Casio G-shock

Vores G-shock ure findes både til mænd og damer, tag et nærmere kig på de populære ure der altid har været Casio´s kendte ure model. G-shock er til alle der værdsætter godt håndværk, masser af funktioner og flot design.

G-shock fra Casio

Casio har slået det fast med symtommer søm, Casio G-shock er for altid og har altid været det foretrukne ur til hårdføre forhold. Casio G-shock er et helt igennem fantastisk ur, med flot og smart design er de altid i en udvikling til at presse grænserne for præcis hvor meget et G-shock ur kan holde til, hvor fedt et Casio ur kan se ud og hvor meget lir og funktioner man kun smide i et billigt ur som Casio netop er.

Vi sælger et udvalg af de fede G-shock ure fra Classic kollektionen, det er ure til maks 2000 kr. og er udstyret med alle de funktioner man kunne have brug for som normal ur elsker, sportsmand eller udendørs person. Uret kan bruges til at svømme med, som militær ur eller sportsur da det er udstyret med et meget præcist stopur.

Remmen er lavet af det meget holdbare materiale Retin, det er en gummirem der ikke kan slides op og det kræver meget for at remmen kan gå i stykker. Med et billigt Casio ur får du her alt hvad du skal bruge, til de her 1000 - 1500 kr.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign