MVMT ure

Se de flotte og populære MVMT ure, vi har samlet både herreurene og dameurene fra MVMT i en kategori. Det er gjort nemt for dig, at finde præcis det modeur du drømmer om. MVMT er ure lavet af et ungt team der ved hvordan rigtigt ure design skal se ud, med et tidsløst design har de formået at skabe et ur der er efterspurgt og blevet til en bestseller.

MVMT TRENDY DESIGNERURE

MVMT designer ure har længe været kendte i USA, men her i Danmark er de først begyndt at blive kendte i 2015, og vi således kunnet mærke en stor efterspørgsel på MVMT urene. Og det med god grund. Du får her et billigt ur med et super lækkert design samt store urskiver på 45mm til herre og et passende 38mm ur til kvinder. MVMT går forrest når det gælder nytænkning og smukt uredesign. MVMT er i 2016 kommet med flere flotte nye kollektioner og vi opdatere løbende vores sortiment med de populære herreure og dameure.

Vi er eneste forhandler af MVMT ure i Danmark og når du handler dit ur hos os garantere vi sikker betaling, hurtig levering og billig fragt. Du får ingen skjulte gebyrer når du handler ved os, fremfor handel i USA hvor du kan være uheldig at skulle betale told, afgifter og gebyr for din forsendelse / import til landet.

Vores mest solgte MVMT herreur er til dato Black/Black med og uden læder, et 45mm herreur helt i sort og med røde visere.

Vores mest solgte MVMT dameur er til dato Gold Pearl Leather, et smukt guldur med perlemor´s urskive og en flot brunlig creme farvet læderrem.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign