Triwa

Triwa ur

Vi har et udsøgt udvalg af ure fra Triwa. Triwa er et Svensk kvalitets brand, der har fokus på tidens hotte trends, Triwa ure er moderne og tidsløse i deres design og stil. Triwa watches henvender sig til såvel kvinder som mænd, stilen er meget trendy og er nyeste mode.

Gem

Triwa er moderne ure med et twist


Med et ur fra Triwa er du sikker på altid at følge med moden, Triwa watches har en finger på pulsen og ved hvad det kræves af et stort ure brand. Udover ure sælger Triwa også de flotte og smarte Triwa solbriller, de har valgt at ligge sig mere op af en hipster solbrille og går en lidt anderledes stil retning ind de normale solbrille firmaer gør.

Triwa blev grundlagt i Sverige i 2007. Triwa er en ung og uafhængig ure og accessories brand dedikeret til at ændre på opfattelsen af deres ​​status til et symbol på stil. Alle Triwa ure og tilbehør er udtænkte og lavet i det kreative studie i Stockholm, hvor byens barske landskaber, varieret arkitektur og nysgerrige mennesker er grundlaget for innovation og designet bag Triwas ure.

Hvert Triwa produkt er af tankevækkende ideer af klassiske silhuetter, svensk moderne design og kvalitets materialer. Med det ene øje for mode, og det anden for design, skaber Triwa produkter, de ønsker at bære selv. Triwa vil gerne tro, at de er en bevægelse ligeså meget som tiden selv - de er altid i udvikling, de står aldrig stil.


Der findes flere dameure modeller såvel som herreure fra Triwa, og her er serierne fra det kendte uremærke listet op med de forskellige modeller:


Triwa Nevil


Triwa Nevil urene er kendetegnet ved at måle 42mm i omkreds, det er de støreste af urene i kollektionen og har 2 mindre visere vandret placeret ved siden af hinanden, de kommer med forskelligt farvet læderremme, sølv stålrem og guld stålrem. De var den første serie fra Triwa og er deres mest solgte ure serie til dato, der findes 14 ure i Nevil serien.


Triwa Klinga


Der findes 3 ure i serien Triwa Klinga der er inspireret af ure fra 50´erne og er et unisexur. Designet er smukt og meget elegant, de måler 38mm og er et godt valg som dameur og herreur.


Triwa Lansen


Lansen fra Triwa består af 22 ure der måler 38mm, deres remme er mere karakteristikse og kommer i forskellige materialer og udformninger. Et af de mest populære ure fra Triwa Lansen er Lansen Rose uret der har en flot læderrem der er flettet sammen af 6 tynde læderremme. Designet på urene variere fra minimalistisk til ure med kronograf visere, de fåes i sølv, guld, rosa guld og sterling. Læderremmene er meget farverige og her er et festligt ur til dig der ønsker lidt mere farve på din hverdag.


Triwa Falken


Triwa Falken er nyeste skud på stammen og har 5 ure varianter i sin serie. Falken er i vores øjne Triwas til dato mest moderne og flotteste serie, den udmærker sig ved at have en perfekt kombination af den flotte læderrem og et minimalistisk design med sans for detaljerne. Triwa Falken minder meget om Triwa Klinga, men med et mere trendy og moderne design.


Triwa Sort Of Black


Sort Of Black serien fra Triwa består af 6 smukke ure, der er 4 helt sorte modeure med sort rem og lidt guld belagt på viseren, der bryder det sorte, det giver et helt unikt og smukt udtryk. Der er 2 rigtig yndefulde guld ure med lidt sort på viserne, ens for alle urene er at de måler 38mm og henvender sig til mænd som kvinder. Det er nogle af de mest solgte ure fra serien.


Mest solgte Triwa ure


Er du på jagt efter det ultimative pæneste og smukkeste Triwa ur, så er udvalget stort og enhver har sin egen stil og smag når det kommer til dameure, men en ting er sikker og vist, følger man trenden så viser den altid hvilke ure der er de mest populære lige nu, og vores mest solgte og til dato mest populære Triwa ur er det smukke ur til kvinder, Falken - Rose Brown i 38mm - Med den flotte lysebrune læderrem og rosa guld, er det et ur der passer godt til alt og alle.


Sammensæt dit Triwa ur med lækre armbånd


Når man går med ur er det som regel ikke kun for at se på tiden, det er nok i højere grad for at se ekstra godt ud, får lidt mere selvtillid og føle sig mere selvsikker. Et ur er blevet det moderne smykke og især for Mænd er uret tæt på det eneste rigtige smykke de kan bære, hvor det komplimentere deres udtryk og stil, fremfor at sætte dem i bås.


Vi har et flot og moderne udvalg af moderigtige armbånd til mænd og til kvinder og kombinere man sit nye Triwa modeur med et flot armbånd, så er stilen lagt og det er en billig måde at gøre sig selv mere lækker på.


Tag endeligt et kig på vores armbånd der passer godt til Triwa urene, Thread Etiquette er armbånd med et flot anker hvor de vil passe godt til sølv og guld urene. Tayroc har armbånd der vil passe godt til Mesh urene og vores Rosa Guld armbånd især vil gå godt med Rosa Guld urene. Der er også de mindre og mere feminine damearmbånd fra PerleMust og Nordahl Andersen der vil gå godt til de forskellige typer af ure. I sidste ende er det ens egen stil der bestemmer hvad der passer godt sammen, for alle vores ure og alle vores armbånd kan sammensættes for at give ens stil prikken over i´et. Husk også at kombinere det med de lækre Triwa solbriller, enten er da mere sejt ind at bære flere smykker og accessories til sit tøj.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign