Casio Retroure

Udvalget af Casio ure er enormt og har siden 1980´erne produceret nogle af verdens mest populære ure til mænd og kvinder. De har en bred vifte af moderne ure i forskellige prisklasser, du finder her de billige Casio retroure der ligger i prisklassen +/- 500 kr. der egner sig godt til mænd og kvinder i alle aldre og grundet sit tidsløse design der konstant bliver ved med at være populært, køber du simpelthen Casio´s bedste retro ur til prisen.

Casio Retroure

Tilbage i midt 80´erne blev Casio kendte for at have lavet en kollektion af smarte LED ure, der køre påbatteri og viser tiden påen anden måde ind lige med runde visere.
Nogle af urene var udstyket med en lommeregner, infarødt lys til styring af fjernsynet som en fjernebetjening, andre var lavet for syns skyld og var smukke og minimalistiske ure der blev flittigt købt af unge som ældre personer.

Idag er Casio urene igen blevet populære, derfor navnet retroure. De findes stadigvæk med en masse fede funktioner, vi hos Watchfelt har valgt at føre de smukke og flotte Casio ure, de billige ure der henvender sig til alle mænd som kvinder. Et ur der kan bruges til hverdag og til fint brug, pågymnastiset, i folkeskolen, påarbejdspladsen.

Et alsidigt ur der grundet den lave pris, fra 300 - 500 kr. ikke gør noget at det bliver brugt. Urets batteri holder ca. 2-3 år men kvaliteten fra Casio gør at uret kan holde 10 gange sålang tid, hvis man passer godt pådet. Hvor ellers kan man købe såsmukt, fedt og moderne ur med sågod kvalitet og et stærkt brand som Casio påskrvet, til kun 3-500 kr. Det er genialt og nok ogsåen af hemmelighederne bag succes og efterspørgslen på Casio

Vi har valgt at vise de mest populære af retro urene her på siden og du finder derfor ikke hele serien men et nøje udvalg af de ure vi ved er eftertragtet. Casio´s basic ure er unisex modeller og alle kan bruges af kvinder som mænd, det er et spørgsmål om stil. Når du vælger at købe et retrour fra Casio så vælger du også at sige ja tak til den kvalitet der medfølger, det er LED ure med batteri der holder lige fra 5 år og op til 20 år på 1 enkelt batteri, det afhænger selvfølgelig meget af brugen af uret og de garantere også kun 5 års levetid men vores erfaring siger os at deres ure holder batteri i op til 20 år.

Du får et sindsygt flot og billigt ur til de 500 kr. +/- og med i prisen høre der stopur, belysning i uret, alarm og visning af ugedage og dato. Vælg imellem vores Casio sølvure eller Casio guldure og spice din stil op så dit ur matcher dit outfit og andre smykker.

Tag gerne et kig på vores flotte armbånd der passer godt til vores ure fra Casio.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign