Thread Etiquette

Thread Etiquette er et af de førende designer huse indenfor moderigtige armbånd, accessories og ure i USA, til billige penge. Vi er de første i Danmark til at introducere de flotte anker armbånd fra Thread Etiquette.

Thread Etiquette har vist vejen for nytænkning indenfor mode og accessories, med disse lækre herre armbånd og dame armbånd. Vi har i første omgang valgt at starte kollektionen af armbånd med anker lås, de findes med andre låse som fx. krog og økse.


Armbåndene er velegnet som dame armbånd og herre armbånd. Kvaliteten på Thread Etiquette armbånd er i top, enten kommer de med ægte læder eller bomulds snor, anker låsen er i ægte sølv og kan være forgyldt eller farvet.


Farvespillet er unikt for de flotte Thread Etiquette armbånd, de kombinere flotte farver og mønstre i remmen med et anker der kommer i en flot farve, hvilket giver et moderne udtryk og er grunden til Thread Etiquette er blevet verdens kendt og deres flotte mode armbånd så efterspurgte.


Prisen på armbåndene er kun 379,- hvilket gør disse lækre dame armbånd og herre armbånd til et godt køb og et godt match til vores store udvalg af flotte ure.


Vi anbefaler man sammensætter sine accessories med et flot Thread Etiquette armbånd, måske et Tayroc armbånd og et lækkert Daniel Wellington eller MVMT ur.


En af modens største tendenser i 2015 er at bære sit ur sammen med farverige armbånd på samme tid, vi vil derfor være Danmarks førende mode webshop hvor du kan finde de lækreste ure og de mest moderne armbånd, som du nemt kan sammensætte på kryds og tværs.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign