Casio dameure

Casio er et etableret ure mærke der siden 80´erne har banet vejen for smart teknologi og lækkert design, et af de stærke signaler Casio altid sender ud i marken er at dú her få et fremtids sikret ur men til en fantastisk billig pris. Casio ligger nemlig og er et af markedets billigste ure men hvor du får fantastisk meget ur for pengene.

Vælger du det smukke Casio sølv LA670WEA-7EF dame ur får du et smart, elegant og retro dameur, med LED visning af tiden, stopur og et meget lille feminint ur. Det er et af vores klart mest populære ure til damer.

Er du mere til guld ure så tag et kig på Casio´s LA670WEGA-9EF guldur til damer, det er det mindste ur fra Casio´s kollektion og passer godt til unge såvel som ældre.

Vi er stolte over at sælge de smukke retro Casio ure, vi har valgt at tage det mest populære udvalg ind i vores kollektion af dameure. Er du på jagt efter en elegant og småt ur, så vælger du helt rigtigt med et Casio dame ur.

Casio´s kollektion består ikke kun af retro ure, men også af de større G-shock ure, vi har nogle der er knap så store som er mere velegnet til kvinder og børn.

Watchfelt.dk er aut. forhandler af Casio ure fra Casio-europe.com
Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign