Varer fra Casio

Edifice fra Casio - Store herreure

Casio er kvalitets ure der består af digital og quartz urværker. Vi føre de smukke Casio Edifice herreure, de super retro Basic Casio ure for mænd og kvinder & de holdbare G-shock shockresistants ure til mænd.

Casio er et fantastisk ure brand, de har igennem årenes løb udviklet flotte og spektakulære ure, i et tæt samarbejde med Formet 1 og Redbull udvikler de konstant nye trendsættende og moderne ure til mænd. De har ramt en tid med de mega fede retro ure som især kvinderne har taget til sig.


Casio rykker grænserne for hvad et ur kan, hvordan et ur skal se ud, hvor stort et ur skal være og generelt er de den trendsættende magt indenfor ure.


Casio retroure er meget fremme i tiden, til trods for ur modellen blev opfundet i 1980´erne. De fleste Casio ure er unisex modeller og klæder damer og herre smukt. Der er et bredt udvalg af billige ure i sølv og guld udgaver, nogle med analog og LED visning, men de fleste er kun med digital. Generelt omkring Casio retrourene er at de er meget små i størrelserne, fra de helst små dame ure der måler 25mm og til de lidt større der passer fint til herre på 36mm.


De 3 mest populære Casio retroure er følgende:


Casio retrour LA670WEGA-9EF til 395,- i guld


Casio retrour A168WG-9EF til 495,- i guld


Casio retrour AQ-230GA-9DMQYES til 489,- i guld


G-shock fra Casio er utrolig populære og vi føre Basic collectionen, det betyder for dig at du får masser af smarte funktioner, et ur der er proppet med lækre detaljer men til billige priser. G-shock basic er G-shock som du kender dem, med et robust udtryk og store i størrelserne, de mindre der passer fint til kvinder måler 43mm og op til de helt store herreure der måler 52mm. Det her er ure der bare holder og holder, du kan udsætte dem for alt slags vejr og bære uret under alle slags forhold, et G-shock bliver ved med at gå.


Tag her et kig på vores mest solgte G-shock ure:


Casio G-shock GA-100-1A1ER til 1.195,- i all black


Casio G-shock GD-100MS-3ER til 1.048,- i army grøn


Casio G-shock GA-100-1A4ER til 1.294,- i sort og rødCasio Edifice urene er store herreure, med flotte og smarte detaljer, de fleste er med kronograf visning, stopur og alarmer, men fåes også med mere avancerede funktioner. En rigtig man går med Casio Edifice, det symbolisere mandens standpunkt i livet, magt og selvtillid er en faktor dette ur giver alle mænd med på deres vej. Det har et helt utroligt flot design, om du vælger uret med de smukke og kvalitets bevidste læderremme eller om du er mere til fuld stål og masser af vægt fylde, så er Edifice Casio det perfekte valg. Størrelsen taler for sig selv, urene måler fra 45mm og op til 51mm.


Mest solgte Casio Edifice ure:


Casio Edifice EFR-302D-1AVUEF til 1.894,- med stål lænke


Casio Edifice EFR-549L-1AVUEF til 1.798,- med sort læderrem


Casio Edifice ERA-500D-1AER til 2.698,- med stål lænke

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal dit ur med Viabill - 0% renter 0% gebyr - læs mere her