REC Watches ure

REC Watches er high-end herreure og unisex ure der passer perfekt ind i den moderne livsstil med øje for det klassiske og antikke. REC Watches bestræber sig på at bruge gamle dele fra Moris Mini og Ford Mustang i deres ure, de lade de genbrugte dele være så uberørte som muligt når de bruger dem som en del af urets design.

Vi er Dansk REC Watches forhandler og er lagerførende med vores ure. Designet og stilen REC tilføjer til deres ure er i rød tråd med resten af sortimentet hos Watchfelt.dk - Moderne designs til den stilrige mand og dame - Det må siges at man får når man køber sig et REC ur.

REC Watches er et smart og minimalistisk armbåndsur til den stilrige og moderigtige mand. Bil ikonet fra 60´erne Mini Cooper og Ford Mustang har inspireret til REC Watches - stilen og de synlige og sofistikerede design detaljer ses tydeligt, hver model har fået sit personlige udtryk med hver sin historie bag. REC har virkelig tænkt over tingene og det skinner igennem.
Vi tilbyder hele serien af REC ure, de 4 modeller du kan købe er Cooper, The Minimalistisk, Mark I og P51. Uret leveres i flot REC Watches æske med garantibevis. Watchfelt.dk er autoriseret Dansk forhandler af REC Watches. Se alle REC Watches ure
Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign