REC Watches herreure

Bag det flotte design og stadigvæk lidt ukendte brand REC Watches findes 2 Danskere der har formået at få opbygget noget stort på meget kort tid. REC står for Recover - Recycle - Reclaim og betyder at urene laves af gamle brugte bildele fra 2 store ikoniske bil mærker fra 1960´erne, Ford Mustang og Moris Mini.

En ting er at bruge gamle bildele i et herreur, noget helt andet er at lave et så sprødt og fedt design som REC Watches har formået, det er ikke uden grund de er blevet omtalt i DR, EUROMAN, Wall Street Jounal, TopGear og mange andre.

Du køber ikke kun et ur når du køber REC ure, du køber en bid af en gammel klassisk bil og dertil hørende historie bog bag bilen. I de knap så dyre modeller er der Mark I, Minimalist og Cooper som alle er designet og har deres ånd og sjæl fra Moris Mini bilen.

High-End modellen REC P51 er lavet fra gamle Mustang biler og har taget det bedste fra begge verdener. Vi er Aut. REC Watches ure forhandler.

Er du på jagt efter det perfekte ur, uret der på samme tid har samlerværdi ligeså meget som det har moderne udtryk og et luksuriøst design, så er REC uret det perfekte valg til dig.

Uret er lavet med perfektion

Dette er herreuret alle andre kommer til at drømme om, herreuret der på ingen tid har taget verden med stor og haft enorm stor medie dækning i 2016. De har dog også tænkt på kvinderne ved at indføre en REC Minimalist model der måler 40mm og kan altså ligeså let bruges af kvinder som mænd.

Af smarte og lækre detaljer kan det nævnes at der er Safir krystalglas, der er brudsikkert og ridsefast. Premium kvalitets læder remme i forskellige varianter og typer. Kvalitets urværk fra Miyota, håndlavede detaljer og bil dele i uret, gennemsigtig bag urkasse der åbner op for de smukke detaljer i urværket og hvert armbåndsur er 100% unikt og special designet med deres egen historie bag bilen der er brugt som komponent.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign