Herreure

Herreure er ofte på tilbud hos Watchfelt.dk der er moderne og stilrige ure. Vi har prismatch, og kan derfor give dig Danmarks bedste pris på herreure på tilbud. Vi er dedikeret i vores sag, vi vil finde de mest moderne ure der matcher vores kunders krav til hvordan et ur skal se ud. Vores mest solgte herreur er Daniel Wellington Sheffield Rosa G...

Herreure er ofte på tilbud hos Watchfelt.dk der er moderne og stilrige ure. Vi har prismatch, og kan derfor give dig Danmarks bedste pris på herreure på tilbud. Vi er dedikeret i vores sag, vi vil finde de mest moderne ure der matcher vores kunders krav til hvordan et ur skal se ud. Vores mest solgte herreur er Daniel Wellington Sheffield Rosa Guld i 40 mm.

Watchfelt har nøje udvalgt de helt rigtige ure, vi er ikke bange for at gå imod strømmen og satse på de mere karakteristiske ure, med smag og kant, dem der er helt nye i Danmark men som vi tror så meget på, at vi vil gøre dem til en stor succes. Vi tror på designet i vores ure, deres stil og vi kender vores kunders smag. Vores herre kollektion rummer populære mærker som Daniel Wellington ure og Triwa herreure fra Sverige, MVMT herreure 45mm fra MVMT WatchesTayroc kvalitets ure til billige penge fra Tayroc LimitedOriginal Grain moderne træure fra USA, Rossling & Co. Tweed ure fra England, EYKI billige herreure fra Danmark og Casio retroure til mænd.

Vores ure vil ofte ses til en rigtig skarp pris og hvis du ønsker at se hvilke ure der er på tilbud så smut forbi vores tilbuds side og gør dig en god handel.

Når du er igang med at købe dig et nyt flot herreur, så sørg for at tjekke vores ekstra remme ud, der har vi et stort udvalg af ekstra remme til netop Daniel Wellington urene og se denne guide hvordan du skifter rem på dit nye ur. Så om du er til små retro ure som Casio, de billige ure til mænd fra EYKI, tidens mest trendy ure fra DW eller til nye brands der har de fedeste designs fra fx. Triwa, MVMT & Tayroc, så har vi helt sikkert uret til dig.

Udvid beskrivelse
 • Sølv ur til herre fra Daniel Wellington, med flot sort læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 210,95 kr 1 495,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • MVMT Black / Black læder er læder udgaven af vores bestseller MVMT Black/Black. Det helt sorte design, giver dette ur et fantastisk look og er til alle der ønsker et moderne og billigt ur. Selve uret er med metal lås, rem, urkasse og urskive i sort, MVMT logoet og sekund viser i rød. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark. 

  1 195,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med sort læderrem og 40mm.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. Wellington læderrem har det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • MVMT Black / Black har et råt look, med sin sorte rem i børste råstfrit stål. Hele 45mm i omkreds, og en lænke der måler 24mm bred. Her er et ur der viser stil og design, kan købes til billige penge. Vi kan præsentere MVMT Black/Black som de første i DK. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark.

  1 243,20 kr 1 295,00 kr
 • Tayroc TXM054 er et råt og lækkert ur, det her ur viser alt hvad Tayroc står for design mæssigt. Stor flot urskive på 43mm, maskulint rustfrit stål og smart mesh rem på 22mm. Den røde sekundviser giver en god kontrast.

  1 395,00 kr
 • Original Grain Black on Rosewood er et moderne træur lavet af sort Rosentræ, monteret oven på en mat sort stålrem der harmonere perfekt med det røde look. Urkassen er udformet i Rosentræ, og er med en rustfri stålrem i mat sort. Uret passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 394,00 kr
 • Tayroc TXM093 er et 43mm ur, som byder på en mat sort urskive og urkasse og en elegant, brunlig læderrem. 

  1 395,00 kr
 • Elegant herre ur fra Daniel Wellington, med flot brun læder rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW læder rem med det kendte DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Bristol 40mm er et yderst smukt herreur i rosa guld med mørkebrun læderrem fra Daniel Wellington. Uret til manden der har alt, er med et Japansk Kvartsurværk. Uret har den velkendte DW læder rem med det kendte DW logo indgraveret i låsen.  

  1 394,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, St. Mawes er med brun læderrem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 454,00 kr
 • EYKI Master Brown er billigt kvalitets ur med en flot brun læderrem og et flot sammenspil med bronze farver på urkransen. EYKI Master Brown er et lækkert herreur til manden der har alt og uret stråler af high end kvalitet, os selvom det koster under 600 kr. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.

  598,00 kr
 • Tayroc TXM007 Black & Black er et super lækkert herreur i sort rustfrit stål med sort krokodille skind, der er utrolig holdbart. Tidsløst design og urværk går op i en højere enhed. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • MVMT Black / Tan har en flot brunlig 24mm læderrem og urkassen i sort måler 45mm. Et stort og flot ur der er en best seller i USA. Vi er hoppet med på moden og kan derfor tilbyde dette billige ur som de første i Danmark. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark.

  1 295,00 kr
 • MVMT Rose Gold / Brown Læder er et sofistikeret og elegang herreur, der går fantastisk sammen med pænt tøj, såvel som hverdags tøj. Dette unikke modeur har en pæn mørkebrun 24mm læderrem og 45mm rosa guld urkasse, med smukke rosaguld visere og et hvidt MVMT logo. MVMT watches bliver forhandlet hos Watchfelt.dk i Danmark.

  1 294,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot sort farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Casio Guld A168WG-9EF fra Casios Collection er et af deres mest populære retroure. Uret er et klassisk digitalur med mange spængende digitale funktioner så som stopur, afterglow, daglig alarm, kalender mm.  Modellen er indbegrebet af et Casio retrour. Urlænken er justerbar og kan nemt selv gøres.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er...

  429,00 kr
 • Det blå-hvide Glasgow herre ur fra Daniel Wellington er et populært ur, der på en og samme tid er klassisk og ny moderne. Remmen er af nylon med den flotte navyblå farve og sølv spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • MVMT Black/Gold er helt nyt og et smart design, et moderne og råt look. Dette ur henvender sig til alle der vil vise sig frem, se ekstra lækker ud og komplimentere sit outfit, med dette 45mm guldur. MVMT uret måler 45mm i omkreds, har en bred guldlænke på 24mm og lækre detaljer som visere & MVMT logo i guld.

  1 295,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i rosa guld, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i rosa guld. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 494,00 kr
 • Kombinationsuret AQ-230GA-9DMQYES fra Casios Collection viser tiden i både analogt og digitalt format. Uret har et klassisk look og er unisex. Modellen er i "dobbelt guld" da rem og urskive er guldfarvet. Et yderst stilrent og klassisk Casio ur. Urlænken er justerbar og det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er...

  489,00 kr
 • Fra G-Shock kollektionen finder man dette kraftfulde og maskuline sportsur fra Casio.  GA-100-1A1ER kan tænde LED lyset i displayet ved at tippe håndledet.  Uret er modstandsdygtigt overfor stød, vibrationer, vand og dermed kan det tåle stråler fra magnetiske felter.  Dette ur, er et ana-digi sportsur. Uret har både traditionelle analog visere samt...

  889,00 kr
 • -22%

  Populært og trendy herre ur EYKI Master Black med sort læderrem. Smukt Master ur til en stærk pris, der med sit mørke look passer til erhvert outfit. Master Black giver dig klasse og stil til billige penge.   Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er leveret af EYKI Danmark.

  466,44 kr 598,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot brun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Tayroc TXM017 Black & Red er storebroren til vores populære helt sorte herreur Tayroc TXM007. Den har fået et fedt twist med de røde viser der giver et skarpt udtryk. Det 42mm brede herreur er med sort krokodille skind. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • Flot rosaguld NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Casio dameuret AQ-230A-7DMQYES er et af vores mest solgte billige ure fra Casio. Uret viser tiden i både analogt og digitalt format. Uret har et klassisk look og er unisex. Et yderst stilrent og klassisk Casio ur.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  448,00 kr
 • Original Grain Maple træur er et smukt herreur lavet af Ahorn træ, kombineret med en sort rustfrit stålrem.  Unikt træ herreur med datovisning. Urkassen er lavet i ahorntræ, og sidder på en bred sort rustfrit stålrem, passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 394,00 kr
 • Original Grain The Rosewood er det første træur på stammen fra Original Grain wood watches, deres hjertebarn der blev populært og efterspurgt på rekordtid. Et moderne ur med klasse og stil.  Urkassen er formet i Rosentræ, og har en kraftig poleret rustfrit stålrem, passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 294,00 kr
 • -18%

  EYKI Master Steel med Sort urskive er et af de mere populære herreure fra EYKI. Det udstråler et lækkert look med sin sorte urskive og den flotte stålrem, det er et hverdags ur såvel som et ur der kan bruges til finere anledninger. Er du på udkig efter et billigt ur, så tag et nærmere kig på Master Steel serien fra EYKI. 

  490,36 kr 598,00 kr
 • Stilfuld læderrem i flot lysebrun farve til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • MVMT White / Silver er det helt perfekte herreur at smide på håndledet, det ser super godt ud og har det moderne design alle ønsker sig. Dæmpet og på samme tid prangende med sine 45mm, et billigt ur der stråler af fashion. Watchfelt.dk forhandler MVMT ure i Danmark.

  1 295,00 kr
 • MVMT Black / Silver læder er det eneste sølv ur MVMT har valgt at lave, så er du mere til sølvure så er der kun et rigtigt valg for dig, uret har sølvurkasse, sorte urskive, sølv visere og blå sekund viser. Det er på en og samme tid et diskret design og alligevel meget fremtrædende. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark.

  1 195,00 kr
 • TXM086 - Black Nylon NATO viser designet i detaljerne - helt sort på sort gør, at du skal nærstudere dette smukke ur for at opleve det sande mesterværk. Et magtfuldt ur til dig der ønsker det bedste. Uret måler 42mm i bredden og klæder mænd som damer.

  1 395,00 kr
 • Dette flotte og simple dameur fra Triwa er med sit karakteristiske 'falken eye' og sin lækre læderrem det perfekte tilbehør til stort set enhver tøjstil. Uret er desuden vandtæt*, hvilket gør dette ur til et fantastisk all-round ur.

  1 294,00 kr
 • MVMT White / Tan er til dig der ønsker et stort og flot ur, med hvid urskive, 45mm urkasse og gylden læderstrop. Remmen måler 24mm og er med datovisning. MVMT er billige ure, med høj kvalitet og design langt over sin prisklasse. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark. Join @Watchfelt på Instagram +10.000 følgere.

  1 195,00 kr
 • Flot sølv NATOrem til udskiftning af dit Daniel Wellington ur. Glasgow model med navyblå og hvide farver. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • I Casio Classic serien finder man denne skønhed. A168WA-1YES befinder sig i et tidsløst retro design.  Uret har et klassisk look og er unisex. Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  398,00 kr
 • EYKI Platin White - Når et herreur skal ligne dyr klasse, men ikke koster kassen. Et fantastisk stilrent ur med lækkert design og masser af klasse. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  595,00 kr
 • Original Grain Black Ebony er et træur fra brandet Original Grain, det er lavet af matsort rustfrit stål kombineret med brunt sandeltræ. Urkassen er udformet i Ebony træ ligeså er linkene på kæden. Uret af træ og metal passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 294,00 kr
 • Tayroc TXL004 Black & Gold er et flot og stilrigt mode ur, designet er enkelt i sort og guld. Det er det her ur du har ventet på! Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • Populært og trendy herre ur EYKI Grant Metal Gold med stål rem. Smukt ur til en stærk pris, der med sit stærke udseende passer til erhvert look. Grand Metal giver dig klasse og stil.  

  559,00 kr
 • Stilfuld rosa guld læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Rosa Guld, med rød-hvid-blå Nato rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med rød-hvid-blå NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 094,00 kr
 • Stilfuld læderrem i sort til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Tayroc herreur TXM052 viser på ny hvordan kreativitet, håndværk og design går op i en højere enhed og har lavet det smukke herreur i sølv. Uret har et flot sølvhus og er hånd poleret, med kronograf visning og det endelige finish er den flotte blå sekundviser. Remmen er en meshrem og giver dette ur til mænd stil og klasse.

  1 255,50 kr 1 395,00 kr
 • MVMT White/Black Tan leather har en flot lysebrun læderrem og urkassen i sort måler 45mm. Den store urskive i hvid giver en flot kontrast til det sorte og lysebrune. Det er en stor bestseller i USA, så nu tilbyder vi den også her i Danmark. Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark.

  1 195,00 kr
 • Populært herreur fra Daniel Wellington i sølv, med krokodilleskind i mørkebrun rem.  Uret er et Japansk Kvartsurværk med et urværk i sølv. DW har en flot læderrem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 294,00 kr
 • Tayroc TXM053 guldur med flot meshrem og et moderne design. Dette er uret til manden der elsker guld og går op i det meget rå look dette flotte 43mm herreur har. Et guldur Tayroc har skabt med tidsvarende designer præcision. 

  1 395,00 kr
 • Stilfuldt og smukt natour til herre fra Daniel Wellington. De blå & røde farver matcher perfekt med det Rosa Guld. Dette DW ur er kun 6mm tyndt og er et Kvartsurværk fra Japan der giver præcision. Uret har en NATO nylon rem med DW logo ingraveret i guld låsen.

  1 194,00 kr
 • EYKI Skeleton Gold er et lækkert og klassisk herreur med en flot stil, det flotte guldhus ses straks med det gennemsigte urværk, deraf navnet Skelton.  Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  598,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-røde rem.

  229,00 kr
 • EYKI Vocal White er et elegant og klassisk unisex ur med en fed stil, det flotte guldhus ses straks med den hvide urskive og med flotte romertal. Uret er med klassisk dato visning, det er virkelig et stilet ur til dig der har alt. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt. Uret er lavet af EYKI Danmark. Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  489,00 kr
 • W-735H-8AVEF fra Casio er et smart junior ur og herre ur der med sine 47mm er en tilpas stor størrelse, det ligner sin storebror G-Shock modellen men er et langt billigere ur der stadig bibeholder mange smarte funktioner.

  494,00 kr
 • Stilfuld sølv læderrem i brun til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  394,00 kr
 • Original Grain Gold on Rosewood er et elegant guldur til manden der har alt.  Det er ikke blot et guld ur som du kender det, det er et moderne træur med stålrem. Guld uret har en urkasse i Rosentræ, og er med en rustfri stålrem i belagt guld. Herreuret passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 294,00 kr
 • Farverigt herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 094,00 kr
 • Sort Of Black Chrono er endnu et super smart ur fra Triwa. Uret er udført i et meget simpelt og stilfuldt design, og uret er desuden af virkelig høj kvalitet, er du på udkig efter uret over alle ure, så stop og nu og kig nærmere på det flotte Chrono unisex ur.

  2 495,00 kr
 • Old School NATO rem til dit DW ur. Skift din stil når du ønsker det, med denne blå-hvid-røde rem.

  229,00 kr
 • Nevil TW07 fra Triwa er et elegant armbåndsur der henvender sig til den stilrene person, uret egner sig godt som herreur og dameur og designet er helt i sølv, med den flotte mesh rem. 

  1 694,00 kr 1 894,00 kr
 • Flot og billigt Casio AQ-230A-1DMQYES fra Casio retro kollektion der har den flotte sorte urskive og sølv på resten af uret. Uret viser tiden i både analogt og digitalt format. Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection.

  495,00 kr
 • Et af de mest populære Triwa ure er dette flotte og karakteristiske ur til herre og damer, et unisex ur der måler 42mm og har en flot brun læderrem, små sorte kronograf skiver i midten på uret der giver et flot modspil til urskiven.

  1 648,00 kr
 • Ivory Falken er et yderst smart og samtidig elegant dameur fra Triwa, som bedst kan beskrives som det perfekte tilbehør til den stilbevidste mand eller kvinde. Uret er meget stilrent, og det passer derfor godt til enhver tøjstil.

  1 394,00 kr
 • TXM086 - Grey Nylon NATO er et flot ur med nato strop lavet i nylon, som bærer præg af et tidløst design. Uret kan bruges af både mænd og kvinder og passer til alt slags tøj.  Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 395,00 kr
 • MVMT White/Gold har en mørkebrun læderrem og urkassen i guldfarve måler 45mm. Dette er en flot og stort ur, det er minimalistisk og kan anvendes både til det mere casual look men er også perfekt til en aften i byen! Vi er eneste autoriseret forhandler af MVMT ure i Danmark.

  1 195,00 kr
 • Nu er Casio kommet med et nyt herreur GD-100MS-3ER, det er fra den holdbare G-Shock kollektion og uret er proppet med smarte og brugbare funktioner. Farven er lige i skabet med en army grøn der giver uret et virkelig militær look, de har brugt en sort urskive og gul digital visning der giver uret et kanon flot design. Casio GD-100MS-3ER er med automatisk...

  1 048,00 kr
 • Triwa Falken Rose Tan er et elegant ur i 'Falken' serien. Serien udskiller sig ved at indeholde en række simple og elegante ure til enhver anledning. Specielt ved Falken serien er det ekstra falkeøje som er placeret i bunden af urskiven.

  1 394,00 kr
 • Classic Canterbury i sølv er et tidsløst og klassisk designer ur fra Daniel Wellington. Uret har ultra tynd urskive (6mm), der gør at uret ligger flot og tæt på dit håndled. Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Tayroc TXM062 Black & Blue herreur er et super lækkert billigt ur i en helt ny udgave, den er i samme serie som TXM007 og TXM017. Det unikke ved TXM062 er at uret er helt i sort, med sort krokodilleskinds rem og blå visere. Dette giver et moderne look til herreuret i 42mm. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • Stilfuld læderrem i krokodilleskind til dit DW ur. Remmen kan nemt skiftes til en anden NATO eller læderrem.

  324,00 kr
 • Original Grain Green Verawood er et moderne træur med et tidsløst look fra ure brandet Original Grain watches i USA, det er lavet af matsort rustfrit stål kombineret med grønt verawood, dette udgør et helt unikt modeur. Urkassen er udformet i træ ligeså er linkene på kæden. Herre uret passer bedst til håndled der måler 15-21 cm rundt.

  1 294,00 kr
 • Canterbury 20mm er en flot og farverig natostrop fra Daniel Wellington. Skidt den nemt ud på dit ur for at give det et mere farverigt spil. Natoremme fra Daniel Wellington er lavet af stærk nylon og kan vaskes i vaskemaskinen.

  229,00 kr
 • -15%

  EYKI Master Steel med hvid urskive er et magtfuldt ur der viser hvordan smukt design skal se ud. Den har en rustfrit stål rem. Master Steel Hvid fra EYKI ure er et af de mest solgte fra deres kollektion. Her får du et ur til en god pris og et godt håndværk. Uret Master Steel Hvid kaster endnu mere stil over dig.   

  509,15 kr 599,00 kr
 • I Casio Classic serien finder man denne nye army skønhed. A168WEC-3EF befinder sig i et tidsløst retro design.  Uret har et klassisk look og er unisex. Modellen er i med army look. Et yderst stilrent og klassisk Casio. Urlænken er justerbar og det er nemt selv at gøre.  Uret er lavet af Casio Collection.Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio...

  384,00 kr
 • Triwa Blue Face Nevil er et super lækkert unisex-ur der kan bruges af damer og mænd. Kvaliteten er uret er ikke til at tage fejl af; der er virkelig tale om et ur, der lever op til selv de højeste kvalitetskrav, vi kan stille til vores ure. 

  1 694,00 kr
 • Stilrent dameur EYKI Vocal Silver, et ur med minimalistisk design der viser hvor smukt et ur kan laves, med sans for de små detaljer. Udstyret med en flot læderrem i sort, passer det perfekt til sølvurets urkasse.  Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er lavet af EYKI Danmark.Vi er autoriserede forhandler af EYKI ure.

  352,08 kr 489,00 kr
 • Tayroc TXM086 - Brown Leather NATO er et unisex ur, som bærer præg af et sort urdesign med en flot rød urviser og brun læderrem. 

  1 395,00 kr
 • Denne klassiske retromodel W-59-1VQ fra Casios Collection kan bæres af alle. Designet er tidsløst og uret er igennem alle årene blevet løbende opdateret.  Watchfelt.dk er autoriseret forhandler af Casio Collection. 

  295,00 kr 395,00 kr
 • Et smukt og maskulint herreur fra Daniel Wellington i Sølv, med blå-hvid-grøn NATO rem i let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot blå-hvid-grøn nylon rem med DW logo ingraveret i sølv låsen.  

  1 194,00 kr
 • Der findes ikke mange herreure der er ligeså smukke og yndefulde som det blå-hvide Daniel Wellington Glasgow mode ur. Med den blå-hvide natorem og det flotte rosa guld ur, er uret i en perfekt og harmonisk kombination. Natoremmen er lavet af hårdfør nylon med den flotte navyblå farve og et guld spændebånd, med indgraveret DW logo. 

  1 194,00 kr
 • Fra G-Shock kollektionen finder man dette kraftfulde og maskuline sportsur fra Casio.  G2900F-1VER kan tænde LED lyset i displayet ved at tippe håndledet.  Uret er modstandsdygtigt overfor stød, vibrationer, vand og dermed kan det tåle stråler fra magnetiske felter. 

  995,00 kr
 • Rome Master fra EYKI, kendetegnes ved at have sans for detaljerne i det flotte ure design. Selvom uret er et billigt ur, ses og føles det bestemt ikke billigt. Du får et kvalitets ur til ingen penge og gør dig et godt køb. EYKI Rome kan bruges af såvel damer som mænd. Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.Uret er lavet af EYKI Danmark, vi...

  649,00 kr
  Læg i kurv
 • Herreuret EYKI Master White med brun læderrem og lys urskive er et billigt kvalitets herreur i en prisklasse for sig selv. Du får på engang et ur der ligner, føles og opføre sig som et ur i high end klassen. EYKI Master White er et fedt mande ur til ham der har alt.  Uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.

  490,36 kr 598,00 kr
 • Tayroc TXL006 Black & Black er flot designet med urskiven i sort og med sort mat børstet stål urkasse og detaljer. Uret har en flot sort rem i ægte læder. Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 295,00 kr
 • EYKI Tuscan er et af EYKI´s mest solgte herreure, med et smukt design og 40mm størrelse, ligner uret et dyrt herreur. Udstyret med 3 flotte chronograf visere: Dagsvisning, datovisning, timevisning og sol op/sol ned visning. Det billige EYKI ur stråler af eksklusivt design og smarte funktioner. EYKI uret passer bedst til håndled der måler 15-24 cm rundt.

  649,00 kr
 • Trendy ur fra Daniel Wellington til herre i Rosa Guld, med blå-grøn Nato rem i stærk og let nylon.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot nylon rem i blå-grøn farver med DW logo ingraveret i guld låsen.  

  1 194,00 kr
 • TXM085 - Brown Leather NATO er et elegant ur fra den nyeste kollektion. Det er et flot og moderne 42mm ur med en række interessante designelementer. 

  1 395,00 kr
  Læg i kurv
 • EYKI Tuscan med hvid urskive er et elegant herreur i klassen billige ure. EYKI formår at designe billige herreur der er klasser over sig i look og design. Det er ikke nødvendigt at bruge flere tusinde kroner på et moderne herreur der stråler af kvalitet og luksus, når man kan købe EYKI Tuscan til mænd for under 700 kr. Uret måler 40mm og er med kronograf...

  603,57 kr 649,00 kr
 • Casio ERA-500D-1AER er et herreur, som for nyligt er blevet lanceret i forbindelse med den nye kollektion, Casio Edifice. Det er et sølvfarvet ur til herre med et enestående look. 

  2 589,00 kr
 • Casio A158WEA-1EF er et unisex ur, om er tilegnet manden eller kvinden, som sætter pris på et klassisk og flot ur. Der er tale om et ur i vaskeægte retrostil, som er blandt de største modetrends i øjeblikket. 

  498,00 kr
 • Classic Canterbury fra Daniel Wellington er et stilrigt designerur i Rosa Guld, med rød-hvid-blå Nato rem i slidstærkt nylon for ekstra comfort.  Et DW ur er lavet på et Japansk Kvartsurværk der giver højeste præcision. Uret har en flot rød-hvid-blå nylon rem med DW logo ingraveret i låsen.  

  1 194,00 kr
 • Flot natorrem med guldlås i grønne farver, der giver et frisk udseende og pifter ens stil op. Perfekt match til dit Daniel Wellington ur. Warwick har en flot blå og grøn farve og giver et lækkert look. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • Vis dit DW ur frem med denne smukke natorem i mørkerød og mørkeblå farver, der signalere en stærk personlighed. Wellington Oxford natorem er til dig der ønsker et flot udtryk.

  229,00 kr
 • Tayroc TXM087 er et moderne og nyt ur, som byder på et helt unikt design. Det er et vaskeægte designikon, som appellerer til begge køn.  Vi er eneste autoriseret forhandler af Tayroc i Danmark.

  1 395,00 kr
 • Maskulin NATOrem med sølvlås der nemt kan sættes på dit Daniel Wellington ur. Warwick har en flot blå og grøn farve og giver et lækkert look. Remmen skiftes nemt på under 1 min med tilhørende stift. 

  229,00 kr
 • G-shock bliver ved med at fremstille smarte ure i serien, her kommer endnu en letvægter fra Casio. Som vi kender G-shock urene så kommer denne også med lækre funktioner og har i sit design fået en stor krone der bruges til at indstille de forskellige tider med. Det giver uret et unikt look og skiller sig lidt ud fra de normale G-shock ure vi ellers sælger.

  1 084,00 kr
 • Eyki Plateau Sort/Rosa Guld er et ur fra en populær urkollektion, som er kendt for høj kvalitet og en masse fine detaljer. Det er et eksklusivt herreur med et helt unikt look, som kan tilpasses i størrelsen. 

  499,00 kr
 • EYKI Day White er et stilrent ur til den moderne herre. Det er et 39mm herreur med læderrem, som kommer fra en af EYKI's nyeste kollektioner. 

  495,00 kr
 • Casio AMW-710-1AVEF militær ur kommer med den robuste resin rem (Gummirem) og med sølvuret der har den sorte urskive og organge farver givet det uret et super flot udtryk. AMW-710-1AVEF er et 45mm ur til mænd der ønsker kvalitet og funktioner i et og samme ur. Det er tilmed til en super skarp pris.

  894,00 kr
 
KLOKKEN ER