Herreure

Herreure er ofte på tilbud hos Watchfelt.dk der er moderne og stilrige ure. Vi har prismatch, og kan derfor give dig Danmarks bedste pris på herreure på tilbud. Vi er dedikeret i vores sag, vi vil finde de mest moderne ure der matcher vores kunders krav til hvordan et ur skal se ud. Vores mest solgte herreur er Daniel Wellington Sheffield Rosa Guld i 40 mm.

Watchfelt har nøje udvalgt de helt rigtige ure, vi er ikke bange for at gå imod strømmen og satse på de mere karakteristiske ure, med smag og kant, dem der er helt nye i Danmark men som vi tror så meget på, at vi vil gøre dem til en stor succes. Vi tror på designet i vores ure, deres stil og vi kender vores kunders smag.

Vores herre kollektion rummer populære mærker som Daniel Wellington ure og Triwa herreure fra Sverige, MVMT herreure 45mm fra MVMT WatchesTayroc kvalitets ure til billige penge fra Tayroc LimitedOriginal Grain moderne træure fra USA, Rossling & Co. Tweed ure fra England, EYKI billige herreure fra Danmark og Casio retroure til mænd.

Vores ure vil ofte ses til en rigtig skarp pris og hvis du ønsker at se hvilke ure der er på tilbud så smut forbi vores tilbuds side og gør dig en god handel.

Når du er igang med at købe dig et nyt flot herreur, så sørg for at tjekke vores ekstra remme ud, der har vi et stort udvalg af ekstra remme til netop Daniel Wellington urene og se denne guide hvordan du skifter rem på dit nye ur. Så om du er til små retro ure som Casio, de billige ure til mænd fra EYKI, tidens mest trendy ure fra DW eller til nye brands der har de fedeste designs fra fx. TriwaMVMT & Tayroc, så har vi helt sikkert uret til dig. 

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign