Casio Edifice

Hvis man står overfor at skal vælge 1 ur for resten af sit liv, så ville Casio Edifice være et perfekt valg. Her får man et rigtigt mande ur, et stort ur der måler op til over 50mm i omkreds og ser fantastisk ud på håndledet.

Et ur der udstråler luksus men ikke koster en formue, et ur der gør andre kigger misundeligt og spørger nysgerrigt til ens ur.

Se alle vores ure fra Casio her

Casio Edifice Classic

Er man til et mere klassisk ur, hvor stålremmen er afgørende og designet afspejler ens smag, så er Casio Edifice et fantastisk ur. Vi føre kollektionen Classic, der er ure i den billigere prisklasse og koster fra 500-3000 kr. Der laves Edifice ure der koster over 3000 kr. men så er vi i en anden kollektion som vi har valgt ikke at føre i vores online butik.

Edifice fra Casio er tunge ure der oser af kvalitet, et rigtigt herreur med masser af lækre funktioner som kronograf, touch solar, stopur, forskellige tidszoner, kalender, radiostyret signal og meget mere. Vi er stolte over at være Casio Edifice forhandler, uret der for altid har været værdsat af mænd.

Edifice er spækket med fede funktioner der dækker enhver mands behov, udover at det ser godt ud er det også praktisk men stadigvæk er det ikke et alt for dyrt ur. Casio har valgt at lave en classic serie, som er ure med de samme smukke linjer som den dyre Casio Edifice serie, her koster vores ure fra ca. 1800 kr. til 3600 kr.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign