Casio ure

Casio er ure der har været populære lige siden de så dagens lys i 80´erne, især har deres retro casio ure formået at være trendy og moderne i 4 årtier. Vores udvalg af Casio ure til mænd og casio ure til damer er nøje udvalgt, du finder kun et mindre sortiment men til gengæld er det også de mest efterspurgte ure og de mest solgte Casio ure vi har på lager.

Vi er partner med Casio Europe

Vi har de små og fine Casio retro ure, så har vi de større Casio G-shock Basic ure til mænd og til damer og vores udvalg bliver hele tiden større og større. Vi er lagerførende med alle vores ure fra Casio

Vores top 3 mest solgte Casio ure er følgende: Casio LA670WEGA-9EF guldur i lille model til 395,- Casio G-shock GA-100-1A1ER sort sportsur til 1116,-

Casio AQ-230A-7DMQYES sølvur med hvid urskive til 488,- Vi har derudover også fokus på at vise dig Militær ure fra Casio og de meget populære Sportsure

Ønsker du dig et billigt ur til mænd eller et billigt ur til damer, så kan du altid finde et billigt ur fra Casio. Priserne på Casio ure er helt utrolige og det er ikke til at forstå et så smukt og elegant ur skal være så billigt.

Casio Retroure

Tilbage i midt 80´erne blev Casio kendte for at have lavet en kollektion af smarte LED ure, der køre påbatteri og viser tiden påen anden måde ind lige med runde visere. Nogle af urene var udstyket med en lommeregner, infarødt lys til styring af fjernsynet som en fjernebetjening, andre var lavet for syns skyld og var smukke og minimalistiske ure der blev flittigt købt af unge som ældre personer.

Idag er Casio urene igen blevet populære, derfor navnet retroure. De findes stadigvæk med en masse fede funktioner, vi hos Watchfelt har valgt at føre de smukke og flotte Casio ure, de billige ure der henvender sig til alle mænd som kvinder. Et ur der kan bruges til hverdag og til fint brug, pågymnastiset, i folkeskolen, påarbejdspladsen. Et alsidigt ur der grundet den lave pris, fra 300 - 500 kr. ikke gør noget at det bliver brugt.

Urets batteri holder ca. 2-3 år men kvaliteten fra Casio gør at uret kan holde 10 gange sålang tid, hvis man passer godt pådet. Hvor ellers kan man købe såsmukt, fedt og moderne ur med sågod kvalitet og et stærkt brand som Casio påskrvet, til kun 3-500 kr. Det er genialt og nok ogsåen af hemmelighederne bag succes og efterspørgslen påCasio

Især når man tænker på at urene fra Casio virkelig er af høj kvalitet og kan holde i rigtig rigtig mange år, selv deres batterier har en lang levetid.

Casio Edifice er et af markedets mest fornemme herreure, med virkelig mange lækre detaljer hvor man kan se der er kræset for mandens behov. Edifice er store ure på min. 45mm og op til over 50mm og er rigtigt herreur, et ur der vejer godt til og hvor det kan få lov til at udstråle den luksus som uret har over sig.

Edifice er top modellerne fra Casio hvor vores ure ligger i et prisleje fra 1800 kr. og op til 2700 kr. og passer perfekt ind i de fleste mænds budget, uret er ikke for billigt men heller ikke for dyrt, og med den kvalitet og det moderne design som Edifice bære, så er der ikke grund til at overveje andre ure ind Casio´s.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign