Billige armbånd

Når vi kigger på billige armbånd, så er det vigtigt at prisen er helt rigtig, vores armbånd skal ikke være for dyre og koster derfor for det meste under 400 kr.

Det vigtigste for os udover at prisen er korrekt på vores armbånd, er at kvaliteten er iorden, vi sælger derfor kun kvalitets armbånd der kan holde i mange år, så du får et smukt armbånd til en god pris.

Design og kvalitet går op i en højere enhed, med de armbånd vi sælger hos Watchfelt.dk De meget populære armbånd vi sælger er:

Thread Etiquette armbånd med anker, lavet i bomuld eller læder og forskellige farver og passer til kvinder og mænd, de koster fra 379 kr. - 389 kr.

Nordahl armbånd, små og enkle dame armbånd i rhodineret sølv, de koster 299 kr.

Virginstone armbånd til herre og damer, i høj kvalitet lavet af læder med anker vedhæng og i forskellige farver, de koster fra 289 kr. - 399 kr.

Perlemust dame armbånd lavet af smukke perler, i forskellige farver og koster fra 250 kr. - 350 kr.

Daniel Wellington stål armbånd har et tidsløst design og er utrolig smukke, de passer perfekt til enhver kvinde eller mands håndled. 

Ens for vores billige armbånd er at de passer smukt og perfekt til alle vores ure, nogle armbånd egner sig bedre til visse ure, ligeså kan farve kombinationen passer bedre sammen for visse armbånd og visse ure.

Det er op til dig og din smag, at sammensætte det perfekte sæt af ure og billige armbånd så det smukt komplimentere dig og din stil.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her Udviklet af Bulldesign