REC Watches

REC Watches er Dansk designet og unikt håndværk. Mændene bag REC fandt på den karakteristiske ide at give urene sjæl fra gamle klassiske ikoner såsom Moris Mini og Ford Mustang biler.

REC Watches til mænd


Står for: Recover - Recycle - Reclaim og går i alt sin enkelthed ud på at genbruge gamle bildele og tilføje urene sjæl og bilens smukke design. Det fede ved REC ure er at hvert ur er specielt og kommer med sin egen historie.


REC urene kommer i en serie af 3 modeller:


REC - Mark I 44mm

Armbåndsuret er designet med gamle bildele fra den ikoniske bil Mark Minis der tilbage i 60´erne var populær blandt bil elskere og kendte. Uret har fået tilført den lille bil´s sjæl og design og er et ur til mænd der ikke findes andre af på markedet. Der findes 3 modeller i 44,3 mm, et med sort urkasse og 2 med sølv urkasse, alle kommer med de robuste læderrem i krokodilleskind og safir krystalglas.


Mark I kan købes fra 2.595 kr. her


REC - Cooper 42mm


Disse flotte ure har et klassisk design hvor linjerne er taget fra den populære Moris Mini Cooper der tilbage i 60´erne vandt det populære Monte Carlo racerløb. Den omstridte og meget populære racerkøre John Cooper har inspireret til urets linjer og bære de samme farver som racerkøren brugte.The Cooper herreuret kommer i 3 modeller der måler 42mm hvor der kan vælges imellem en rosa guld og sølv urkasse, på en flot kalve-skinds læderrem og safir krystalglas.


Cooper kan købes fra 2.995 kr. her


REC - P51 46mm


P51 er et ur bygget på dele fra den klassiske 60´er bil, Ford Mustang. En bil der til dato er kendt og elsket overalt, en bil der rummer historier og ynde, kraft og mysterier.


REC P51 kommer med special byggede og håndlavede visere, 4 urkasser og urværket Miyota 9130 der er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Urkassen er lavet i en flot kvadratisk form og måler 46mm i bredden.


Uret har en fed detalje, bilens serie nummer er indgraveret i en mini nummerplade på urskiven og gør uret bliver 100% unikt for køberen. Dertil høre en logbog over uret og bilens historik. På bagsiden af uret sidder der mineralglas hvor man kan kigge ind til det flotte urværk, forsiden er udstyret med det brudsikre Safir krystalglas.


REC P51 urene kan købes her fra 9.899

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign