Store dameure

Den nye trend er blevet store dameure, før i tiden var de små og elegante og skulle ikke fylde meget på en dames håndled. Nutidens ure mode går henimod endnu større ure på armen, især Daniel Wellington kom med et 40mm dameur som hurtigt blev populært.

Vi har samlet de flotte og store dameure fra flere kendte brands. Vi anbefaler de smukke MVMT watches, der har lavet et helt specielt og smukt design hvor der indgår ægte perlemor i urskiven. Uret måler 38mm og kommer med læderrem, i sølv, rosa guld og guld med lænke. Tayroc har lavet dameure i 40mm med og uden sten, med læder i flotte farver hvor læderremmen fåes i sort, hvid & lyserød. Et andet smukt 40mm dameur er sølvuret, med hvid urskive og læderrem med tweed på fra Rossling & Co.

En anden mulighed er at købe de endnu større ure til mænd, fra Tayroc 42mm, MVMT urene i 45mm og op til de helt store Casio G-shock i 56mm. Det er jo en smagssag og afhænger meget af ens tykkelse på håndledet, men nu om dage er alle ure i og for sig unisex ure, og især kan herreure godt bruges af kvinder.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign