Dameure

At købe et nyt dameur er meget som at købe smykker, det skal passe godt til ens stil, det skal se smukt, sofistikeret og stilfuldt ud, pigeuret skal matche din personlighed og viser folk at du har klasse.

Når du købet et ur til kvinder hos Watchfelt.dk får du ikke kun Danmarks mest moderne udvalg af modeure, du får også en super god service, hurtig leveringstid, en hurtig og nem webshop at navigere rundt i, en rigtig god købsoplevelse og så tilbyder vi mange former for betalinger.

Vores dameure er eksklusive men stadigvæk billige armbåndsure, det er vigtigt at kunne tilbyde ure alle har råd til at købe og derfor vil vi blive ved med at inspirere med nye og moderne brands. Nogle af de mest populære ure brands er bla. Casio dameure, MVMT dameure, Triwa dameure, Daniel Wellington dameure og Tayroc dameure.

Watchfelt.dk er til for at gøre online shopping af dameure, meget nemmere for dig. Læs vores mange gode anmeldelser på Trustpilot og se hvorfor vi har en af landets højeste trustpilot score og de bedste bedømmelser. Vi har gjort det nemt for dig at se hvilke dameure der lige nu trender, du kan derfor klikke dig ind på vores mest solgte dameure og købe det mest populære ur til damer nu. Det mest solgte dameur lige nu er det smukke Daniel Wellington Sheffield i sølv og 36mm. og ellers kan du tage et kig på alle vores Wellington ure, det har især været 2015´s største ure trend. Skulle du gå hen og købe et DW ur, så tag et nærmere kig på vores "Sådan skifter du rem guide"

Vi har valgt at have fokus på billige ure til damer for at kunne tilbyde nogle ure der ikke behøver koste alt for meget, her er vi stolte over være Dansk aut. forhandler af Casio dameureCasio er ure til kvinder der koster fra 3-600 kr. og har et smukt design, er billige og høj kvalitet. Derudover kan vi tilbyde de moderne og smarte billige EYKI dameure, de ligger fra 400 - 700 kr. 

Et smart valg er at tage et kig på vores skarpe ure tilbud hvor vi har samlet alle vores ure der er på tilbud lige nu. Du kan spare rigtig mange penge ved at købe vores nedsatte ure, dette er ofte vores mest populære ure vi i en periode vil tilbyde til en god skarp pris.

ET UDSØGT UDVALG AF DAMEURE

Watchfelt.dk vil være damernes foretrukne ure webshop. Vi har derfor skarpt fokus påat levere de mest eftertragtede dameure til den helt rigtige pris. Vores kunder roser os konstant for at have et lækkert udvalg af ure til damer og det ses tydeligt påvores bestseller dameure.

Godt nok er det et mindre sortiment, men det består udelukkende af nøje udvalgte bestsellers, som vi ved der er efterspørgsel på. Dameure er som smykker, de skal passe til tøjet og komplimentere ens udseende. Dette er præcis, hvad vores ure til damer gør.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign