Virginstone armbånd

Virginstone Denmark levere Dansk designede armbånd i flot Dansk kvalitet. Armbåndene fås i flot og slidstærk læder eller i nylon og i mange farve kombinationer.

Virginstone har formået af lave et tidsløst design med et anker vedhæng der oser langt væk af overdådig kvalitet, den flotte sammensætning af de farverige bånd og vedhængende giver Virginstone respekt ved første øje kast.

Virginstone armbånd

Et Virginstone armbånd passer perfekt til vores armbåndsure, find det ur du drømmer om og vi har et armbånd der matcher uret som prikken over i´et.

Disse armbånd er udformet i et design der gør dem velegnet til både mænd og kvinder, størrelsen er perfekt uanset om man har et tyndt eller tykt håndled og de kan justeres i størrelsen så de passer alle. Med priser startende fra 249 kr. er det billige armbånd men af aller højeste kvalitet som vi hos Watchfelt kan stå inde for.

Fra Virginstone Denmark er vi stolte over at kunne præsentere de nye designer armbånd til mænd og kvinder. Det er læderarmbånd i højeste kvalitet muligt, udarbejdet med en kærlighed for detaljer og udmærker sig ved at være billige armbånd med et yderst delikat design til prisen. Essencen af Virginstone armbånd er de karakteristiske vedhæng formet som et anker eller som en krog.

En kvalitet man skal lede længe efter og med et bredt sortiment af farve kombinationer til såvel vedhænget og snøren. Armbåndet findes med læder og med nylon og er et godt valg for kvinder og mænd i alle aldre.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign