Casio herreure

Casio er det sikre valg, det er lidt ligesom at købe Mercedes, du ved bare det virker, Casio er et kendt mærke og andre folk ved præcis hvilke ure det er der tales om når man siger navnet.

Casio er synomy for super fede ure, virkelig høj kvalitet og så til virkelig stærke priser - De findes i flere forskellige størrelser, modeller og prislejer.

Vi har valgt at føre de helt billige retro ure, de smarte 80´er designs der på ny er blevet genopfundet og blevet super populære, det er små og smarte ure til mænd og kvinder. Retro urene er med LED visning, køre på batteri og koster under 600 kr. Her er urene kommet på mode igen og man forstår hvorfor, de har det her old school design der bare sætter streg under trend. Et ur der går rigtig godt til hverdags tøjet såvel som hvis man skal i byen i weekende.

G-shock er fra Casio nok nogle af de mest kendte ure i Verden, det er robuste og store herreure, ure med masser af fede funktioner lige fra alarm, tidszoner, stopur, dybdemåler mfl. Ligeså længe Casio har levet har der været G-shock ure på mænds arme, og det er alle slags mænd, lige fra skoledrengen, til street fyren og op til forretningsmanden der værdsætter et mandigt udtryk der kommer fra de store G-shock ure. Robust kvalitet, smarte funktioner og fedt design til små priser er hvad Casio G-shock står for.

Casio Edifice er et skridt over de andre Casio ure til mænd, her ligger vi i et prisleje fra 1800 kr og op til 4000 kr. og der er virkelig kræs for skilling. Som mand er man altid på jagt efter det ur der ser super lækkert ud på armen, et ur der udstråler magt og luksus, et ur der får andre til at kigge og blive misundelige og præcis dette er hvad Casio Edifice står for. Edifice er en serie af herreure der henvender sig til alt fra den studerende til den krævene ur elsker der sætter pris på fremragende brug af detaljer i designet og fede funktioner. Vi tilbyder i vores Edifice ure funktioner som Bluetooth, Timezones, Tachymeter, temperatur målinger, stopur mfl. og alle ure har kronograf visning med 1,2 eller 3 små visere.

Edifice er hvad vi definer som et rigtigt moderne herreure, et stort ur der måler fra den mindste model 42mm og op til det største herreure på 55mm. Nogle kommer med ægte læderrem men de fleste er i stål og giver Casio Edifice et kraftfuldt og luksuriøst look. Det vil for altid være et fremragende ur til den kræsne mand og være den perfekte gave. Et af de virkelig flotte Edifice ure fra Casio er det smukke Casio EFR-549L-1AVUEF der har et luksuriøst design der mest af alt minder om high-end luksus uret Breitling Navitimer 01 men altså kun koster en brøkdel af Breitling uret. Med en diameter på 55mm, sortlæderrem tachymeter, datovisning og kronograf har Casio ramt et udtryk og design meget ala det smukke Breitling, men istedet for at koste 80.000 får du Edifice til kun 1895,-

Når du skal vælge dig et rigtigt herreure, så er Casio et fremragende valg, det er et brand der for altid har stået for høj kvalitet, moderne og tidsløst design og til virkelig fantastisk skarpe priser. Nu er spørgsmål så om det er de billige retroure, det holdbare G-shock eller luksuriøse Casio Edifice ure der er noget for dig.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign