Perlemust armbånd

Perlemust armbånd er eksklusive kvinde armbånd laver at glasperler, ædelsten og ferskvandsperler. Disse armbånd er helt unikke, meget moderne, utrolig feminine og deres smukke design passer perfekt til en kvindes håndled og ved siden af et smukt ur.

Armbåndene kommer i mange forskellige varianter og er alle håndlavet, det er Dansk design når det er bedst. Prisen er billig hvor alle kan være med, det er billige armbånd til den moderne kvinde.

Vi har Perlemust sølv armbånd, Perlemust guld armbånd, Perlemust farverige armbånd mfl. De elegante armbånd er med elastik og passer de fleste håndled perfekt, ellers får vi dem tilpasse til dig.

Vi er lagerførende med vores Perlemust armbånd og kan levere dag til dag.

 

PerleMust armbånd

Armbånd fra PerleMust er små og feminine armbånd, utrolig sofistikeret og har et elegant design. PerleMust er armbånd der er lavet af flotte perler som glasperler, ferskvandsperler og ædelsten.
Perlerne er belagte med 24K guld og sølv. Designet er 100% Dansk og Jane der står bag PerleMust laver selv sine armbånd, hun finder inspiration i mode og hvordan trenden røre sig.

Vi har valgt at tage de smukke armbånd ind i vores sortiment da vi føler de passer rigtig godt til vores kunder, ligeså er de perfekte at sætte sammen med et nyt dameur og en kombination af et smukt guldur eller sølvur sammen med et lignende PerleMust armbånd er en skønhed for øjet.
Vi har til at starte med taget en mindre kollektion ind af dame armbånd fra PerleMust, men vil løbende få opdateret vores sortimen med nye modeller. Det er ligeså muligt at få special designet et armbånd efter ens ønsker, i de farver og varianter man kunne tænke sig det. V
ores mest solgte armbånd er PerleMust Guld & 3 Ferskvandsperler

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign