Guld herreure

Guld herreure er smukke ure til mænd der alle har et guld design, med guld lænke eller hvor største delen af uret er dækket med guld.

Vores ure er guldbelagte og kommer i forskellige karat, da vi hovedsageligt forhandler billige ure i den prisstærke kategori hvor alle har råd til at købe ure engang imellem.

Er du typen der elsker guld, så vil du finde vores guld ure interessante. Vi har et nøje udvalg af flotte herreure med guld, fra mindre 40mm ure til store 45mm herreure i guld.

Nogle af de meget interessante guldure der er at vælge imellem er Original Grain Gold On Rosewood træur, et smukt og unikt guldur med rosentræ på urkranden, urskiven og i urledene. Det helt unikt guldur fra Original Grain, til manden der virkelig sætter pris på flot håndværk og urdesign.

MVMT har lavet et par flotte 45mm guldure til mænd, hvor det nyeste ur i guld er MVMT Chrono Lunar Gold og det mest solgte er herreuret MVMT Black/Gold guldur

Triwa har lagt sig i den dyre ende med deres eksklusive Sort Of Black ure, hvor Gold Chrono 38mm er et af de fineste herreure man kan finde på markedet i den prisklasse.

Tayroc kommer med nyeste guldur i serien, et ur med meshrem og helt i guld der givet er lækkert design, Tayroc TXM053 guldur og er man til ure med læderrem og guld, så kunne dette Tayroc herreur TXM025 være et godt valg.

Casio er eksperter i at lave billige guldure til mænd, med deres små retro ure er de blevet markedsførende indenfor salg af billige ure.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign