington Southampton på armen, med en farverig natorem i blå-Hvid-Pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-røde rem.

  229,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm ** Dameuret Glasgow 26mm i rosa guld er en skønhed fra Daniel Wellington, er du til et mere frisk og trendy ure look, så vil denne blå-hvid, rosa guld ur med natorem klæde dig godt. Mode uret fra Daniel Wellington til damer er kun 6mm tyndt, det føles super dejligt at gå med og har et meget præcist kvartsurværk i sig.

  1 094,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm ** Modeuret fra Daniel Wellington i modellen Glasgow, er et feminint og yderst smukt dameur. Sammensætningen af den flotte navyblå natorem og det yndefulde rosa guld ur, er helt perfekt. Det bæres let og funkler smukt, med de pæne sten på den knækket hvide urskive.

  1 094,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Denne rem er yderst populær og passer til enhver lejlighed. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Classic Canterbury i sølv er et flot designerur fra Daniel Wellington. Uret er feminint og yderst elegant, og giver et flot farverigt look. Uret er i sølv med urskive i knækket hvid. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon for optimal comfort. DW logo er ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • Classic Canterbury i sølv er et tidsløst og klassisk designer ur fra Daniel Wellington. Uret har ultra tynd urskive (6mm), der gør at uret ligger flot og tæt på dit håndled. Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Rosa Guld, med rød-hvid-blå Nato rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Canterbury 20mm er en flot og farverig natostrop fra Daniel Wellington. Skidt den nemt ud på dit ur for at give det et mere farverigt spil. Natoremme fra Daniel Wellington er lavet af stærk nylon og kan vaskes i vaskemaskinen.

  229,00 kr
 • Canterbury 0302DW natorem fra Daniel Wellington er en flot rem med Blå-Hvid-Røde farver og passer til Wellington herreuret i 40mm.

  229,00 kr
 • Vis dit DW ur frem med denne smukke natorem i mørkerød og mørkeblå farver, der signalere en stærk personlighed. Wellington Oxford natorem er til dig der ønsker et flot udtryk.

  229,00 kr
 • Oxford natorrem fra Daniel Wellington i 20mm og sølv spænde, er en elegant herrerem med stærke og dybe farver. Remmen passer til Wellington 40mm herreure.

  229,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i sølv, med en stilfuld læderrem i sort. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen. Vi er Daniel Wellington forhandler af alle deres dameure og herreure.

  1 184,44 kr
 • Sølv ur til herre fra Daniel Wellington, med flot sort læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 210,95 kr 1 495,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot mørkebrun læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har slidstærk læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 138,84 kr 1 294,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Glasgow Daniel Wellington Classic Glasgow Sølv er et flot og elegant 36mm dameur med farvenuancerne blå og hvid. Det klassiske ur er et af de største urhits til stilbevidste kvinder i øjeblikket. 

  1 095,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Glasgow Rosa Guld 36mm blå/hvid 0503 er et af producentens mest stilrene og elegante ure i øjeblikket. Det er uret, som vil passe til enhver lejlighed. 

  1 095,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot læderrem i lysebrun. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen. Et elegant dameur der er designet af Daniel Wellington. Vi er autoriserede forhandler af Daniel Wellington ure.

  1 295,05 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur 36mm, i Rosa Guld, med en flot sort læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 293,56 kr
 • Elegant herre ur fra Daniel Wellington, med flot brun læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Bristol 40mm er et yderst smukt herreur i rosa guld med mørkebrun læderrem fra Daniel Wellington. Uret til manden der har alt, er med et Japansk Kvartsurværk. Uret har den velkendte DW læder rem med det kendte DW logo indgraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i sølv, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur har et flot kun 6mm tyndt urhus og er et Kvartsurværk fra Japan der giver høj præcision. Uret har en lysebrun læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 294,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med sort læderrem og 40mm.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. Wellington læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en stærk nylon rem i blå-Hvid-Pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 093,56 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem.

  229,00 kr
 • Pakketilbud med elegant kombination af accessories, med det flotte Daniel Wellington Sheffield 0608DW sølvur til damer og det trendy læder armbånd fra Virginstone med sølv anker. Pakken består af: Dameur 36mm: DW Sheffield i sølv Læderarmbånd: Virginstone med anker

  1 315,24 kr 1 643,44 kr
 • Daniel Wellington Classic Durham 40mm er en nyhed, der er svær at komme uden om, hvis man interessere sig for ure. Det er et moderne unisex ur, der kommer med en verden af fine detaljer og funktioner. Det lette og elegante ur kan bæres til hverdag og festlige lejligheder, hvor man gerne vil sætte prikken over i'et med et flot ur på håndleddet. 

  1 494,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Durham 40mm Rosa Guld er en nyhed fra en den nye, spændende serie fra Daniel Wellington. Sætter du pris på klassiske og elegante ure, så vil du højst sandsynligt blive vild med dette ur. Uret er havnet på det danske marked, og du kan blive den stolte ejer for en beskeden pris. 

  1 394,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Reading er en opsigtsvækkende nyhed fra det anerkendte urbrand. Daniel Wellington Reading er en ny og fantastisk serie af herre- og dameure, der forventes at blive et enormt hit. Dette ur kommer i samme høje kvalitet og komfort, som man kender fra de øvrige ure fra Daniel Wellington. 

  1 494,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Reading 40mm er en populær nyhed, der er ved at erobre det danske urmarked. Uret stammer fra Daniel Wellingtons nye serie, Reading, der er henvendt til både mænd og kvinder. Vil du friske dit håndled op med et nyt og klassisk armbåndsur, så vil Daniel Wellington Classic Reading 40mm måske være det helt rigtige valg. 

  1 494,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Durham 36mm er et armbåndsur, der er henvendt til den moderne og stilbevidste kvinde. Det feminine dameur byder på mange detaljer, der vil kunne pifte ethvert outfit op. Der er tale om en vaskeægte nyhed fra Daniel Wellington Durham, som er havnet på det danske marked. 

  1 294,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Durham 36mm er en nyhed til kvinder, der endelig er havnet på det danske marked. Du har mulighed for at blive ejer af det flotte dameur fra Daniel Wellington, som kommer med unikke detaljer og kvalitet i særklasse. Uret er blevet bl.a. designet med en rosa guld urkasse. 

  1 194,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Reading vil være det perfekte ur for den feminine og moderne kvinde. Det elegante 36mm ur kommer bl.a. med en 6mm urkasse og mange andre feminine detaljer. Det unikke ur fra Daniel Wellington Reading serien kan bruges hele året rundt og er egnet til alle tænkelige anledninger.

  1 294,00 kr
 • Daniel Wellington Classic Reading 36mm er et skønt dameur, der bl.a. er blevet designet med sølv urhus. Uret gør sig bemærket med sin sorte krokodilleskindsrem, offwhite urskive og 6mm tynde urkasse. Uret sidder let og behageligt på håndleddet takket være den høje kvalitet og den lave vægt.  

  1 194,00 kr
 
KLOKKEN ER