CLUSE

Med de smagfulde dameure fra Cluse Watches kan vi nu tilbyde vores stilrige kunder et moderne ure mærke til langt under prisen for nærmeste ure konkurrenter. Cluse ure står for stilrene linjer, tidsløst design og kvalitet til en brøkdel af prisen.

Watchfelt er autoriseret Cluse Danmark ure forhandler

Cluse historien handler om mennesker der finder skønhed i det enkelte. Det handler om at forblive jordnærd, sofistikeret og tro mod sig selv. Cluse giver dig lyst til at gå væk fra distraktioner og være fokuseret på de ting, der er virkelig vigtigt i livet.


Med denne tankegang er Cluse Watches forpligtet til at skabe smukke dameure, der repræsenterer elegance og minimalisme. Ure der stræber efter at være en del af noget større, ure der skal bæres af mennesker der er bevidste om deres stil.


Cluse dameure bringer det bedste frem i dig, det smukkeste ud af dit udseende og fuldender dit outfit. At være Cluse ure forhandler er som at forpligte sig til kun at levere det folket efterspørger, Cluse er der ikke kun for at indikere tid, men for at definere dine bedste øjeblikke og fange folks opmærksomhed i al sin enkelhed.


Cluse er ure der produceres med sans for elegance, kærlighed og omsorg, med et stærkt fokus på materialer, høj kvalitet og stil. På kontoret i Amsterdam har Cluse deres flotte atelie med specialiserede urmagere til kvalitetskontrol og reparation, for at sikre kvaliteten af ​​hver ny model inden den lander hos Cluse Danmark.


Watchfelt lancerer nu cluse ure i danmark som et skridt nærmere vores kunders største ønsker, total leverandør af moderne ure til priser hvor alle kan være med.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign