Cluse dameure

Se vores smukke designer ure fra CLUSE watches. Watchfelt er stolte over at kunne tilbyde dig verdens mest eftertragtede dameur, Cluse ure er tidens mest trendy ur til kvinder og vi kan nu som en af de få i Danmark vise dig de smukke ure. Vi kan tilbyde stilbevidste kvinder de smukke og enkle Cluse ure der kun koster fra 695 kr.

Disse flotte dameure har et feminint design, med fokus på det enkle look og et klassisk udtryk. Her på siden finder du håndplukkede mode ure, som nøje er udvalgt med henblik på kun at tilbyde de smukkeste og mest populære Cluse ure til dig. Cluse ure er 38mm og kommer i et bredt sortiment med sølv, guld og rosa guld urkasse, med smukke, enkle og klassiske farver på læderremmene - farver der aldrig går af mode.

CLUSE ure Danmark

Med et 2015 der bød på et utal af flotte og smukke ure er CLUSE et ure mærke der på mange fronter har givet sine konkurrenter baghjul. Deres design er smukt og minimalistisk, ikke meget anderledes ind de fleste andre læderrems ure på markedet, den store forskel er det kæmpe store udvalg af modeller. De har sat sit aftryk i mode verden med ure sortimentet La Bohéme der er smukt kombineret ure i mange flotte farver på en rosa guld, sølv, guld eller sort urhus. Urskiven er i en flot hvid der står pænt til det rene design.

Remmene er laver i ægte læder og kommer i de vante farver sort og brun, men ligeså i mere smarte farver såsom grå, pink, rubin rød mfl. Når du først ser CLUSE urene tænker man high-end, luksuriøst design og med et udtryk der gør uret lyser i øjnene på folk. Men disse dameure er blot flotte modeure til under 900 kr. En pris der kommer bag på mange, du får altså det samme ur hvis ikke mere for lidt over det halve af prisen ind man er vant til fra fx. den store konkurrent Daniel Wellington.

CLUSE watches er til dig der altid vil have det nyeste og smarteste, vil have et flot dameur der matcher dit hverdags tøj såvel som dit weekends outfit. Dig der ønsker et rigtig godt ur til prisen. Watchfelt er Dansk aut. CLUSE ur forhandler og har det bedste udvalg af urene.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign