Megir ure

Køb de flotte MEGIR armbåndsure hos Watchfelt.dk, vi har et moderne udvalg med fokus på dressure fra MEGIR. Master modellerne kommer med meshrem og kvalitets læderrem. Urene har indbygget kronometer der fungerer som et stopur. MEGIR er har det velkendte quartz urværk der køre på batterier.

Megir står for "Kvalitet og Innovation" som brandets fortæller på deres hjemmeside. Megir forpligter sig til at skabe et førsteklasses kinesisk ure mærke med et stærkt brand med høj anderkendelse i branchen.
Fremragende produkt kvalitet, smukt udseende og moderne design krydret med en værdifuld teknologi gør Megir til en stærk spiller i ure branchen.
Megir fortsætter med hårdt arbejde og være innovative for at forblive Nr. 1 i ure branchen indenfor billige modeure. Megir har tænkt på fremtiden. De stræber efter at udvikle mere miljøvenlige, mere energieffektive, mere stilfulde og mere intelligente ure som aldrig før. Megir Watches arbejder konstant fremad, med det formål at lade kunderne rundt om i verden bære flere Megir ure og opnå drømmen om at blive den førende i markedet.
Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign