Armbånd

Moderne armbånd til den kræsne og trendy person er armbånd i god kvalitet, med et flot design og en stærk pris. Vi kan tilbyde dig de flotte Tayroc herre armbånd, feminine armbånd til damer fra Danske PerleMust, de meget populære Thread Etiquette armbånd til både mænd og kvinder og med Dansk design har vi Nordahl Andersen armbånd til kvinder.

Vi har et lille men nøje udvalg af moderne armbånd til herre og damer, hvor vi har valgt af fokusere på at armbåndene har et trendy look og kan sammensættes med vores ure, de matcher tidens designs og har en god kvalitet imens de stadig opholder en god pris - Du kan finde læder armbånd, bomulds armbånd, sølv og guld armbånd og farvet armbånd.

MODERNE & STILFULDE ARMBÅND

Vi har billige armbånd med et dyrt look, vores armbånd er købt hjem med henblik pådu skal kunne bære dem sammen med dit nye ur. Er du mere til et lille og klassisk armbånd, såskal du se påvores Nordahl Andersen armbånd, som har et utrolig feminint og minimalistisk design. Vores armbånd fra Tayroc egner sig godt til både herre og damer, og de kan bæres til alle vores ure.

Nordahl Jewellery er en Dansk designer og producent der har meget smukke og meget billige smykker, de sælger armbånd, øreringe, ringe & halskæder og vi er dansk autoriseret forhandler af Nordahl Jewelley armbånd. Vores mest solgte damearmbånd er Nordahl Andersen i rhodineret sølv.

Thread Etiquette er vores nyeste high end armbånd, det er ikke high end pga. prisen er dyr, det er pga. kvaliteten, det smukke luksus design og nytænkningen ved et armbånd med anker. Ankeret fungere som låsen og har Thread Etiquette ingraveret, det er med til at give dette armbånd et unikt udseende og er vores mest solgte dame armbånd og herre armbånd. Brandet er Italiensk og udvikler sig hele tiden, vi vil med tiden tager flere produkter ind og følge med moden i Italien. Tag et kig på det mest solgte læder armbånd fra Thread Etiquette

PerleMust laver armbånd til kvinder hvor der er fokus på flotte farver, farver der passer til dagligdagen og den personlige stil. Det er billige armbånd med forskellige typer af perler og deres udseende er utrolig smukt og feminint. PerleMust armbånd er for alle kvinder, alle aldre og kan bruges både til en tur i byen med især også til dagligt brug. Se vores mest solgte PerleMust armbånd med 3 perler og i guld

Virginstone armbånd i høj kvalitet er Dansk designede billige armbånd til fest og et godt match til uret på armen. Virginstone kommer med anker armbånd i gunmetal, rosa guld, guld og sølv og udgør sammen med de mange farve kombinationer et vælg af muligheder for ham og hende. Disse armbånd til mænd og kvinder er velegnet til hverdags brug såvel som festlige begivenheder. De findes i læder og nylon og med anker eller krog som vedhæng med mange farve kombinationer.

Hos Watchfelt.dk syntes vi man skal gå hele vejen med sin stil, herreuret skal have et armbånd ved sin side for at give det selvsikre look og ligeså skal dameuret pyntes op til at give et feminint look med et af vores billige armbånd. Vi elsker når personer har et fedt wrist game, med masser af armbånd sammen med deres nye ur. Du kan gøre en god handel ved at følge med i vores udsalg når vi sætter vores armbånd på tilbud.

PerleMust armbånd

Armbånd fra PerleMust er små og feminine armbånd, utrolig sofistikeret og har et elegant design. PerleMust er armbånd der er lavet af flotte perler som glasperler, ferskvandsperler og ædelsten. Perlerne er belagte med 24K guld og sølv. Designet er 100% Dansk og Jane der står bag PerleMust laver selv sine armbånd, hun finder inspiration i mode og hvordan trenden røre sig. Vi har valgt at tage de smukke armbånd ind i vores sortiment da vi føler de passer rigtig godt til vores kunder, ligeså er de perfekte at sætte sammen med et nyt dameur og en kombination af et smukt guldur eller sølvur sammen med et lignende PerleMust armbånd er en skønhed for øjet. Vi har til at starte med taget en mindre kollektion ind af dame armbånd fra PerleMust, men vil løbende få opdateret vores sortimen med nye modeller. Det er ligeså muligt at få special designet et armbånd efter ens ønsker, i de farver og varianter man kunne tænke sig det. Vores mest solgte armbånd er PerleMust Guld & 3 Ferskvandsperler


Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign