Seeker ure

Seeker Watches er ure der er drevet af livs filosofien, at tiden er vores mest værdifulde ressource. Du oplever kun livet en gang og får ikke tiden tilbage, så du må hellere få det bedste ud af det.

Med et herreur fra Seeker levere vi kun det mest essentielle: Tid og tilstedeværelse - Og stil selvfølgelig. Seeker er altid nysgerrige på livet og verden og derfor ved vi at hver dag kræver forskellige looks.

Ligesom med tøj så er det sådan med et armbåndsur fra Seeker, du ønsker ikke at gå i de samme jeans hver dag. Med et ur fra Seeker er du klædt på til 3 forskellige styles i 1 ur. Med det smarte klik system kan du skifte rem på 3 sekunder, så du altid har uret på til den rette anledning.

Med 5 ATM kan du tage uret på i bad eller ved vandet, med det brudsikre safir krystal glas kan uret holder til lidt af hvert. Om du er til bryllup eller går i skole, så har vi sørget for der er en rem med der passer til behovet. Afslappet, forretning eller fest - Et Seeker ur dækker hver anledning med sit helt personlige udtryk

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign