MSTR

Mester (MSTR) over oprindeligt et Tysk ord der betyder "Mester" - En respekteret og erfaren leder der er kvalificeret til at oplære andre. MSTR er kendt som en uovertruffen trendsætter der inspirerer andre og viser vejen frem med urenes tidsløse design.

MSTR Watches


MSTR urene blev designet med det formål at skubbe til grænserne for nutidens mode, uden at gå på kompromi med det smukke håndværk.


MSTR Watches er bygget på komponenter med masser af kvalitets materialer, såsom carbon fiber, rustfrit stål og en sjælden læder type der går igen i denne modige kollektion af funktionsdygtige herreure og unisex ure.


Mester (MSTR) er et privatejet firma der har deres virksomheds regi lidt udenfor Los Angeles i California, USA. Tilbage i 2009 blev MSTR grundlagt af Kingson Tse & Ryan Pietersz. På det tidspunkt var der en mangel på designer ure der passede til markedet for street mode og moderne stil. MSTR blev skabt for at udfylde et hul i markedet, men at bygge et succesfuldt brand sker ikke over en nat. Men grundet deres store passion og sans for ure designs står MSTR nu som et af Verdens førende ure brands.


MSTR henvender sig til manden der sætter en ære i at gå med store ure, ure der har et budskab og som forlanger opmærksomhed selv på lang afstand. Meister urene er spækket med lækre detaljer, flot håndværk og fede funktioner, et ur der ikke kun ser kanon godt ud men ligeså oser af kvalitet og robusthed.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign