Daniel Wellington dameure

Daniel Wellington dameure har været den hotteste trend siden 2014, de har formået at skabe et behov for et smukt og tidsløst dameur, uret alle drømmer om og dameuret alle ønsker sig. Se flere produkter fra dette mærke her

Køb dit Daniel Wellington Kvinde ur her

På trods af brandets korte tid på markedet har det alligevel formået at forføre alverdens forbrugere på de stadig voksende markeder, som Daniel Wellington eksisterer på. Og manden bag de populære ure, Filip Tysander, ønskede da også, at de kunne blive båret af begge køn og til mange forskellige begivenheder – uanset om man blot skulle til en uformel middag eller et vigtigt møde. Uret er på mange måder alsidig, både når det kommer til de aktiviteter, som de passer ind i, men også på grund af modellernes design og deres tilpasninger. For mange udgør uret ikke blot et værktøj til at vise klokken, men så sandelig også et stykke tøj, som kan komplementere ens nuværende stil. Og det er her, at et Daniel Wellington dame ur excellerer til den modebevidste kvinde.

Allerede når du pakker dit nyanskaffede ur ud, vil du lægge mærke til de elementer, der kendetegner et DW ur til damer. Indpakningen er simpel, men elegant, og du vil ikke irritere dig over alle mulige overflødige ting, som du ikke får brug for – hvilket på mange måder også kan relateres til selve uret og dets detaljer.

Et DW dameur er alsidig  

Urer fra Daniel Wellington gør sig bemærket grundet deres afsæt i den minimalistiske tankegang, som har præget skandinavisk design i en årrække. Skaberen af brandet, Filip Tysander, er da også fra Sverige, så derfor er det intet under, at det netop er disse kvaliteter, som præger uret. Det minimalistiske design har også gjort, at uret er utrolig let. Det hænger naturligvis sammen med, at urerne er designet til at være slanke og simple - både at se på, men også at bære på. Denne detalje gør dem derfor meget lettere end andre ure på markedet. Du ender derfor ikke med at blive irriteret over et drilsk ur, som føles tungt om håndleddet, men i stedet vil du tit opleve, at du endda glemmer, at du har et ur på. Det leder igen hen til deres ønsker om, at uret skal kunne bruges til enhver begivenhed og heller ikke stå for meget ud i en given situation.

Urets interne elementer er da også præget af minimalismen – her er ingen ekstra gadgets, som man alligevel ikke får brug for. Udover det kendte logo, som du vil finde på alle Daniel Wellington ure, er der nemlig kun time- og minutviseren at forholde sig til. Der er end ikke tal, men blot linjer, som indikerer, hvad klokken er. En anden træls ting ved mange ure, som de fleste kender til, er den irriterende lyd, når viseren skifter sekund- eller minuttal. Den distraherende lyd finder du ikke ved et DW ur. Det er essentielt, hvis du har uret på dit natbord eller på håndleddet, når du vil hvile dig.

Ur kendetegnet ved flot finish

Materialet er heller ikke at tage fejl af. Ure fra Daniel Wellington er af poleret rustfrit stål, som er ideelt og kendetegnende for de gode urer på markedet. Således undgår du, at dit ur pludselig får ridser, plamager, eller at det slides ned hurtigt. Stålet gør, at uret ikke bliver påvirket af udefrakommende faktorer som eksempelvis vand, så du undgår korrosion og en efterfølgende forringelse af uret og din oplevelse af det. De fleste af modellerne er endda vandtætte i højere eller mindre grad.

Udover det slidstærke materiale, der også beskytter uret mod varme og kemikalier i hverdagen, vil du også opleve, at det er overtrukket med et yderligere lag. Et Daniel Wellington dameur i sølv eller guld er også populære modeller på markedet. Udover det åbenlyse designvalg er det også med til at sørge for, at uret ikke afbleges efter længere brug. Det medvirker, at du får et slidstærkt ur, som du kan bruge i mange år fremover.

Den kendetegnende detalje – remmen

Detaljen, der adskiller sig fra de andre producenter på markedet, når man snakker om ure fra Daniel Wellington, er den mangesidige rem. Remmen på uret er utrolig nem at skifte, og det lader dig vælge efter dine præferencer og stil og alt efter hvilket arrangement, du skal til. Mange vælger de farverige NATO-remme, som er fremstillet af nylon. Der findes naturligvis også remme i læder til urerne, hvis du foretrækker det. Valgmulighederne inden for remmen er også med til at gøre uret endnu lettere, idet du slipper for de tunge remme i stål.

Et prisvenligt ur – selv på et stramt budget

Den minimalistiske tankegang er også med til at gøre priserne på urerne ganske overkommelige – selv på et lille budget. Hvis du – eller en du kender – derfor leder efter et elegant og stilrent ur, som er til at betale sig fra, er et ur fra Daniel Wellington et åbenlyst valg. Som Daniel Wellington forhandler vil du hos Watchfelt finde en masse eksempler på Daniel Wellington dameure på tilbud, så du ender med at spare endnu flere penge på et allerede prisvenligt ur. Idet vi altid er lagerførende inden for DW dameure, vil du kunne finde lige netop den farve, model eller størrelse, som passer til dine behov.

Hurtig og sikker levering hos Watchfelt

Vi bestræber os altid på at sende bestillingen afsted hurtigst muligt, så leveringen blot tager 1 til 3 dage. Vi sørger selvfølgelig for, at uret bliver sendt forsvarligt i boble kuverter. Udover den hurtige levering får du også en lille hilsen og en rabatkode med i købet. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.


DANIEL WELLINGTON BESTSELLER MODEURE

I 2014 begyndte Daniel Wellington urene virkelig at tage fart. Virksomhedens instagramprofil blev hurtigt en af de største og mest aktive profiler inden for mode. Daniel Wellington modeure opfordrede sine kunder til at tage et stilfuldt billede af deres nye ur, ligge det op på instagram og på den måde spredte brandet og budskabet sig med lyntes hast. Siden da er Daniel Wellington ure blevet et kæmpe hit, og er således nu et af de stærkeste brands inden for ure. Ejer du ikke allerede et modeur fra Daniel Wellington, så vil du med garanti finde et der passer til dig her på siden.

Daniel Wellington ure er kendetegnet ved at have et kun 6mm. smalt ur, et minimalistisk design der vækker minder fra de gamle dage. Wellington remmen er lavet af det bedste læder eller en natostrop i kvalitets nylon. En Daniel Wellington rem skiftes hurtigt og nemt, til den ønskede farve eller model man bedst kan lide.

Som Daniel Wellington forhandler, er vi altid lagerførende med alle Daniel Wellington dameure.

Har du allerede en personlig favorit iblandt disse bedårende og smukke dameure, ellers så lad dig inspirere at vores egne helt personlige favoritter iblandt Wellington urene:

>> Daniel Wellington Tilbud - Daniel Wellington Dameur Sheffield Sølv - Daniel Wellington Dameur St. Mawes Rosa Guld <<

Læs om manden bag Daniel Wellington og hans spændene historie om hvordan han opfandt det moderne ur, tryk på linket Filip Tysander

Vi sender altid vores pakker forsvarligt i boble kuverter, med en lille hilsen og en rabatkode, derudover sender vi lyn hurtigt og levering er kun 1-2 dage med Postdanmark. Fragten er billig og kun 29 kr.

Vil du se en lille ure review af Daniel Wellington St. Mawes på Youtube, så klik her

Er du interesseret i at se på de større Wellington 40mm ure, så tag et kig på alle vores Daniel Wellington ure

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign