Chris Copenhagen

Chris Copenhagen er et forholdsvis nyt ure mærke som er grundlagt i 2016 af Chris Kaiser Sørensen som efter flere års overvejelser endelig har fået sin drøm udlevet om at præge og designe sine egne ure.

De fine danske dressure er således designet i Danmark og er produceret med nogle fine og solide urværk der sikre at tidens holdes samt et enestående safirglas som altid løfter et urs kvalitet betydeligt.

Når du køber ure fra Chris Copenhagen er du altid garanteret et unikt dansk design, som ofte præges af det minimalistiske look som Danmark og resten af Skandinavien er kendt for. Ydermere er kvaliteten i så høj en standard at du rent faktisk får hele 3 års garanti på urværket, hvilket er endnu en understregning af den seriøsitet som præger de fine Chris Copenhagen armbåndsure.

Chris Copenhagen er ure til mænd der måler 40mm og ure til damer der måler 36mm.


Hos det danske mærke har man en helt klar mission om at nå ud til den store verden og gøre mærket kendt, så derfor har man grebet i egen barm og konstant arbejdet på at forbedre sig selv via de Sociale Medier og på nettet generelt, som i moderne tid er altafgørende for at få succes som brand. Der er ligeledes lagt en klar plan og langsigtet strategi, som betyder at Chris Copenhagen er noget vi vil se i fremtiden og ikke blot som en døgnflue.

Vi er stolt Dansk Aut. Chric Copenhagen forhandler og vi føre hele sortimentet af såvel herreure som dameure, ydermere er sortimentet af ekstra læderremme i flotte farver og høj kvalitet at finde på shoppen.


Du kan læse mere om Chris Copenhagen ure og historien bag, ved at besøge den officielle side her.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign