Tayroc ure

Tayroc ure er kvalitets ure til mænd og feminine ure til damer, med fokus på kvalitet og nytænkende design, har Tayroc skabt et brand i vækst og med stor efterspørgsel. Vi er lagerførende og autoriseret Tayroc forhandler i DK og din garanti for en sikker handel, billig fragt og hurtig levering.

TAYROC TIDENS BILLIGE MODE URE

Tayroc er eksklusive ure til billige penge. Mange Tayroc ure har de karekteristiske krokodilleskindsremme, men Tayroc er også begyndt at udvide sortimentet til mange andre designs og remme.

Tayroc armbåndsure har især en eftertragtet kvindekollektion, hvor deres bestseller dameur TXL001 og TXL002 i pink med rosaguld er blevet et kæmpe hit. Som et af de eneste billige ure så tilbyder Tayroc safir krystalglas i samtlige af deres ure, et glas der er brud og ridsesikret.

Når du handler ure er det vigtigt at se på kvalitet og design, det skal passe sammen og prisen skal stadigvæk være fornuftig. Tayroc ure er lige præcis de nævnte ting, billige, god kvalitet og moderne design. Et tidsløst ur til mænd og kvinder.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign