Dameure

At købe et nyt dameur er meget som at købe smykker, det skal passe godt til ens stil, det skal se smukt, sofistikeret og stilfuldt ud, dameuret skal matche din personlighed og viser folk at du har klasse. Når du købet et dameur hos Watchfelt.dk får du ikke kun Danmarks mest moderne udvalg af modeure, du får også en super god service, hurtig leve...

At købe et nyt dameur er meget som at købe smykker, det skal passe godt til ens stil, det skal se smukt, sofistikeret og stilfuldt ud, dameuret skal matche din personlighed og viser folk at du har klasse. Når du købet et dameur hos Watchfelt.dk får du ikke kun Danmarks mest moderne udvalg af modeure, du får også en super god service, hurtig leveringstid, en hurtig og nem webshop at navigere rundt i, en rigtig god købsoplevelse og så tilbyder vi mange former for betalinger. Vores dameure er eksklusive men stadigvæk billige armbåndsure, det er vigtigt at kunne tilbyde ure alle har råd til at købe og derfor vil vi blive ved med at inspirere med nye og moderne brands. Nogle af de mest populære ure brands er bla. Casio dameure, MVMT dameure, Triwa dameure, Daniel Wellington dameure og Tayroc dameure.

Watchfelt.dk er til for at gøre online shopping af dameure, meget nemmere for dig. Læs vores mange gode anmeldelser på Trustpilot og se hvorfor vi har en af landets højeste trustpilot score og de bedste bedømmelser. Vi har gjort det nemt for dig at se hvilke dameure der lige nu trender, du kan derfor klikke dig ind på vores mest solgte dameure og købe det mest populære ur til damer nu. Det mest solgte dameur lige nu er det smukke Daniel Wellington Sheffield i sølv og 36mm. og ellers kan du tage et kig på alle vores Wellington ure, det har især været 2015´s største ure trend. Skulle du gå hen og købe et DW ur, så tag et nærmere kig på vores "Sådan skifter du rem guide

Vi har valgt at have fokus på billige ure til damer for at kunne tilbyde nogle ure der ikke behøver koste alt for meget, her er vi stolte over være Dansk aut. forhandler af Casio dameure, Casio er ure til kvinder der koster fra 3-600 kr. og har et smukt design, er billige og høj kvalitet. Derudover kan vi tilbyde de moderne og smarte billige EYKI dameure, de ligger fra 400 - 700 kr.

Et smart valg er at tage et kig på vores skarpe ure tilbud hvor vi har samlet alle vores ure der er på tilbud lige nu. Du kan spare rigtig mange penge ved at købe vores nedsatte ure, dette er ofte vores mest populære ure vi i en periode vil tilbyde til en god skarp pris.

Udvid beskrivelse
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i sølv, med en stilfuld læderrem i sort. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen. Vi er Daniel Wellington forhandler af alle deres dameure og herreure.

  1 184,44 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur 36mm, i Rosa Guld, med en flot sort læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 293,56 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot læderrem i lysebrun. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen. Et elegant dameur der er designet af Daniel Wellington. Vi er autoriserede forhandler af Daniel Wellington ure.

  1 295,05 kr
 • Sølv ur til herre fra Daniel Wellington, med flot sort læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 210,95 kr 1 495,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot mørkebrun læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har slidstærk læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 138,84 kr 1 294,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med sort læderrem og 40mm.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. Wellington læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Nyeste skrig på stammen, det smukke Classy Sheffield sølvur med 34mm urhus. Et elegant og stilfuldt dameur fra Daniel Wellington, med den karakteristiske sorte læderrem, der giver et unikt look.  Urskiven er på 6mm og gør uret unikt, Classy besidder de eksklusive og smukke Swarovski-krystaller. 

  1 294,00 kr
 • Elegant herre ur fra Daniel Wellington, med flot brun læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, St. Mawes er med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 454,00 kr
 • Classy Sheffield 34mm. Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur i rosa guld, omgivet af en flot sort læderrem, som giver et enestående look.  Urskiven på kun 6mm besidder de smukke og eksklusive Swarovski-krystaller. Denne model fremhæver virkelig feminiteten. Uret passer til enhver lejlighed og remmen kan skiftes hvis looket skal tilpasses outfittet!   

  1 194,00 kr
 • EYKI Master Brown er billigt kvalitets ur med en flot brun læderrem og et flot sammenspil med bronze farver på urkransen. EYKI Master Brown er et lækkert herreur til manden der har alt og uret stråler af high end kvalitet, os selvom det koster under 600 kr. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.

  598,00 kr
 • Retrouret LA670WEGA-9EF fra Casio Collection er en lille elegant model til kvinder.  Uret er designet med en guld urtavle, som fremstiller uret meget feminint og stilrent i designet.    Urlænken er justerbar og er det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  395,00 kr
 • Gold Pearl Læder kvalitets ur er et helt nyt og utrolig smukt dameur fra MVMT watches. Dette fashion ur er intet mindre ind yndefyldt og betagende, med den glimtende perlemor urskive og guldurkasse der er 10mm tyk. Et yderst sofistikeret og elegant dameur der er designet af MVMT. Vi er Dansk autoriserede forhandler af MVMT ure.

  1 194,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i sølv, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur har et flot kun 6mm tyndt urhus og er et Kvartsurværk fra Japan der giver høj præcision. Uret har en lysebrun læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 294,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Flot nøddebrunt Daniel Wellington ur, Classy med 34mm. urskive er den nye model med smukke sten i uret. Et dameur, i Rosa Guld, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 194,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Sølv, med en klassisk rem i sort læder. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en flot mørkebrun læderrem af krokodilleskind. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har slidstærk læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 294,00 kr
 • Flot rosaguld dame NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Smukt og stilfuldt Daniel Wellington St. Mawes dameur, i Rosa Guld, med en stærk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Et yderst yndefuldt og populært dameur. Daniel Wellington er et smukt dameur, i den pæne sølv farve med en knækket hvid urskive. Uret præsenteres smukt med den flotte læderrem i mørkebrun farve. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 294,00 kr
 • Casio Guld A168WG-9EF fra Casios Collection er et af deres mest populære retroure. Uret er et klassisk digitalur med mange spængende digitale funktioner så som stopur, afterglow, daglig alarm, kalender mm.  Modellen er indbegrebet af et Casio retrour. Urlænken er justerbar og kan nemt selv gøres.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er...

  429,00 kr
 • Flot NATO rem fra Daniel Wellington, i feminine farver. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-pink rem.

  229,00 kr
 • Det blå-hvide Glasgow herre ur fra Daniel Wellington er et populært ur, der på en og samme tid er klassisk og ny moderne. Remmen er af nylon med den flotte navyblå farve og sølv spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • -9%

  Gold Pearl dameur fra MVMT er et lækkert og feminint modeur, der oser af kvalitet og high end fashion. Vi kan præsentere, som de første og eneste i Danmark, dette enestående dameur med perlemor og guld. Ure brandet hedder MVMT watches.

  1 086,54 kr 1 194,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en stærk nylon rem i blå-Hvid-Pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 093,56 kr
 • Kombinationsuret AQ-230GA-9DMQYES fra Casios Collection viser tiden i både analogt og digitalt format. Uret har et klassisk look og er unisex. Modellen er i "dobbelt guld" da rem og urskive er guldfarvet. Et yderst stilrent og klassisk Casio ur. Urlænken er justerbar og det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er...

  489,00 kr
 • Til de kvinder der ønsker et lille og pænt ur, er dameuret Casio LA670WEA-7EF et rigtig godt valg. Dette fine og lille modeur med det smarte retrodesign, er kommet for at blive. Urlænken er justerbar og er det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  395,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm ** Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, omgivet af en flot brun læderrem. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en læderrem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  894,00 kr
 • -22%

  Populært og trendy herre ur EYKI Master Black med sort læderrem. Smukt Master ur til en stærk pris, der med sit mørke look passer til erhvert outfit. Master Black giver dig klasse og stil til billige penge.   Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er leveret af EYKI Danmark.

  466,44 kr 598,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  369,00 kr
 • Retrouret LA670WEGA-1EF fra Casio Collection er en lille elegant model til kvinder. Uret er i guld med sort urskive. Uret er yderst funktionelt men samtidig med et flot elegant design. Urlænken er justerbar og er det er nemt selv at gøre.  Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  395,00 kr
 • Flot sølv NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Casio dameuret AQ-230A-7DMQYES er et af vores mest solgte billige ure fra Casio. Uret viser tiden i både analogt og digitalt format. Uret har et klassisk look og er unisex. Et yderst stilrent og klassisk Casio ur.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  448,00 kr
 • ** OBS: Uret er småt, måler kun 26mm **  Dette elegante dameur passer perfekt til dig med et lidt mindre håndled, dig der ikke ønsker uret skal fylde det hele. Med den sorte læderrem og det smukke rosa guld ur, er uret perfekt til hverdag og fest. Dameuret er kun 6mm tyndt, med et Kvartsurværk fra Japan der yder den bedste præcision. Modeuret har en sort...

  994,00 kr
 • Flot nøddebrunt Daniel Wellington ur, Classy St. Mawes med 34mm. urskive er den nye model med smukke sten i uret. Et dameur, i flot sølv, med en klassisk læderrem i lysebrun. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en flot læderrem med DW logo ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • Her har du et utrolig lækkert og smukt ur fra MVMT, uret er i rosa guld med navnet Rose Gold White.  Et sofistikeret og moderne dameur med 38mm urkasse, lænke der kan forkortes eller gøres større og flot hvid farve som urskive. Til dig der ønsker et unikt og trendsættende mode ur, til en god pris så har du her et billigt ur fra MVMT.

  1 194,00 kr
 • Smukt og stilfuldt Daniel Wellington dameur, i Rosa Guld, med en stærk nylon rem i blå-pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Stilfuld rosa guld læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • TXM086 - Black Nylon NATO viser designet i detaljerne - helt sort på sort gør, at du skal nærstudere dette smukke ur for at opleve det sande mesterværk. Et magtfuldt ur til dig der ønsker det bedste. Uret måler 42mm i bredden og klæder mænd som damer.

  1 395,00 kr
 • Dette flotte og simple dameur fra Triwa er med sit karakteristiske 'falken eye' og sin lækre læderrem det perfekte tilbehør til stort set enhver tøjstil. Uret er desuden vandtæt*, hvilket gør dette ur til et fantastisk all-round ur.

  1 294,00 kr
 • Vis dig frem med dette elegante Oxford natorem fra Daniel Wellington i en flot dyb rød farve. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem og rosaguld spænde.

  229,00 kr
 • I Casio Classic serien finder man denne skønhed. A168WA-1YES befinder sig i et tidsløst retro design.  Uret har et klassisk look og er unisex. Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  398,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem.

  229,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Rosa Guld, med rød-hvid-blå Nato rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • EYKI Platin White - Når et herreur skal ligne dyr klasse, men ikke koster kassen. Et fantastisk stilrent ur med lækkert design og masser af klasse. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  595,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med rød-hvid-blå NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 094,00 kr
 • Triwa Falken Rose Brown er endnu et ur for kvinder i 'Falken' serien. Serien udmærker sig ved at indeholde en række simple og elegante ure til enhver anledning. Uret har en lækker læderrem og er desuden vandtæt, hvilket gøre uret ideelt til stort set enhver situation.

  1 594,00 kr
 • -15%

  Tayroc TXL003 Black & Gold i 40mm med swarowski krystaller der elegant og stilfuldt markere hver time. Urskiven er sort og står i flot kontrast til urhuset og de lækre detaljer i guld. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 100,75 kr 1 295,00 kr
 • Moderne NATO rem i populære farver til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  229,00 kr
 • Populært og trendy herre ur EYKI Grant Metal Gold med stål rem. Smukt ur til en stærk pris, der med sit stærke udseende passer til erhvert look. Grand Metal giver dig klasse og stil.  

  559,00 kr
 • Tayroc TXL004 Black & Gold er et flot og stilrigt mode ur, designet er enkelt i sort og guld. Det er det her ur du har ventet på! Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • En utrolig Flot NATO rem i smukke farver fra Daniel Wellington. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-pink rem.

  229,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 294,00 kr
 • Tayroc TXM093 er et 43mm ur, som byder på en mat sort urskive og urkasse og en elegant, brunlig læderrem. 

  1 395,00 kr
 • Stilfuldt og smukt natour til herre fra Daniel Wellington. De blå & røde farver matcher perfekt med det Rosa Guld. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 194,00 kr
 • EYKI Skeleton Gold er et lækkert og klassisk herreur med en flot stil, det flotte guldhus ses straks med det gennemsigte urværk, deraf navnet Skelton.  Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  598,00 kr
 • EYKI Vocal White er et elegant og klassisk unisex ur med en fed stil, det flotte guldhus ses straks med den hvide urskive og med flotte romertal. Uret er med klassisk dato visning, det er virkelig et stilet ur til dig der har alt. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  489,00 kr
 • Original Grain The Rosewood er et bestseller træur indenfor designer ure til damer fra Original Grain. Det er et smukt og elegant træur med  flotte sten istedet for tal.  Urkassen er udformet i Indisk Rosentræ, og er med en poleret rustfri stålrem. 

  1 494,50 kr 1 495,00 kr
 • Vis dig frem med dette elegante Oxford natorem fra Daniel Wellington i en flot dyb rød farve. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-pink rem og sølv spænde.

  229,00 kr
 • W-735H-8AVEF fra Casio er et smart junior ur og herre ur der med sine 47mm er en tilpas stor størrelse, det ligner sin storebror G-Shock modellen men er et langt billigere ur der stadig bibeholder mange smarte funktioner.

  494,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 094,00 kr
 • Sort Of Black Chrono er endnu et super smart ur fra Triwa. Uret er udført i et meget simpelt og stilfuldt design, og uret er desuden af virkelig høj kvalitet, er du på udkig efter uret over alle ure, så stop og nu og kig nærmere på det flotte Chrono unisex ur.

  2 495,00 kr
 • Moderne NATO rem i populære farver til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  229,00 kr
 • Silver Pearl dameur er et smukt sølvur der giver et feminit look, med masser af kvalitet og high end fashion. Vi er de første i Danmark til at præsentere dette flotte MVMT ur med perlemor og sølv.

  1 194,00 kr
 • Dawn Klinga Brown dameur i 38mm har en flot sølv urkasse, med en stor rund krone der giver den et eksklusivt look. Dette dameur passer perfekt til de fleste kvinder, uanset håndleds størrelsen. Uret er udstyret med en utrolig smart dato visning, der viser datoen såvel som ugedagen der står skrevet på engelsk.

  1 295,00 kr
 • Nevil TW07 fra Triwa er et elegant armbåndsur der henvender sig til den stilrene person, uret egner sig godt som herreur og dameur og designet er helt i sølv, med den flotte mesh rem. 

  1 694,00 kr 1 894,00 kr
 • Flot og billigt Casio AQ-230A-1DMQYES fra Casio retro kollektion der har den flotte sorte urskive og sølv på resten af uret. Uret viser tiden i både analogt og digitalt format. Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  495,00 kr
 • Et af de mest populære Triwa ure er dette flotte og karakteristiske ur til herre og damer, et unisex ur der måler 42mm og har en flot brun læderrem, små sorte kronograf skiver i midten på uret der giver et flot modspil til urskiven.

  1 648,00 kr
 • Sølvuret går aldrig af mode, især ikke når du har sådan en flot Daniel Wellington Southampton på armen, med en farverig natorem i blå-Hvid-Pink. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • Triwa Falken Rose Tan er et elegant ur i 'Falken' serien. Serien udskiller sig ved at indeholde en række simple og elegante ure til enhver anledning. Specielt ved Falken serien er det ekstra falkeøje som er placeret i bunden af urskiven.

  1 394,00 kr
 • Stilfuld krokodille skinds rem med guldlås og smukt mønster i flot mørkebrun farve der passer til dit Daniel Wellington ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Ivory Falken er et yderst smart og samtidig elegant dameur fra Triwa, som bedst kan beskrives som det perfekte tilbehør til den stilbevidste mand eller kvinde. Uret er meget stilrent, og det passer derfor godt til enhver tøjstil.

  1 394,00 kr
 • Classic Canterbury i sølv er et tidsløst og klassisk designer ur fra Daniel Wellington. Uret har ultra tynd urskive (6mm), der gør at uret ligger flot og tæt på dit håndled. Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Et af tidens smukkeste nato ure er denne Classy Glasgow model til damer i rosa guld. Uret er 34mm bredt og med navy blå og hvid natorem. Uret er feminit og smukt med de flotte swarowski sten. 0953DW Classy Glasgow hedder uret fra Daniel Wellington. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon med DW logo ingraveret i guld låsen og kun 6mm højt.

  994,00 kr
 • Classic Canterbury er et flot modeur fra Daniel Wellington. Uret er feminint og giver et flot farverigt look. Uret er i rosa guld med hvid urskive og detaljer i guld. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon for optimal comfort. DW logo er ingraveret i guld låsen.

  1 094,00 kr
 • MVMT Rose Gold Black Leather er et stilrent og feminint dameur i rosaguld og sort. Uret kommer fra MVMT, som har fået stor anerkendelse for sine moderigtige ure til både mænd og kvinder.  

  1 294,00 kr
 • I Casio Classic serien finder man denne nye army skønhed. A168WEC-3EF befinder sig i et tidsløst retro design.  Uret har et klassisk look og er unisex. Modellen er i med army look. Et yderst stilrent og klassisk Casio. Urlænken er justerbar og det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio...

  384,00 kr
 • Classic Canterbury i sølv er et flot designerur fra Daniel Wellington. Uret er feminint og yderst elegant, og giver et flot farverigt look. Uret er i sølv med urskive i knækket hvid. Uret har en flot natorem lavet af stærk nylon for optimal comfort. DW logo er ingraveret i sølv låsen.

  1 094,00 kr
 • MVMT Silver / Arctic Leather er et dameur fra MVMT, som kommer fra den populære MVMT kollektion med en lang række stilrene dameure. Uret skiller sig ud på flere forskellige punkter og er henvendt til moderigtige kvinder. 

  1 294,00 kr
 • Her er et af vores favoritter iblandt Daniel Wellington Nato urene, Classy Glasgow 0963DW med 34mm. Urskiven er den nye model med smukke swarowski sten i uret. Et yndefuldt dameur, i Sølv med en navyblå og hvid natorrem. Dette DW ur er 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en farverig natorem med DW logo ingraveret i sølv...

  1 194,00 kr
 • TXL001 i Pink & Rose Gold er med smukke sten på urskiven og 40mm over urkassen. Dette billige ur med 40mm urskive, er blevet populære til kvinder og denne model bliver ingen undtagelse. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • Stilrent dameur EYKI Vocal Silver, et ur med minimalistisk design der viser hvor smukt et ur kan laves, med sans for de små detaljer. Udstyret med en flot læderrem i sort, passer det perfekt til sølvurets urkasse.  Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er lavet af EYKI Danmark.Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  352,08 kr 489,00 kr
 • Original Grain Black on Rosewood træur for damer er et mindre og mere elgant ur, end herreur versionen med smukke sten istedet for tal.  Urkassen er udformet i Indisk Rosentræ, og er med en matsort rustfri stålrem. 

  747,50 kr 1 495,00 kr
 • Tayroc TXL005 Black & Black har swarowski krystaller der elegant og stilfuldt markere hver time. Urskiven måler 40mm og er i sort, urkassen er i sort mat børstet stål. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 139,60 kr 1 295,00 kr
 • Stilfuld sølv læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Triwa Blue Face Nevil er et super lækkert unisex-ur der kan bruges af damer og mænd. Kvaliteten er uret er ikke til at tage fejl af; der er virkelig tale om et ur, der lever op til selv de højeste kvalitetskrav, vi kan stille til vores ure. 

  1 694,00 kr
 • Denne klassiske retromodel W-59-1VQ fra Casios Collection kan bæres af alle. Designet er tidsløst og uret er igennem alle årene blevet løbende opdateret.  Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection. 

  295,00 kr 395,00 kr
 • Et smukt og maskulint herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-hvid-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-hvid-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 194,00 kr
 • Der findes ikke mange herreure der er ligeså smukke og yndefulde som det blå-hvide Daniel Wellington Glasgow mode ur. Med den blå-hvide natorem og det flotte rosa guld ur, er uret i en perfekt og harmonisk kombination. Natoremmen er lavet af hårdfør nylon med den flotte navyblå farve og et guld spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • Casio A158WEA-1EF er et unisex ur, om er tilegnet manden eller kvinden, som sætter pris på et klassisk og flot ur. Der er tale om et ur i vaskeægte retrostil, som er blandt de største modetrends i øjeblikket. 

  498,00 kr
 • Rome Master fra EYKI, kendetegnes ved at have sans for detaljerne i det flotte ure design. Selvom uret er et billigt ur, ses og føles det bestemt ikke billigt. Du får et kvalitets ur til ingen penge og gør dig et godt køb. EYKI Rome kan bruges af såvel damer som mænd. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er lavet af EYKI Danmark, vi...

  649,00 kr
  Læg i kurv
 • Trendy ur fra Daniel Wellington til herre i Rosa Guld, med blå-grøn Nato rem i stærk og let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot nylon rem i blå-grøn farver med DW logo ingraveret i guld låsen.  

  1 194,00 kr
 • Fra G-Shock kollektionen finder man dette kraftfulde og maskuline sportsur fra Casio.  G2900F-1VER kan tænde LED lyset i displayet ved at tippe håndledet.  Uret er modstandsdygtigt overfor stød, vibrationer, vand og dermed kan det tåle stråler fra magnetiske felter. 

  995,00 kr
 • Rose Lansen uret fra Triwa er det perfekte ur både til den stilbevidste mand og den sofistikeret kvinde. Uretskiven er rosenguld hvilket giver et godt spil med de turkise og hvide detaljer. Dette ur skiller sig virkelig ud!

  1 394,00 kr
 • Dameuret Casio LA670WEA-1EF et rigtig godt valg til dig der ønsker comfort, funktionalitet og samtidig vil have et flot design. Dette fine og lille modeur med det smarte retrodesign, er kommet for at blive. Uret er i sølv og har sort urskive. Urlænken er justerbar og er det er nemt selv at gøre.  Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  395,00 kr
 
KLOKKEN ER