Cluse ure

Cluse er glæden ved enkelhed. Et Cluse Watch er kendetegnet ved at enkelthed kan være det smukkeste der findes, et dameur hvor design og pris går op i en højere enhed. Cluse watches er gået på det Danske marked med et sofistikeret og autentisk ure design, et roligt blik der siger mere ind 1000 ord.

For hende betyder det fuldendt skønhed og komplet kærlighed, for hende er dette et ur der kan bruges året rundt og for altid blive mødt af misundelse. Derfor er Watchfelt stolte over at kunne sælge Cluse ure i Danmark, for os er det vigtigste at se vores kunders drømme blive opfyldt, se hvordan et smukt dameur kan forvandle enhver kvindes hjerte.

Cluse watch

Cluse er kvalitets ure der nøje observeres og produceres af udvalgte urmagere, med fokus på fremtidens behov og modens tendenser. Lad dig inspirere af urets simple enkelhed. Giv dig tid til at fordybe dig i vores samling af Cluse ure, find det ur der passer perfekt til dine behov og dit outfit. Giv dig tid til at finde dameuret du aldrig bliver træt af. 

Cluse ure er smukke og alsidige ure, der passer godt til alt i kraft af det raffinerede design. Cluse ure er moderne og stilfulde ure til dig, der finder skønhed i det enkle og sofistikerede design. Cluse urene er perfekte til hverdagsbrug, men kan også sagtens bæres til en festlig anledning. Køb et flot og elegant Cluse dameur - et fantastisk flot ur til prisen. Blandt de mest populære serier kan nævnes Cluse Minuit. Vi har et stort udvalg med blandt andet de nyskabende modeller med dalmatiner-marmoreret urskive. 

Cluse ur tilbud

I løbet af året fejre vi hos Watchfelt diverse mærkedage, dette gør vi ved at give jer nogle super gode tilbud på Cluse ure, så følg nøje med på vores webshop op til fx. Jul, Black Friday, Konfirmation, Morsdag mfl. for at finde dit næste Cluse ur på tilbud. 


Cluse forhandler

Watchfelt.dk er Dansk autorisered Cluse forhandler, hvilket er et sikkerheds stempel for vi kun sælger originale Cluse værker med accept fra brandets hovedkontor. 

Billige cluse ure

Vores mission er ikke kun at levere top kvalitets produkter der har det mest moderne design og er oppe i tiden, det er ligeså vigtigt for os at kunden kan gøre den bedste handel og købe deres Cluse ure til den laveste pris på nettet. Derfor finder du også billige Cluse ure hos Watchfelt.dk da vi med vores prisrobot altid ligger som laveste på markedet, under vores konkurrenter. 

De stilrene Cluse dameure passer til enhver lejlighed, og selvom urene er meget enkle i deres udtryk, er det de små detaljer der gør, at udvalget er så forskelligt som det er. Cluse ure er kendetegnet ved deres enkle og minimalistiske design, som har vundet manges hjerter. Elegancen som kendetegner urene fra Cluse, er gennemgående i samtlige af deres designs. Dermed er er man sjældent i tvivl når man ser et CLUSE ur, fordi minimalismen og de rene linjer er nemme at elske og svære at tage fejl af.

Smukt udvalg af remme og urskiver

Cluse ure findes i mange flotte afskygninger, og med mange forskellige urskiver og remme/lænker. Dermed kan man opleve et bredt udvalg af forskellige stilarter, når man vælger sit næste Cluse ur. Det samme ur med forskellige typer/farver remme, kan have meget forskelligt udtryk, og dermed er kombinationsmulighederne utroligt mange.

Ure fra den samme kollektion kan f.eks. have sort urskive, sort rem, sorte tal og sort krans. Men du kan også få hvid rem, marmor skive og sølv tal og -krans, eller blå rem, sort skive og guld tal på skiven. Her er næsten ingen grænser for hvilke muligheder der er og det er kun din personlige smag, der afgør, hvilket Cluse ur du hælder mest til.

Cluse laver kun dameure, og fokusset i designet er lagt på det enkle og raffinerede design, hvor man samtidig ikke er bange for at tilføje uret det ekstra pift. Cluse ure er flotte ure fra et nyt spændende og eksperimenterende urbrand. Blandt andet er Cluse ure kendte for sine La Roche Petite ure som har dalmatiner-marmoreret urskive. Andre modeller har mere rent marmoreret urskive, hvilket giver et helt særligt sofistikeret udtryk. Hvis du gerne vil have et elegant ur, der giver komplimenter fra omgangskredsen, og samtidig passer til næsten alt, så er et Cluse ur det helt oplagte valg.
Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign